=== Ενώ ακόμα παρακολουθούμε με ανοιχτό το στόμα τη λιποθυμία της δικαιοσύνης, μετά την αθώωση των λαμόγιων που έπαιρναν μίζες από τη DePuy, η οποία έχει καταδικαστεί στο εξωτερικό για αυτές ακριβώς τις μίζες, με ΤΕΡΑΣΤΙΑ καθυστέρηση, ανακοινώθηκε η άσκηση οινικής δίωξης κατά ….ορθοπεδικών και νευροχειρουργών γιατρών και κατά αμαρτωλών διοικήσεων του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Για να μη παρεξηγηθώ για πολλούς λόγους, διαβάζουμε στο capital.gr:

  === Κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορία απήγγειλε η εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για το σκάνδαλο των παράνομων προμηθειών, στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.
  === Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών, αρμόδιος για οικονομικά εγκλήματα, Λάμπρος Τσόγκας, άσκησε ποινική δίωξη για απιστία σε βάρος του Δημοσίου, κατά παντός υπευθύνου, ενώ, ο φάκελος της υπόθεσης αναμένεται να διαβιβαστεί τις επόμενες μέρες σε ειδικό ανακριτή.
  === Η δίωξη αφορά 13 γιατρούς και τη διοίκηση του νοσοκομείου την περίοδο 2007-2009 για τις παράτυπες, υπερκοστολογημένες και ανεξέλεγκτες προμήθειες που έγιναν στην Ορθοπεδική και Νευροχειρουργική Κλινική του «Ιπποκράτειου» και είχαν ως αποτέλεσμα να ζημιωθεί το ελληνικό δημόσιο με τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.
  === Σύμφωνα με τις έρευνες επιθεωρητή του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας Πρόνοιας (ΣΕΥΥΠ) και του ΣΔΟΕ, οι κατηγορούμενοι φέρονται άλλοτε να προμηθεύονταν υπερτιμολογημένα αναλώσιμα κι άλλοτε να παρήγγελναν φάρμακα από εταιρίες της αρεσκείας τους, αγνοώντας τις συμβάσεις με τις προμηθεύτριες εταιρίες. Σε κάθε περίπτωση, οι πρακτικές αυτές συνιστούσαν παραβίαση των κανόνων εσωτερικής λειτουργίας του νοσοκομείου.
  === Να σημειωθεί ότι ορισμένοι από τους γιατρούς που εμπλέκονται στην υπόθεση έχουν ήδη συνταξιοδοτηθεί. Εξάλλου, το ΣΕΥΥΠ κίνησε πέρυσι τις διαδικασίες για να επιστραφούν από τις προμηθεύτριες εταιρίες κι από τους γιατρούς τα ποσά που ζημιώθηκε το νοσοκομείο.
  === Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αναρτήθηκε από capital.gr

Εγώ να υπενθυμίσω, ότι το σάπιο γαλαζιοπράσινο καθεστώς, το οποίο εκεί που τάχα λέει διαλύεται, εκεί ανασυντάσσεται και επιτίθεται με πιο ύπουλες διαθέσεις, είχε διορίσει εκεί, τον ΙΔΡΥΤΗ και ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ της ιδιωτικής Ευρωδιάγνωσης. Δηλαδή, έβαλαν (και βάζουν) έναν δηλωμένο εχθρό και εμπορικό ανταγωνιστή του δημόσιου ΕΣΥ, στη κορυφή ενός μεγάλου ΔΗΜΟΣΙΟΥ νοσοκομείου, για να το αποτελειώσει. Έτσι κι’ αλλιώς, η δικαιοσύνη θα είναι ακόμα λιπόθυμη και οι γκάγκστρες θα τη βιάζουν ομαδικά, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

ΣΧΟΛΙΟ «Τ.Ν.»
Oσο τετοια ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ δεν ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ σε διαστημα ΑΝΑΠΝΟΗΣ, αλλα οι ΕΝΟΧΟΙ κυκλοφορανε ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ, ας ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ για τις διαθεσεις του ΑΝΤΩΝΑΚΗ να επιβαλλει την ΑΡΕΤΗ…..

Απάντηση