=== Η παρατεταμένη οικονομική κρίση έχει και τα ….θετικά της!!!! Μειώθηκαν (λόγω περικοπών των εξόδων των Ελληνικών νοικοκυριών) οι Έλληνες μαλάκες που θέλουν σώνει και καλά να γίνουν σπουδαίοι, κάνοντας κορνίζα πτυχίο και διδακτορικό που θα αγοράσουν στις λαϊκές αγορές της πόρνης πανευρώπης. Οι καλύτεροι πελάτες σε αυτές τις αγορές πτυχίων άνευ διδασκάλου, ήσαν οι Έλληνες. Όμως όταν λιγοστεύουν τα ευρά, ο παραδόπιστος λέει το “να πα να γαμηθούν και τα πτυχία”

  === Η θεά τύχη είναι πάντα με το μέρος των Ελλήνων και δουλεύει για πάρτι του, όταν αυτός γουστάρει να ραχατεύει. Έτσι παίρνει εκδίκηση για λογαριασμό του και προκαλεί οικονομική κρίση, στα ευρωπαϊκά κοπρόσκυλα που μας την προκάλεσαν. Έτσι έχουμε το πρώτο ντόμινο με τις αναδουλειές, σε ένα από τα πλέον επικερδή επαγγέλματα, το της παραγωγής και πώλησης πτυχίων άνευ διδασκάλου και ουσία, άνευ αντικειμένου.

  === Κάποιος Tom Jerino, με αμφιλεγόμενη διεύθηνση [email protected], εμφανίζεται ως πλασιέ πτυχίων και διδακτορικών άνευ διδασκάλου, ευρωπαΪκών πανεπιστημίων και λέει:

  === “***Κερδίστε ένα πανεπιστημιακό πτυχίο και ξεχάστε ό,τι άλλο ξέρατε μέχρι τώρα! Δεν χρειάζεται φυσική παρουσία, δεν χρειάζονται συστάσεις, και δεν θα σας γίνει οποιουδήποτε είδους ενόχληση! Το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικά πιστοποιητικά εμπειρίας ή γνώσεων στον τομέα σας για να αποκτήσετε ένα διαπιστευμένο και επαληθεύσιμο πανεπιστημιακό πτυχίο!
Εξασφαλίστε τη καριέρα σας & αυξήστε τον μισθό σας!
*** Όλα μας τα πτυχία εκδίδονται από πλήρως νόμιμα και Accredited (διαπιστευμένα) Πανεπιστήμια.
*** Δεν χρειάζεται διδακτορική διατριβή και δεν γίνονται εξετάσεις για να λάβεται πτυχίο. Παίρνετε μια βαθμολόγηση με βάση όσα ήδη γνωρίζετε με την εμπειρία σας!!!

*** Προσφέρονται Επαγγελματικά διπλώματα και μεταγραφές.
*** Πλήρης και διαρκής έλεγχος εργοδότη.
*** Ταχύτερη, πιο προσιτή εμπειρία ζωής με βαθμολογημένο πρόγραμμα στο διαδίκτυο!!!
=== Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε μας στο MMMMMMMMMM (Αντικαταστήστε το “[dot]” με “.” Και πληκτρολογήστε το browserc σας)***”

=== ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:
1.— Η διεύθυνση που δίνει ο ,,,, είναι στον αυτόματο πιλότο που λέει, ότι έχει ανασταλεί η ….λειτουργία της!!!
2.— Το πρωτότυπο κείμενο, αν και μικρό, έχει 21 σοβαρότατα λάθη. Άρα: Να προσέχεις για να έχεις,
3.— Ο Μπαρμπανίκος γνωρίζει εδώ και 20 χρόνια, γνωστούς γαλαζιοπράσινους (στη κυριολεξία) κοπρίτες, που απόκτησαν με αυτόν τον τρόπο μαϊμού πτυχία και διδακτορικά στο …Λονδίνο, χωρίς να χρειαστεί να βγουν από τα σύνορα, ούτε για μισή ώρα. Αυτά τα γομάρια διδάσκουν τώρα την αγραμματοσύνη τους σε ΤΕΙ και ΑΕΙ. Τώρα με τη παρατεταμένη κρίση, φαίνεται πως έπεσαν οι “δουλειές” των Ευρωπαίων αεριτζήδων και έβγαλαν βόλτα τους πλασιέδες για άγρα πελατείας!!!!

Απάντηση