=== Σε ένα μαγνητοσκοπημένο βίντεο 1 ώρας και 42 λεπτών, ο πρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ Βασίλης Λεβέντης, απαντώντας σε ερωτήσεις και σχόλια ψηφοφόρων, μιλά με υπομονή και πληρότητα λόγου, σχεδόν για όλους τους αποδεδειγμένους πολιτικούς απατεώνες και όλα όσα μας αφορούν.

 === Το βίντεο είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα ΑΝΤΙΔΙΑΠΛΟΚΗ.

 === Δεν είμαι το μεγαφωνάκι του, αλλά δεν κρύβω ότι τον εμπιστεύομαι. Ο Λεβέντης σχεδόν 35 χρόνια έχει δείξει μια συνέπεια και μια συγκινητική αγωνιστικότητα. Ο Βασίλης Λεβέντης, έχει δείξει τι σημαίνει πολιτικό ήθος και πίστη στη πραγματική δημοκρατία. Ποτέ δεν θα σε γλείψει ούτε θα σε κοροϊδέψει για να σου κλέψει τη ψήφο σου. Είναι αυτό που βλέπεις και ακούς.

 === Κάθε μέρα, οι μηχανές παραγωγής τρόμου και χάους του Μπόμπολα, του Μαρινάκη, του Σάλα, του Βαρδινογιάννη, του Λάτση, οι μηχανές παραγωγής μαριονετών των σιωνιστών και των μασόνων, σε πρεσάρουν μεθοδικά και υπομονετικά, για να σε μαντρώσουν τεχνητά σε ένα κατασκευασμένο από αυτούς δίπολο, και σου εξαφανίζουν κάθε δικαίωμα πραγματικής επιλογής. Κάθε μέρα πλύση εγκεφάλου με χίλιους τρόπους, για να σου επιβάλουν το ψεύτικο δίλημα και τη ψεύτικη επιλογή, ανάμεσα σε ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ, ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

  === Κάνε ένα πλάνο εργασίας, για το τι θα μπορούσε να συμβεί, αν απεγκλωβιστείς από την σκυλοτροφή που σε ταϊζουν και από τον τρόμο που σου επιβάλουν οι φασίστες 300 τύραννοι. Σκέψου έναν διαφορετικό κόσμο, λειτουργόντας θετικά, προς την κατεύθυνση εξαφάνισης των ληστοσυμμοριών, συντρίβοντας το εκλογικό σύστημα που έχουν κατασκευάσει.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 20 05 2012 από enosikentroon
  === Τουλάχιστον, κάνε μια προσπάθεια να ακούσεις τι σου λέει ένας Λεβέντης, ή και οποιοδήποτε πολιτικός που είναι πραγματικά εκτός της κοινοπραξίας των ληστοσυμμοριών, των 300 κοπριτών του κυνοβουλίου. Άκουσέ τους και αποφάσισε για τα παιδιά σου. Ακόμα και η κωλοσφυρίδα της Μέρκελ θα πάθει πλάκα αν απεγκλωβιστείς πραγματικά και σταματήσεις να είσαι μαλάκας. Δείξε με κάθε πρόσφαρο μέσο, ότι δεν χρειάζεσαι κυβέρνηση ληστών και υπηρετών του διεθνοούς σιωνισμού.

Απάντηση