…. Για να θυμούνται, ότι δεν θέλω να τους ξεχνώ!!!

  …. Για να θυμούνται, ότι το διακύβευμά μου, δεν είναι Ευρώ ή Δραχμή, αλλά διαχειριστής ληστής πολιτικός ή η αξιοπρέπειά μου!!!!

  …. Γιατί το διακύβευμά μου δεν είναι να ανακαλύψω φιλοευρωπαϊκό μέτωπο στην υπηρεσία των σιωνιστών των Βρυξελλών κατά ενός εικονικού και ανύπαρκτου “αντιευρωϊσμού” του πεντόβολου Τσίπρα…

  …. Για να θυμούνται, ότι το δίλημμά μου, δεν είναι κοπρίτης Σαμαράς ή κορίτης Τσίπρας, το δίλημμά μου δεν είναι ούτε κοπρίτης Σαμαράς ή κοπρίτης Βενιζέλος…. Έχω καταργήσει αυτά τα διλήμματα, με την απόφαση να καταψηφίσω τη κοινοπραξία ληστοσυμμοριτών Σαμαρά – Βενιζέλου – Τσίπρα – Καμμένου – Παπαρήγα.

  …. Γιατί τα σκάνδαλα προμήθειας εξοπλισμών, τα σκάνδαλα προμήθειας φαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού, τα σκάνδαλα δημόσιων έργων, τα σκάνδαλα ΟΤΕ κλπ, κλπ, κλπ, είναι διαχρονικά, είναι γαλαζιοπράσινα και της κάλπικης οικολογίας των βιομηχάνων, γιατί τα σκάνδαλά τους είναι ταυτοποιημένα και οι ένοχοι έχουν σαφές προβάδισμα μέσα στους διεφθαρμένους κομματικούς μηχανισμούς για να εκλεγούν στις εκλογές της 17-6-2012.

  …. Γιατί έχω χρέος, να παρεμποδίσω και με τη ψήφο μου τη διαιώνιση της απάτης των πολιτικών και ουσιαστικών υπαλλήλων της σιωνιστική τρόϊκα…Γιατί κανένας Μπόμπολας δεν σφυγμομετρά τη πουστιά των Χριστοφοράκου, Μέρκελ, Εφραίμ κλπ ακατονόμαστων και τις επιπτώσεις των δραστηριοτήτων τους στη πτώχευση της Ελλάδας….

Απάντηση