Ο κλέψας του κλέψαντος στο ψευδοΠΑΣΟΚ

28 Μαΐου 2012
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

  === ΕΣΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΟΛΥΣΝΣΗΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

  === Ακόμα ένα ΠΑΣΟΚΙΚΟ διαμάντι, ο Γ. Σμπώκος, πρώην γενικός διευθυντής Εξοπλισμών, από τον ο ποίο ο έγκλειστος παρ’ ολίγον πρωθυπουργός της χώρας Άκης Τσοχατζόπουλος ζητά να του επιστρέψει, ούτε λίγο, ούτε πολύ, 80 εκατομμύρια ευρώ!
=== Πρόκειται για μίζες που δεν έφτασαν ποτέ στον παραλήπτη τους, αφού παρακρατήθηκαν, παρά τις περί του αντιθέτου προσωπικές συμφωνίες, από το ενδιάμεσο πρόσωπο των παράνομων συναλλαγών, το οποίο κατά τα γραφόμενα δεν είναι άλλο από τον Γιάννη Σμπώκο.
=== Το ΠΑΣΟΚ με τους ΓΑΠ, τους Παπακωνσταντίνους, τους Τσουκάτους, τους Μαντέληδες, τους Άκηδες, τους Σμπώκους και όλους τους υπό αποκάλυψη υψηλόβαθμους και χαμηλόβαθμους απατεώνες αξιωματούχους, αποτελεί ΕΣΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ και είναι στο χέρι του Ελληνικού λαού ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.

  === Αναρτήθηκε από Χάρρυ Κλυνν

  === Ευτυχώς που τώρα ο ΜΠΕΝιζέλος τα αλλάζει όλα. Όταν λέμε “όλα” εννοούμε “πάρτα όλα”

  === Ακούγεται ότι δεν θα διαστάσει να αποκεφαλίσει ακόμα και τον Ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα, που μόλις πριν λίγες μέρες έβαλε στο ψοφοδέλτιο επικρατείας, για να βάλει επί κεφαλής, την ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ από ψήφους, μπιλντερμπέργκισα Αννούλα του σιωνισμού Διαμαντοπούλου… Τόσο πολύ… Σαν κάτι από κλανιά του Πάγκαλου αρχίζει να βρωμάει η αλλαγή των πάντων του ΜΠΑΝιζέλου. Αποσύνθεση θα έχει πάθει ο χοντρός…. Ή το ότι, δεν μπορεί να σχηματιστεί νέα συγκυβέρνηση άνευ ΠΑΣΟΚ…

Καλά ρε βαρελόφρονα, για τόσο άσχετους τους έχεις στην επιστήμη της κλεψιάς??? Ξέρεις που σπούδασαν κι’ αυτοί ρέεεε???….

Απάντηση