=== Ξόξεψε 2 κιλά μπογιά, για να βάλει τον γαλανόλευκο φερετζέ στο φορτηγάκι της ντροπής!!!

  === Έλαβα γράμμα:
=== Το Τούρκικο Προξενείο στην Κομοτηνή, έχει πολλούς εγκάθετους και πολλούς πράκτορες. Τόσα χρόνια πολλοί από αυτούς συνεργάζονται με διάφορα πολιτικά κόμματα. Στις εκλογές της 6ης Μαϊου, ο υποψήφιος της ΝΔ Ερχάν Ιμάμογλου έβαλε μάλιστα στο φυλλάδιο του σε περίοπτη θέση και την τουρκική σημαία, ενώ εξυμνούσε μέσα σ’ αυτό πράκτορες της Τουρκίας που δρούσαν στην Θράκη!!!!!!!
=== Αντί ο «πατριώτης» Σαμαράς και οι Νεοδημοκράτες της Κομοτηνής να διορθώσουν το λάθος του, τον τοποθετούν ξανά στην λίστα των υποψήφιων. Τον επιβραβεύει μάλιστα και ο πρώην Περιφερειάρχης και υπεύθυνος της προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος φωτογραφίζεται μαζί του και χαμογελά!!!!!!!!
=== Ως πότε θα γίνονται όλα για την ψήφο; Τι λέει γι’ αυτό ο Αντώνης Σαμαράς, ο Φαήλος Κρανιδιώτης, ο Βελόπουλος, ο Βορίδης, ο Άδωνις, ο Πλεύρης και τ’ άλλα παιδιά;
=== Στάλθηκε από Jim Nalbantis

  === Λες και έχει πέσει αντολή από αόρατη ανθελληνική αρχή, όλα τα πουλημένα κοινοβουλευτικά κόμματα, αρχικά και μπάσταρδα, έχουν στις εκλόγιμες θέσεις γνωστούς Τούρκους πράκτορες. Ούτε Έλληνα Πομάκο, ούτε Έλληνα Χριστιανό. Μόνο τουρκόσπορους, απόλυτα ελεγχόμενους από το Τούρκικο προξενείο!!! Όλα τα κόμματα, ούτε τη στοιχειώδη ισορροπία δεν κράτησαν!!!

Απάντηση