=== Μίζες της Siemens πήρε και ο Σαμαράς!!! Στη δημοσιότητα τιμολόγια με «δώρα»
=== Δώρα και μίζες από την εταιρία Siemens πήρε και ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς! Ναι αυτός ο άφθαρτος και νοικοκύρης πολιτικός! Τα ίδια με τη Ντόρα, τον Μητσοτάκη, τον Αλογοσκούφη, τον Τσοχατζόπουλο. Πιο συγκεκριμένα:
=== Δώρα μεγάλης αξίας στο σπίτι του Αντώνη Σαμαρά στη Κηφισιά, έστελνε τακτικά από τα γραφεία της Siemens στο Μαρούσι, ο γιος του Μιχάλη Χριστοφοράκου. Τα τιμολόγια που έφευγαν από την Siemens Ελλάς με την υπογραφή της Γραμματέως του Χριστοφοράκου, Αικατερίνης Τσακάλου, πήγαιναν ως «δώρα» στον τότε επικεφαλής της Πολιτικής Άνοιξης, στην βίλα του στη Κηφισιά!
=== Ενδεικτικά παραθέτουμε τρία (κάνε κλικ στις φώτο), όπως δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα Makeleio. Σε ξεχωριστές χρονολογίες. Ιανουάριος 2002, Δεκέμβριος 2005, Δεκέμβριος 2007.

  === Αναρτήθηκε από PIAZZA del POPOLO

  === ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: Υπενθυμίζω στους συντηρητικούς ψηφοφόρους, ότι αν στραφούν προς τον Καμμένο, πάλι χαμένοι είναι, αν θυμηθούν τη προτροπή του να τα βρούμε άνευ όρων με τις ισραηλίτικες εταιρείες που εκμεταλλεύονται το πετρέλαιο της Κύπρου. Πρέπει να στραφούν εναντίον και των 300 διεφθαρμένων. Το χρωστούν κκαι αυτοί στην Ελλάδα.

Απάντηση