=== ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΦΡΙΛΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ Ο ΠΡΩΗΝ …ΠΑΣΟΚΟΣ. ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΑΙΡΝΩ 10 ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ — ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΗ ΓΑΛΑΖΙΟΠΡΑΣΙΝΗ ΣΚΑΤΙΛΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΝΙΑΙΑ — ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΌΦΕΛΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ:
 === Από την στιγμή που το ιντερνέτ έδωσε το δικαίωμα στην ελληνική κοινωνία να έχει πρόσβαση σε πηγές ενημερώσεις πέραν του Τρεμο-Πρετεντερο-Καψηδο-Πασοκο-συστήματος ήταν ξεκάθαρο ότι πολύ γρήγορα θα κατέρρεε όλος αυτός ο πασοκοποιημένος πολιτικό οικονομικό δημοσιογραφικός αχταρμάς της διαπλοκής που κατά κυριολεξία διέλυσε την Ελλάδα από το 1981 και μετά.
 === Στην Ελλάδα των τελευταίων τριάντα χρόνων δεν ήταν ΠΑΣΟΚ μόνο αυτοί που ήταν ΠΑΣΟΚ, υπήρχαν  δυστυχώς και οι πασοκογλάνοι της  ΝΔ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη και ο Καρατζαφέρης είχε παρουσιαστή κάποιες στιγμές ως λίγο από ΠΑΣΟΚ.
  === Στις εκλογές της έξι Μαϊου 2012 ο ελληνικός λαός έδωσε μια μεγάλη κλωτσιά στον πισινό του ΠΑΣΟΚ και κατά κυριολεξία το γκρέμισε στα τάρταρα του 13% από 43% που ήταν το προηγούμενο ποσοστό του.
  === Μην κάνουμε όμως το λάθος να νομίζουμε ότι απαλλαχτήκαμε από την λαίλαπα του ΠΑΣΟΚ και του πασοκισμού, αρκεί να κοιτάξει κανείς στους δήμους του, στην περιφέρεια του, στους κοντινούς αγροτικούς συνεταιρισμούς, στα ΜΜΕ ενημερώσεις στον τύπο, στους μεγαλοπρομηθευτές του δημοσίου, όλοι αυτοί οι  κρατικοδίαιτοι κροκόδειλοι είναι ΠΑΣΟΚ και θα τους δείτε να κάθονται στις πρώτες θέσεις σε κάθε κλειστή συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ ανά την Ελλάδα.
  === Ο ελληνικός λαός, έχει μια δεύτερη ευκαιρία στις εκλογές της 17 Ιουνίου να απαλλαγή άπαξ δια παντός από όλους αυτούς τους Τρεμο-Καμπουρακο-Οικονομέο-Τζιμο-Πρετεντέρο-Καψο-Πασοκο-Δημαρχο-Εργολαβο-Διανοούμενους- διαπλεκόμενους  που οργανωμένα και συντονισμένα μονοπώλησαν για δικό τους όφελος την εγκυρότητα της πληροφόρησης, χαρακτηρίζοντας μιάσματα όποιον είχε άλλη γνώμη τα τελευταία τριάντα χρόνια.
 === Ανεξάρτητα από το αν θα έχουμε η δεν έχουμε αυτοδύναμη κυβέρνηση, ανεξάρτητα από το αν θα μείνουμε η θα φύγουμε από το Ευρώ, ανεξάρτητα από το αν διαπραγματευτούμε η όχι το μνημόνιο, υπάρχει ελπίδα να αποκτήσομε αξιοπρέπεια ως έθνος μετά της εκλογές, αρκεί να εξαφανίσει με την ψήφο του ο ελληνικός λαός, τον αχταρμά των κροκοδείλων που δημιούργησε την ιδεολογική βάση για να ρημάζει την χώρα από το 1981 και μετά.
Στόχος: το ΠΑΣΟΚ στο 5% για να λυσσάξουν στο Mega channel, να δω τους ΤρεμοΠρετεντεροΚαψήδοΤσίμες να ανακοινώνουν στο 5% το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ και ας βάλουν οι γάιδαροι τα χαλινάρια ανάποδα, που λένε στο χωριό μου.
Πρώην σοσιαλιστής τύπου ΠΑΣΟΚ.”
Αναρτήθηκε από ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ

Απάντηση