Μακρυχέρηδες ΓαλλοΓερμανοί….

3 Ιουνίου 2012
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

  === Γερμανός κλέφτης με αδυναμία στο παγκάρι…

  === Αναστάτωση επικράτησε σε μια εκκλησία στην Κω, όταν η παρατηρητική νεωκόρος τσάκωσε στα πράσα έναν ηλικιωμένο Γερμανό τουρίστα να «βουτάει» τα κέρματα που έριχναν οι πιστοί στο παγκάρι! Από τη φασαρία που έκανε, συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου, Ελλήνων και ξένων!

  === Η κλοπή έγινε στο ναό της Αγίας Παρασκευής και η δραστήρια νεωκόρος επιβεβαιώθηκε για τις υποψίες της για τον Γερμανό, που είχε εντοπίσει εδώ και αρκετές ημέρες να επισκέπτεται καθημερινά την εκκλησία! Ωστόσο, παρ’ ότι τον κρατούσε και δεν τον άφηνε να φύγει, με την παρέμβαση του ιερέα δεν ειδοποιήθηκε η Αστυνομία κι έτσι ο «μακρυχέρης» τουρίστας γλίτωσε τη σύλληψη!

  === *** Αλλά και δυο νεαροί Γάλλοι τουρίστες αναστάτωσαν το κέντρο της Κω, όταν προσπάθησαν να κλέψουν μια τσάντα και έναν φορητό υπολογιστή μέσα από το αυτοκίνητο ενός εκ των αντιδημάρχων του νησιού! Οι καταστηματάρχες που συνομιλούσαν με τον εκπρόσωπο της δημοτικής αρχής τους είδαν και τους καταδίωξαν, αλλά συνέλαβαν μόνο τον… συνεργό ενώ ο δράστης ξέφυγε! Ο 21χρονος Γάλλος παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο που του επέβαλε ποινή φυλάκιση 30 ημερών με αναστολή.

 === Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Απάντηση