=== Η γνωστή πολιτική σαβούρα των 300 κλεπτοκρατών τυράννων, δεν τολμά να κάνει πολιτικές συγκεντρώσεις, αφενός γιατί τρέμουν τις άδειες πλατείες, και αφετέρου και κυρίως, γιατί αυτοί οι λίγοι που θα πάνε από ….ελεύθερη επιλογή, θα πήγαιναν για φραμπαλά και για γιαουρτοπόλεμο!!!

  === Ο χοντρόμπαλος και κουνιστός ΜΠΕΝιζέλος δεν θα αποτελούσε εξαίρεση. Όλοι τους, με συνδιοργανώτρια αρχή τα πουλημένα στους σιωνιστές εισβολείς ΜΜΕ, στήνουν συζητήσεις σε μικρές αίθουσες, με επιλεκτική πρόσκληση 40-50 το πολύ, κομματικούς εγκάθετους προσπαθούν να κατασκευάσουν …. “δημοκρατικό διάλογο” με τον εαυτό τους.

  === Εγώ δεν είχα καμία πρόθεση να ασχοληθώ με τη Πολωνέζα πολιτική σκύλα, που έβοσκε γίδια και πρόβατα στη Πολωνία και μας κουβαλήθηκε εδώ, επειδή οι Πολωνοί διέκοψαν τις βίζιτες με τις γίδες λόγω οικονομικής κρίσης. ΝΑΙ, εκεί έπαθαν πτώχευση για να μπουν στην ….ΕΕ!!!

  === Όταν όμως διάβασα τη φωτοτυπία είδησης σε όλα τα πορνοΜΜΕ, περί του …αναπάντεχου του στημένου, πήρα ανάποδες και αποφάσισα να δείξω σε όποιον μαζόχα επιθυμεί διακαώς να διασωθεί ο διεφθαρμένος υπάλληλος των διεθνών τραπεζιτών και αφού παρακολούθησα τη βιντεοκονσέρβα και σημειώνω:

1.— Όταν η κονσέρβα συνοδεύεται προς όλα τα μεγάλα ΜΜΕ με πανομοιότυπο κειμενάκι φωτοτυπία του κώλου, τότε ο καθείς να είναι σίγουρος ότι είναι κατασκεύασμα κάποιου επαγγελματία δημοσιοκάφρου “Νίκου” κατά το Τσοχατζοπουλικό δόγμα και δεν πρέπει να φάμε τη κονσέρβα, γιατί θα πάθουμε σκορβούτο.

2.— Αν θέλετε να προσέξετε, ενώ ο γαμπρός του μεγαλομετόχου της τράπεζας που κρατικοποίησε επειδή φαλίρισε (βιτρίνα Λαυρεντιάδης) είχε υπηρετικό προσωπικό για να συντονίζονται οι “δημοκρατικές” ερωτήσεις του φασισμού του, ο φαύλος πωλητής του εθνικού μας πλούτου, σήκωσε το ξερό του και έδειξε μετ’ επιτάσεως τη Πολωνέζικη πολιτική γίδα.  Μάλλον την ήξερε από πριν.

3.— Η Πολωνέζα γίδα ανάβει αμέσως και ΕΝ ΜΕΣΩ ΜΠΑΤΣΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΗΣΥΧΗ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚων ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ, αρχίζει να γαυγίζει ασυναρτησίες, χωρίς να λέει το παραμικρό εναντίον του διεφθαρμένου χοντρού του ψευδοΠΑΣΟΚ. Η τρελή γίδα από το Γκντανσκ αντίθετα, σηκώνει επιδεικτικά και επιθετικά το δάκτυλο κατά των ΕΛΛΗΝΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ, και τους λέει ορθά-κοφτά να καθίσουν φρόνιμα και να προσέξουν τι θα ψηφίσουν, γιατί δεν ξέρουμε τι θα πει πτώχευση, ενώ μόνο αυτή ξέρει διότι τη σπούδασε βόσκοντας γιδοπρόβατα στη Πολωνία και ξαφνικά αποφάσισε να μας έλθει για πολιτική βίζιτα που θα μας …σώσει.

4.— Ενθουσιασμένοι οι 40 τρισάθλιοι πασόκοι από τη Λεβαδειά, που είχαν μπει στην αίθουσα του πολιτικού απατεώνα ΜΠΕΝιζέλου, άρχισαν να χειροκροτούν τη γίδα από το Γκντανσκ …μανιωδώς!!! για την ωραία αβάντα προς τον παχύσαρχο εγκέφαλο της συνάθροισης!!!

5.— Η σοφή κατσίκα του ΜΠΕΝιζέλου, παρασέρνεται από το χειροκρότημα και αναπτύσσει (πρωτόγνωρο για κατσίκα ή και τσοπάνισσα) λογίδριο για τη ….παγκόσμια πολιτικοοικονομική κατάσταση, ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ…..

Μάπα κατ΄εμέ η εργολαβία της!!!…

Απάντηση