=== Μάθαμε πολλά για την εμετική επιστολή του Τζήμερου προς την “εξοχοτάτη” Εβραία κυβερνήτισα της υπόδουλης στους τραπεζίτες Γερμανία. Μετά το εντονότατο διαδικτυακό κράξιμο, ακόμα και ΜΜΕ που τον στηρίζουν άγνωστο γιατί, αναγκάστηκαν να γράψουν τουλάχιστον για τος αντιδράσεις.

 === Το διαφημιστικό προϊόν “ΤΖΗΜΕΡΟΣ” άρχισε απρόσεχτες κωλοτούμπες, με αποτέλεσμα να στραβοπατά και να στραμπουλά τη γλώσσα του. Επιχείρησε εκτεταμένη ανασκευή, αλλά στη προσπάθειά του να θέλει να παίξει τον ηγέτη που θα είναι “σοβαρός” συνομιλητής κάθε πολιτικής σκύλας που θα κυβερνά τη Γερμανία για λογαριασμό των τραπεζιτών, και στη προσπάθεια να προσδιορίσει τα αίτια της χρεοκοπίας εκεί που βολεύει την οικονομική-ληστρική ολιγαρχία που πιστά υπηρετεί, πέφτει από λάθος σε λάθος.

  === Έτσι, ο πολιτικός μάπας, επικεντρώνει τις διεθνείς πλέον μαλακίες του, σε παράνομες συντάξεις τυφλότητας και νεκρών. Οι συντάξεις τυφλότητας υπολογίζονται πανελλαδικά περίπου σε 1000,  και οι συντάξεις “νεκρών” του ΙΚΑ, από 40.000 που τις προσδιόριζε πριν 2 μήνες ο κοπρίτης διοικητής του οργανισμού, τώρα τις βλέπει ο ….τυφλός, το πολύ σε 5.000 και αποφάσισε προς τούτο, νέα …απογραφή συνταξιούχων!!! Ο μέσος όρος των μηνιαίων αυτών παράνομων συντάξεων είναι το πολύ 800€ ανά απατεωνίσκο.

 === Με απλά μαθηματικά κάνουμε υπολογισμό: 800€ Χ 12 μήνες Χ 6.000 άτομα = 57.600.000 € τον ΧΡΟΝΟ

 === Όπως και να τα τεντώσεις ρε απατεωνίσκε πολιτικέ της κακιάς ώρας, αυτό το ετήσιο ποσό, σε σύγκριση με τις ετήσιες μίζες των υπουργείων άμυνας και υγείας μόνο, μοιάζει με παρανυχίδα. Ούτε με τα εκατομμύρια χαρτζιλίκι του κάθε Τζοχατζόπουλου ή Σημίτη ή Καραμανλή δεν μπορούν να συγκριθούν αξιοπρεπώς. Να τα βάλω δίπλα στα δισεκατομμύρια επιχορηγήσεων των κομμάτων??? Να τα συγκρίνω με την απάτη δισεκατομμυρίων της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών??? Με την απάτη  κρατικοποίησης της χρεοκοπημένης από τον φερόμενο ως ιδιοκτήτη της PROTONBANK??? Με τις μίζες εξοπλισμών??? Με τις του ΟΤΕ??? Μήπως της ΔΕΗ??? Ποιοι ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ πρωταγωνιστούν στις μίζες Τζήμερε??? Γιατί από μόνοι τους δεν γίνεται να λαδωθούν οι συνάδελφοί σου, ούτε αρκούν οι τυφλοί τερματοφύλακές σου.

ΤΕΛΙΚΑ ρε Τζήμερε, μήπως ανήκεις κι’ εσύ στους τυφλούς τερματοφύλακες της Μέϊρκελ???… Κοπρίτη….

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Για τη προηγούμενη παπαριά σου, σίγουρα ξέρεις, ότι οι περισσότεροι Γιαχωβάδες, γίνονται Γιαχωβάδες μετά το στρατιωτικό. Κοπρίτη…

Απάντηση