=== Εκτός από το να βασανίζω το πληκτρολόγιο, και πολλές φορές να ανακατεύω τα δύστυχα τα πλήκτρα του, έχω και το κουσούρι να διαβάζω πολλά γράμματα που μου στέλνουν και πολλάκις να παθαίνω πλάκα με ότι βλέπω.
  === Μπορεί οι περισσότεροι να το ξέρετε, αλλά εγώ μόλις τώρα το πήρα χαμπάρι, όταν ένα από τα “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ” μου έστειλε γράμμα για ανάρτηση που …δεν βρ΄ληκα στην ιστοσελίδα του, αλλά από το πολύ ψάξιμο έπεσα σε τεράστιο αριθμό από μπινελίκια ενός “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ” που θέλει να μείνει …κίνημα, εναντίον ενός άλλου… “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ” που θέλει να γίνει κόμμα και συμμετέχει στις εκλογές.
  === Αν διαβάσεις ένα εκ των δύο, διαπιστώνεις ότι ο πραγματικός εχθρός δεν ήταν ούτε ο Παπακωνσταντίνου, ούτε ο ΜΠΕΝιζέλος, ούτε οι χορηγοί των γαλαζιοπράσινων πολιτικών, εργολάβοι εκμετάλλευσης των εθνικών οδών και των διοδίων!!! Αμφότεροι οι “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ” ανακάλυψαν τον μεγάλο εχθρό στα εντόσθιά τους και κατατρώγουν τα έντερά τους μετά της γεμίσεώς τους.

  === Αδιαφόρησα προς το παρόν για την ανάρτηση που δεν βρήκα και αφορούσε κάλεσμα για μη υποβολή φορολογικής δήλωσης και τους κοτσάρισα το κάτωθεν σε αναμονή σχόλιο:
  === “Γιατί δεν προσφύγατε στον Άρειο Πάγο, για να απαιτήσετε την απαγόρευση του ονόματος που χρησιμοποιούν??? Ή πρόκειται για ένα κομμάτι σας που πήρε τη ταμπέλα κι’ έφυγε??? Ή αυτός που έφτιαξε το “κόμμα” είναι και ο αρχικός “ιδιοκτήτης” της ταμπέλας” ????
  === Σε κάθε περίπτωση, ακόμη κι’ αν δεν είστε κομματικός σχηματισμός αναγνωρισμένος οι διαφωνούντες με το “κόμμα” , το έννομο συμφέρον που θίγεται είναι προφανές και η παράλληλη χρήση του ονόματος προκαλεί μη επιτρεπόμενη σύγχυση.
  === Γιατί περιορίζεστε σε κοκορομαχία????

  === Δεν περιμένω απάντηση, όπως δεν περίμενα και πέρυσι, όταν σχολίασα το καραγκιοζιλίκι άνευ ουδενός αποτελέσματος, να κλείνουν 40 κόπανοι το ένα μόνο ρεύμα, ενός μόνο σταθμού διοδίων για …μισή ώρα και να κοκορεύονται ότι κάνουν τον υπέρ πάντων αγώνα, ή να περπατούν με τα πορτοκαλιά τους αγκαλιά στην εθνική οδό, ή να αυτοφωτογραφίζονται και να βιντεοσκοπούνται σαν τσόντα …άσχετης διαδήλωσης. Επίσης τους είχα κράξει πέρυσι, όταν καλούσαν ακόμα και ΑΜΕΑ να μην υποβάλουν φορολογική δήλωση ενώ θα είχαν επιστροφή φόρου!!!!

 === Επανέρχομαι στη σημερινή επιστολή για ανάρτηση που δεν βρήκα στη σελίδα που υποδεικνύουν. Αφορά πρόσκληση-πρόκληση για μη υποβολή φορολογικής δήλωσης. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ???? Για να αναλάβουν άλλοι την ευθύνη της μαλακίας σας????

Είναι καραγκιοζιλίκι, γιατί απουσιάζει το αίσθημα ευθύνης, όχι προς το εκπροσωπούμενο από πούστηδες κράτος, αλλά προς τον απλό κοσμάκη, στον οποίο αδιαφορούν να του πουν, με ποιον τρόπο θα τον προστατέψουν, όταν οι επαγγελματίες κυβερνητικοί ληστές και τα τσιράκια τους, επιτεθούν στον προσωρινό φορολογικό δραπέτη. Έχουν υπό τον έλεγχό τους κάποια προστατευόμενη περιοχή, στην οποία δεν μπορούν να εισέλθουν τα εχθρικά στρατά, οπότε θα μπούμε και θα ζητήσουμε άσυλο??? Αν ναι, τότε πρώτος εγώ, αμ δεν….

Είναι καραγκιοζιλίκι, γιατί δεν έχουν παρουσιάσει επί 3 χρόνια, ΟΧΙ ένα, Αλλά ούτε ΜΙΣΟ δείγμα γραφής, περί της ικανότητάς τους να προστατέψουν τον απλό κοσμάκη. Θα ήταν απολύτως αξιοπρεπείς, αν έκαναν έκκληση για σύσταση οργάνωσης με σκοπό τις επιθέσεις στις εισπράξεις των διοδίων και άλλων γνωστών ληστρικών “ιδρυμάτων” στις οποίες όμως θα είναι και αυτοί παρόντες και αρχηγοί, παρά να πετούν, τη πολιτική βλακεία και αλητεία: “Τι θα μας κατάσχουν μετά; Τα σπίτια; Τα αυτοκίνητα; Τους μισθούς και τις συντάξεις; Τα έπιπλα; Τα σκεύη της κουζίνας; Το σκύλο; Εμάς για να μας πουλήσουν σε σκλαβοπάζαρα;;;”

Δείξτε μου ρε κοπρίτες το πως το έχετε ήδη εφαρμόσει εσείς για τη πάρτη σας και δεν φαίνεται η …εκκρεμότης και το κόστος, να δω τι μπορώ να κάνω άνευ ένοπλου αγώνα.

ΕΓΩ το ξαναλέω: Εμπιστεύσου και μίλα και οργανώσου με γείτονες, με φίλους με συγγενείς, με συνεργάτες. Οργανώσου με ανθρώπους σαν και εσένα για το πως θα εξεγερθείς για να ανατρέψεις το προδοτικό και διεφθαρμένο καθεστώς. Με ανθρώπους αποφασισμένους να σταθούν σε κάθε περίπτωση και σε κάθε περίσταση αλληλέγγυοι και συμπαραστάτες. Μη περιμένεις από σωτήρες γιατρειά, όταν δεν σου δείχνουν ούτε μισό δρόμο διαφυγής, αλλά συνειδητά σε οδηγούν να εγκλωβιστείς σε αδιέξοδο για να σε κατασκευάσουν θύμα. Μιλώ για οργανωμένη εξέγερση ελεύθερων και συνυπεύθυνων ανθρώπων, μακριά από τα γνωστά καλούπια εκμετάλλευσης και …θυματοποίησης.

Απάντηση