=== Είδε κανείς -αλήθεια- τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη???… Χαμός με τους καρκινοπαθείς και με τη κατασκευασμένη έλλειψη στην αγορά και ακόμα και η μουγκή γαλαζιοπράσινη Μίττα βγήκε και μίλησε για θανάτους, λόγω της τεχνητής έλλειψης φαρμάκων!!! Γιατί τόσο κραυγαλέα ΜΟΥΓΚΑ από την επιδοτούμενη τρισεκατομμυριούχο φιλάνθρωπο???  Τόσος χαμός και αυτή κρύβεται ή μήπως η εταιρεία που έχει κατά  85%  το μονοπώλειο στην Ελλάδα, στα πανάκριβα ογκολογικά φάρμακα, είναι χορηγός στο ίδρυμα??? 

  === Σε κάθε περίπτωση, αυτή που αδιάκοπα ΚΟΠΤΕΤΑΙ για τα ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, που τώρα πλέον έχουν μείνει χωρίς εφοδιασμό στα νοσοκομεία με ογκολογικά φαρμακα, επιτρέπεται να μην έχει μισό λόγο στήριξης για τον κόσμο που απειλείται με άμεσο θάνατο από τους πολιτικούς απατεώνες??? Έχει άλλη οδό επίλυσης τέτοιων προβλημάτων, που δεν πρέπει να μάθουμε εμείς οι θνητοί???
  === Είναι ωραίο να ΚΟΒΕΙΣ ΚΟΡΔΕΛΛΕΣ σε εγκαίνα με Παπούλια Αρχιεπίσκοπο, παρατρεχάμενους γλείφτες πολιτικούς και όλα τα κανάλια να σε μεταδίδουν για την ανέξοδη υστεροφημία σου. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ, που τρέχουν τα δύσκολα και όποιος βγαίνι στο γυαλί καίγεται,  ΤΙ ΛΕΕΙ η φιλάνθρωπος Μαριάννα Βαρδινογιάννη, για τις εταιρείες που εκβιαζουν και κερδοσκοπούν ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΕΛΕΓΧΟΥ????

  === Την είδε κανείς??? Μήπως μας έχει κάπου ανάγκη???… Μήπως πρέπει να εκπέμψουμε Silver Alert???…

ΣΧΟΛΙΟ “Τ.Ν.”
Kαι μια που γινεται λογος για την φιλανθρωπια της ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ, μηπως ΕΠΡΕΠΕ  καποιος καπως καποτε να μας ειπει ΤΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ στα φιλανθρωπικα της ιδρυματα, τους μαραθωνιους ΑΓΑΠΗΣ και ΟΛΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ωστε να ΔΟΥΜΕ ποσα ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗ και τα ΕΒΑΛΕ στα ιδρυματα???????

Απάντηση