=== Σ’ εμάς ντιμπέϊτ έγινε και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα γίνει και για σας τους καθυστερημένους, διότι ο δικομματισμός είναι πνοή ζώσα δια τους τραπεζίτας και βολεύει αμφότερους τους νεογκαγκάδες και τους συνακόλουθους τσογλαναρέους.

  === Με πρωτοβουλία του γνωστού πλαστογράφου πρώην υπουργού υγείας και μετά από μασονική διαβούλευση του νεοδημοκράτου Γενικού μπαχαλοποιού του Σ.Ε.Υ.Υ.Π. Μιχαήλ Σαμπατακάκη και του ομόηχου Μιχαήλ Σαμπατακάκη, πρώην των ΣΥΡΙΖΑίων και νυν των ΚουβελοΔΗΜΑΡωτών, ως μεγάλων γεφυροποιών της Μεγάλης Στοάς των Κουκουβάουνων, πετυχέστηκε μεγάλη συμφωνία, μεταξύ των δύο νέων μεγάλων αρχόντων του τεκτονισμένου σύμπαντος των απανταχού Γκαγκάδων.

  === Βρέθηκε και το νέο και συγχρονισμένο διακύβευμα, εμπνευσμένο από τη νέα παγκομματική πουστιά, αγοράς των πανάκριβων ογκολογικών φαρμάκων από το μονοπώλιο τοις μετρητοίς και η κάθε μίζα μπροστάντζα στα κομματικά αόρατα ταμεία της ένδοξης, μακρινής και ξωτικής Botsovalia, όπου η δικαιοσύνη εξακολουθεί να είναι ελαττωματική.

  === Έτσι οι δύο butter baby face, συναποφάσισαν να μας θέσουν σαν λαό ενώπιον των ευθυνών μας, ώστε να απεμπολήσουμε Ένωση Κεντρώων ή/και Ανταρσίες ή/και κάθε άλλη άγνωστη λέξη και να αφοσιωθούμε με κάθε σοβαρότητα, στην επιλογή του επόμενου ανάξιου σωτήρα μας, κατά τα Bilderbergικά ήθη και έθιμα. Έτσι, μας απλοποίησαν με την απλή μέθοδο των τριών και μας ζητούν να διαλέξουμε ελεύθερα, μεταξύ ενός κεντροδεξιού Μιχαήλ Σαμπατακάκη και ετέρου κεντροαριστερού Μιχαήλ Σαμππατακάκη, στη βάση ενός πλήρως εξαγορασμένου από την ιδιωτική πρωτοβουλία, ανάπηρου ΕΣΥ.

  === Μεταξύ μας: Η Μάνη είναι συνδετικός κρίκος Σαμπατακάκηδων και Μιχαλολιάκου και έτερον ουδέν.

  === Ο μυστικός διαμεσολαβητής Καζάκης παρά τη Δαμανάκη σύμβουλος και εισηγητής, για να διευκολύνει τις εξελίξεις και τον νεοσύστατο δικομματισμό, ανακοίνωσε ότι δεν συμμετέχει στας εκλογάς, διότι πρόκειται να μεταφράσει έτερο φιλοσκοπιανικό και αντικρητικό βιβλίο, οπότε όποιον Σαμπατακάκη και να διαλέξεις, ο Αλέξης θα φαίνεται κερδισμένος και θα σου φορτώσει άλλους τόσους λαθρομετανάστες για να πέσει ξανά το μεροκάματό σου. Μη περιμένεις από τον Σαμαρά-Μπενάκη διαφορετικότητα ετέραν, πλην της καθιερωμένης πουστιάς. Εν ολίγοις, τα ίδια και χειρότερα. Όταν μιλά περί πατρίδας, σαφώς και εννοεί το Ισραήλ των προγόνων του.
===============
Έμπνευση εικόνας Μπαρμπανίκου από έργο του Pawel Kuczynski

Απάντηση