Ο Μπαρμπανίκος υδραυλικός ένεκα πτώχευσης

8 Ιουνίου 2012
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

  === Όταν ήμουν φοιτητής, ακολουθούσα (ήθελα δεν ήθελα) το “μάθε τέχνη κι’ άστηνε κι’ αν πεινάσεις πιάστηνε”

  === Έτσι, μέσα σε πολλές οικοδομικές δουλειές, σπούδασα και ολίγη από υδραυλικά και ευτυχώς. Είχα χρονίζουσα ανάγκη κάποιων επισκευών και μόλις έλαβα ηλεκτρονική γνώση του εκκαθαριστικού της εφορίας, βγήκα στους δρόμους παραπατώντας και ουρλιάζοντας euphoria…  euphoria… euphoria…

  === ….Αλλά από χθες κατάλαβα ότι επί μακρού αποκλείεται η κλήτευση υδραυλικού, διότι ένα καζανάκι, μια μπαταρία και ένα ντουζ, θα μου κόστιζαν μέσες-άκρες, όσο και ένα χειρουργείο σπονδυλοδεσίας με επιπλοκές και βάλε.

  === Βοηθούντος και του κασιδιάρικου επεισοδίου αποφασίζω δραπέτευση, με γαλλικά, γερμανικά κλειδιά και αντικλείδια και σιλικόνη και μούφα και λαστιχάκια και όλα τα συναμαρτήματα για μια αξιοπρεπή επισκευή των υδραυλικών μου. Επειδή η Βούλα έχει φαντασία σε αναμονή, μου προσκόμισε και τα πρόσθετά της.

 === Ξεκωλώθηκα. Η μπαταρία του νιπτήρα έμεινε γιατί έχει πάθει πλήρη συγκόλληση με τη βρύση που στάζει και τη παραπέμπω για ολική καταστροφή και αντικατάσταση πακέτο.

  === Αν βγάλετε μόνοι σας το παλιό καζανάκι, θα έχετε την ευκαιρία να διαπιστώσετε, ότι ο επαγγελματίας, είχε ανοίξει για τη στερέωση του προηγούμενου, δέκα τρύπες και η αλφαδιά είχε μείνει στον δρόμο. Καλύτερη δουλειά έκανα, αλλά έχω διαλύσει.

  ===ΟΧΙ. Δεν θα πάω ούτε σε διαδήλωση κασιδιάρικη ούτε σε συριζοκουκουέδικη. Το επεισόδιο δυνάμωσε τις αποφάσεις που έχω πάρει για όλα τα σκουπίδια. Το κουκουέ έχει εγκαταλήψει τους κοινωνικούς και εργατικούς αγώνες και ένα επεισόδιο, που σαφώς το αποδοκιμάζω, δεν αποτελεί τίτλο τιμής ούτε επαναφορά από το πουθενά, του ΚΚΕ στις επάλξεις. Όταν ακούω Παπαρήγα, ακούω Μητσοτάκη. Τις απόψεις μου για τους νεοναζί τις έχω διατυπώσει ξεκάθαρα, χωρίς τη συμβολή του εκπρόσωπου ΧΤΥΠΟΥ των παρανοηκών δολοφόνων.

Απάντηση