Ξύπνησε από κώμα ακούγοντας τη φωνή της αγαπημένης του!!!

11 Ιουνίου 2012
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

  === ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΔΩ ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

  === Για δέκα μήνες δεν έδειχνε να συνέρχεται από το κώμα. Είχε πέσει θύμα τροχαίου και ήταν καθηλωμένος στο κρεβάτι.

  === Ο λόγος για τον 31χρονο Mathew Taylor ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα κατά τη διάρκεια της διαμονής του στο Bali τον περασμένο Ιούλιο.

  === Οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες και κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή ωστόσο είχαν ενημερώσει τους γονείς του ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην συνέλθει ποτέ.

  === Ο 31χρονος δάσκαλος έμεινε 10 μήνες στο κρεβάτι χωρίς αν αντιδρά σε κανένα εξωτερικό ερέθισμα και οι γονείς του είχαν αρχίσει να προετοιμάζονται ψυχολογικά για το χειρότερο.

  === Ο νεαρός άνδρας, δεκαοκτώ μήνες πριν από το ατύχημα με τη μηχανή του, είχε μετακομίσει στην Ινδονησία προκειμένου να διδάξει αγγλικά

  === Εκεί γνώρισε και ερωτεύτηκε την 27χρονη Handayani Nurul την οποία αρραβωνιάστηκε λίγους μήνες μετά.

  === Ο πατριός του Simon Moore αποφάσισε επτά μήνες αργότερα να ακουμπήσει το ακουστικό του τηλεφώνου στο αυτί του νεαρού δάσκαλου για να ακούσει την φωνή της αρραβωνιαστικιάς του.

  === Ξαφνικά, ο άνδρας άρχισε να κουνάει το χέρι του σε μια προσπάθεια να πιάσει το ακουστικό και στη συνέχεια να βάζει τα κλάματα!

  === “Προσπαθούσε να πιάσει το ακουστικό και δάκρυα έτρεχαν στο πρόσωπό του. Η Anda (το χαϊδευτικό της αρραβωνιαστικιάς) τον ρώτησε κάτι κι εκείνος της είπε με ασθενή φωνή “ναι”… Ήταν κάτι το καταπληκτικό”, δήλωσε η μητέρα του όταν συνήλθε από το σοκ.

 === Το ζευγάρι αναμένεται να παντρευτεί.

Αναρτήθηκε από ONLYCY.COM

Απάντηση