=== Τόσο στις εκλογές που έγιναν πριν από ένα μήνα, όσο και τώρα, όλοι οι διαχειριστές ιστολογίων με πολιτικό λόγο, είμαστε αποδέκτες κειμένων φασιστικής προπαγάνδας, από μικρούς Γκεμπελίσκους, που πιστεύουν ότι με τις μαλακίες τους, θα αποκτήσουν πελατεία για τα χρεοκοπημένα κόμματα που συνεχίζουν να τους πληρώνουν γερά και αισχρά. Δεν νομίζω να είμαι μοναδική περίπτωση ενός ιδιόμορφου βομβαρδισμού βοθρολυμάτων.

  ===Άτομα που υποστηρίζουν ΝΔ, που ποτέ δεν έχουν γράψει λέξη για την όποια προοπτική θα είχε μια διακυβέρνηση από τους εβραιομασόνους του Σαμαρά-Μπενάκη, με μεγάλη ευκολία στέλνουν δεκάδες έμφορτα βυτιοφόρα εκκένωσης βόθρων, κατά των αλητών του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ.

  === Αντίστοιχα, φίλοι και οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ, με ακριβώς πανομοιότυπο τρόπο και αστείρευτο κατακάθι κρανίου, αντιστρέφουν τους ρόλους και στέλνουν το έργο “ΣΚΑΤΙΛΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ” προς εμάς, για να μας δείξουν πόσο κουφάλες είναι οι αλήτες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

  === Από κοντά και τα κοπρόσκυλα του ΜΠΕΝιζέλου, μια απ’ τα ίδια. Οι “συντάκτες” μοιάζουν να έχουν αποφοιτήσει από την ίδια νεοναζιστική σχολή προπαγάνδας. Ίδια φρασεολογία, ίδιο λεξιλόγιο, ίδια νοοτροπία: ΦΑΣΙΣΜΟΣ αντάξιος ενός Κασιδιάρη. Οι “συντάκτες” χρησιμοποιούν κοινά ονόματα και κοτσάρουν ένα “ερευνητής” ή “καθηγητής” και καθαρίζουν. Όταν όμως πας να αναζητήσεις το ονοματεπώνυμο που σου δίνουν σε κάποιο εκπαιδευτικό ίδρυμα, συναντάς το άγνωστο και ανύπαρκτο.

  === Διαβάζω πολύ και προσπαθώ, όσο μπορώ, να μεταφέρω στο ιστολόγιό μου, αυτά που με εκφράζουν και να μη γίνω όργανο των αλητών που κατέστρεψαν και κατάκλεψαν τη χώρα.

  === Εύχομαι όλοι να βοηθήσουν, ώστε τη Κυριακή το βράδυ να γιορτάσουμε τη συντριβή των διεφθαρμένων και ληστών. Ιδιαίτερα απευθύνομαι, σε άτομα ηλικίας 55 – 65 χρονών και τους παρακαλώ να ακούσουν τα παιδιά τους.

Απάντηση