=== Η παραδοχή του Κύπριου Υπουργού Οικονομικών, για Μηχανισμό Στήριξης καταρρίπτει την προπαγάνδα ΑΚΕΛ και Προεδρικού
  === Τη θέση ότι η σημερινή παραδοχή του Υπουργού Οικονομικών για τον Μηχανισμό Στήριξης καταρρίπτει πλήρως «την ανεύθυνη και παραπλανητική προπαγάνδα του ΑΚΕΛ και του Προεδρικού», εκφράζει σε δελτίο Τύπου του ο ΔΗΣΥ, αναφέροντας πως «αναγνωρίζεται πλέον πως η ενδεχόμενη προσφυγή στον Μηχανισμό Στήριξης θα προκύψει όχι μόνο για τη στήριξη των τραπεζών αλλά και για να καλύψει δημοσιονομικές ανάγκες».

  === «Ολοι πλέον οφείλουν να αναγνωρίσουν ότι τα Δημόσια Οικονομικά ευρίσκονται σε αδιέξοδο. Το Κυπριακό Κράτος ουσιαστικά αδυνατεί να χρηματοδοτήσει τις ανάγκες του και οδηγείται στον Μηχανισμό Στήριξης» αναφέρει στο δελτίο Τύπου του ο ΔΗΣΥ, προσθέτοντας πως «μπροστά σε αυτό το σκηνικό θα έπρεπε η συμπεριφορά και οι επιλογές της Κυβέρνησης να ήταν τέτοιες που να αποκαθιστούσαν την χαμένη αξιοπιστία και να διασφάλιζαν ότι οι όροι και προϋποθέσεις δεν θα είναι δυσβάστακτοι».

  === Αναρτήθηκε από ONLYCY.COM

  ΣΧΕΤΙΚΟ: Η συμμορία του Χριστόφια, παρέλλαβε μια Κύπρο με ένα από τα πιο υψηλά κατά κεφαλήν εισοδήματα στον κόσμο και την οδηγεί στη χρεοκοπία!!!

  ΣΧΕΤΙΚΟ: Και η Κύπρος στον βωμό των ληστοτραπεζιτών, βαδίζει ολοταχώς για χρεοκοπία.

  ΣΧΕΤΙΚΟ: ΚΥΠΡΟΣ – Κατεχόμενα: Τουρκική τράπεζα αποδέχεται υποθήκευση ΕλληνοΚυπριακών περιουσίων – Εμπλέκεται και Ισπανική τράπεζα

ΣΧΕΤΙΚΟ: Ο Εβραιορώσος ολιγάρχης Dmitry Ribolavlev, το νέο πραγματικό αφεντικό της Τράπεζας Κύπρου…

ΣΧΕΤΙΚΟ: ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΑΝΤΩΓΩΝΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΟΖ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΟ: ΟΙ «ΩΡΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ» ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΣΧΗΜΟ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ: «Κανείς δεν μπορεί ν’ ανέβει στη πλάτη σου, αν εσύ δεν σκύψεις»!!!

Απάντηση