=== Ποια “αριστερά” και ποια “Χρυσή Αυγή” ρε κάθαρμα, ρε φερετζέ και πεμπτοφαλαγγίτη??? Η “Χρυσή Αυγή” σε προστατεύει κοπρίτη. Η καλύτερη και γνησιότερη και δημοκρατικότερη έκφραση του γενικού λαϊκού αισθήματος εκφράζουν τα νεράντζια που σου πέταξαν ρε απατεώνα νεοναζί. Αν ήμουν εκεί, θα είχα πετάξει τα περισσότερα ρε τσιτσιφιόγκε φασίστα.
=== Ειδικά εσένα ρε φερετζέ και πεμπτοφαλαγγίτη, όχι μόνο νεράντζια, αλλά πίσσα και πούπουλα και δημόσια διαπόμπευση σου αξίζουν ρε καραγκιόζη, που έστω και αργά, κατάντησες να μιλάς σε μια παρεούλα 15 αποτυχημένων ληστών και κομπιναδόρων και σε άλλους τόσους μπράβους που σε φυλάνε από τα νεράτζια.
=== Σε ΜΙΣΩ ρε αλήτη, γιατί ο σιωνιστικός νεοναζισμός είχε κατασκευάσει στη σάπια μούρη σου, ότι πιο ύπουλο και πρόστυχο για να περνά τα νεοναζιστικά νομοσχέδια καταδυνάστευσης του Ελληνικού λαού. Στα κομμάτια κτήνος.

  === Το ρεπορτάς από το newsit.gr  Πέταξαν νεράντζια στον Απόστολο Κακλαμάνη! (ΦΩΤΟ)
Στόχος νεαρών που είχαν μαζευτεί σε προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στη Νέα Σμύρνη, το βράδυ της Τρίτης, έγινε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής.
=== Οι νεαροί πέταξαν νεράντζια στον κ. Κακλαμάνη, ενώ έβρισαν κι εκείνον και τους άλλους υποψήφιους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που βρίσκονταν στη συγκέντρωση.
=== «Ιδού τα επιχειρήματα της σύγχρονης Αριστεράς και η Χρυσή Αυγή χρειάζεται αυτούς, και αυτοί την Χρυσή Αυγή» είπε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής κρατώντας στο χέρι του ένα από τα νεράτζια που του πέταξαν.

Απάντηση