=== Πολλοί, μετά το τόσο νταβατούρι, θα μάθατε από το κολοβό βιογραφικό της, ότι η κοπρίτισσα Ρένα Δούρου, είναι και συγγραφεύς, ενός βιβλίου 30 σελίδων χωρίς τα εξώφυλλα και δευτερόφυλλα, μέσα στο οποίο πραγματεύεται η ίδια αυτοπροσώπως, την εμπειρία της απόλαυσης, όταν συναντήθηκε με τον κ. Εθνικισμό, κατά μόνας και κατά πρόσωπο, απολύτως τσικ του τσικ και τετ-α-τετ!!! Σκέτη ανατριχίλα.

  === Η εμπειρία οδήγησε τη ξανθιά, μακριά από το σοκάκια του ΣΥΡΙΖΑ και κάθε ερασιτεχνικής πρωτοβουλίας, και συνεπαρμένη από μια ανεξήγητη βαρβατίλα, αφιερώθηκε ψυχή τε και σώματι, στη σοφή συγγραφή, με τίτλο «Η Απόλαυση του Εθνικισμού»

  === Αυτό που δεν ξέραμε μέχρι σήμερα, είναι η κυκλοφοριακή αποτυχία των «Μεταμεσονύχτιων Εκδόσεων» (ΝΑΙ έτσι τις λένε τις εκδόσεις που τη προμοτάρουν), εξ αιτίας του χλωμού, άχρωμου θα έλεγα εξώφυλλου.

  === Το πρόβλημα επιλύθηκε προσφάτως, αφενός από τη διαφημιστική καμπάνια του Παπαδάκη, βοηθούντος του ζεν-πρεμιέ Κασιδιάρη, και αφετέρου, με τη παραγωγή νέου εξώφυλλου της απόλαυσης της κας Δούρου, το οποίο και με περισσή υπερηφάνεια, πρώτοι σας αποκαλύπτουμε!!!

Απάντηση