=== Μπράβο στον Πάνο. Παίζει καλή μπάλα. — Υπερασπίζεται σαφώς ορισμένα πράγματα χωρίς σκιές και ας δέχτηκε σφοδρή επίθεση από σιωνιστές, μασόνους και  οικουμενιστές, που χτίζουν μεθοδικά τοίχους και ταμπού με ψέματα, ενώ χειροκροτούν “Ιερώνυμους” και “Θεόφιλους” κοπρίτες.

  === Του Γιώργου Θεοχάρη
=== Ο πρόεδρος των ”Ανεξάρτητων Ελλήνων” στο agioritikovima.gr
=== Η μισθοδοσία των κληρικών από το κράτος απειλείται από την τρόικα, οι καμπάνες στα μικρά χωριά και όχι μόνο θα σιγήσουν καθώς έχουμε μία χειροτονία προς δέκα συνταξιοδοτήσεις, εξήγησε στο agioritikovima.gr ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» κ. Πάνος Καμμένος.
=== Ταυτόχρονα εξαπέλυσε «πυρά» κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης που όπως είπε «μπαίνει στο ΄Αγιο Όρος με τη μορφή χρηματοδοτήσεων»..
=== «Δεν θεωρώ ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση και κανείς μπορεί να μπαίνει και να ελέγχει το Άγιο Όρος .
  === Το Άγιο όρος είναι το περιβόλι της Παναγιάς και δεν μπορούμε να βάλουμε ελεγκτές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, από οποιοδήποτε μη ορθόδοξο κράτος, να μπαίνει στο Άγιο Όρος έστω και με τη μορφή χρηματοδοτήσεων», υπογράμμισε .

  === «Οι καμπάνες θα σταματήσουν να χτυπούν….»
=== «Την ίδια ώρα που χειροτονούνται ένας Ιερέας σε κάθε δέκα που βγαίνουν στη σύνταξη, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να σταματήσουν να χτυπούν οι καμπάνες στην Εκκλησιά και στα μικρά χωριά, αυτό αποτελεί έγκλημα κατά της Ορθοδόξου Εκκλησίας , έχουμε πάρει δημόσια θέση», δήλωσε ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων»
=== «Η μισθοδοσία των κληρικών απειλείται…»

  === Στηρίζουμε τη συνέχιση της πληρωμής των Ιερέων, όπως ήταν μέχρι τώρα, διότι απειλείται από την τρόικα και αν αυτό αλλάξει θα έχουμε τεράστια θέματα που θα προκύψουν από τις Εκκλησίες των Σκοπίων, Βουλγαρίας και άλλες .
Σχέσεις Κράτους-Εκκλησίας
Δεν υπάρχει θέμα διαχωρισμού Κράτους –Εκκλησίας, η Ελλάδα είναι ένα Ορθόδοξο κράτος, όπως προβλέπει το Σύνταγμά της.

Αναρτήθηκε από ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ

4 Comments

 • Ο/Η faethon λέει:

  O κος τσουτσούνερος καλά θα κάνει να προσέχει τα λόγια του για ορισμένους και να μη βάζει τα δικά του ”γραμματάκια” σε αναδημοσιεύσεις.. εκεί που πάει κάτι να φτιάξει, το χαλάει.
  Ας προσέχει λοιπόν.

  • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης λέει:

   Μήπως πρέπει να σου ζητώ και την έγγραφη άδεια σου, όποτε θέλω (και το θέλω συχνά) να συμπεριλαμβάνω σε πρώτο πλάνο και δικό μου σχολιασμό, με αυτούσια την αναδημοσίευση????
   Αν είναι δική σου η ανάρτηση, δείξε μου που την ανέβασες και ενοχλήσαι και θα τη κατεβάσω αφού διασταυρώσω τη περίπτωσή σου.
   Αν εννοείς το σχόλιο με ένδειξη “Ανεξάρτητος” δεν είναι δικό μου. Αν θέλω να γράαψω κάτι δεν ρωτάω κανέναν.
   Καλά θα κάνεις να λες ευθέως τι ακριβώς σε ενοχλεί.

 • Ο/Η Ανεξάρτητος λέει:

  Ο καταδικασμένος για διαφθορα Παναγιώτης Ψωμιάδης είναι υπεύθυνος του προεκλογικού αγώνα της ΝΔ, μεγάλου τμήματος αυτής. Έχουν βάλει λιτούς και δεμένους, φανατίζοντας ακόμα και τον κόσμο μέσα στις εκκλησίες για να ψηφίσουν… μνημονιακούς μην τυχόν και βγει… σύριζα! Εκμεταλλεύονται τα πάντα!

  Ξυπνάτε Σύριζα και ΝΔ είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος!
  μην κάνετε το λάθος και ψηφίσετε αυτούς για τους οποίους τα παιδιά σας θα σας ζητήσουν το λόγο που κατέστρεψαν το μέλλον τους.

  Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες υπολοίπονταν μόνο 8 μονάδες από τη ΝΔ και 6 από το Σύριζα, μπορούν να κάνουν την έκπληξη και να προσπεράσουν τους προδότες των δύο αυτών κομάτων!

  Μην ακούτε την προπαγάνδα, δεν υπάρχουν μικρά κόμματα και ο σύριζα έχασε εντελώς τη δυναμική του, δε βγαίνει με τίποτα αυτοδύναμος! Όλα τα κόμματα μικρομεσαία είναι!

  Οι Ανεξάρτητοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά!

 • Ο/Η Apollo λέει:

  Δεν έχω καταλάβει γιατί τόσο πεισματικά τον αγνοούν ,ενώ έχει αρκετές ξεκάθαρες θέσεις .Μήπως επειδή λέει ότι θα βάλλει φυλακή όλους όσους κατάκλεψαν το κράτος μας.-

Απάντηση