=== Στις εκλογές της 6-5-2012 ψήφισα-στήριξα Βασίλη Λεβέντη (ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ) και είχα εξηγήσει τους λόγους, για τους οποίους είχα το κεφάλι μου ήσυχο.
=== Στο μεσοδιάστημα μέχρι τις εκλογές της 17-6-2012, έγιναν με ταχύτητα πολλές ανακατατάξεις και επανασυγχωνεύσεις μεταξύ των κομμάτων της διαπλοκής και της διαφθοράς, πλην ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ που βρίσκονται σε αποσύνθεση ή πλήρη αδράνεια.
=== Έτσι, σε χρόνο ρεκόρ, είδαμε καραγκιόζηδες του ΛΑ.Ο.Σ. να γλύφουν εκεί που έχεζαν και να προσχωρούν στον σιωνιστή Σαμαρά-Μπενάκη της Ν.Δ.
=== Είδαμε την απόλυτη ξεφτίλα της Μητσοτακο-Μπακογιαννο-
Κούβελου, να επιστρέφει σαν χεσμένη γάτα στη διεφθαρμένη ΝΔ που ήξερε και να συμπεριφέρεται σαν να μην είχε φύγει ποτέ.
=== Βλέπουμε τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, να περιμαζεύει ξέμπαρκους αποτυχημένους επαγγελματίες πολιτικούς και αποκαΐδια του ψευδοΠΑΣΟΚ και να το βαφτίζει πολυσυλλεκτική διεύρυνση, να μη πω τι…. Για να ξεφύγουν αυτοί οι λεχρίτες από τα δύσκολα, που είναι πόλεμος κατά της διαφθοράς και της διαπλοκής, αρέσκονται να κάνουν παιχνίδι με δραχμολαγνία, λες και δεν θα επαναλαμβάνονται οι κλοπές δημόσιου χρήματος αν αλλάξουν νόμισμα!!! Λες και δεν θα συνεχίσουν να παίρνουν μίζες και να δεκαπλασιάζουν τα κόστη των κρατικών δαπανών!!! Λες και οι εργοδότες μεγαλοβιομήχανοι, εφοπλιστές, τραπεζίτες, εργολάβοι Δ.Ε. κλπ αεριτζήδες, δεν θα συνεχίσουν να κλέβουν τις κρατήσεις ασφααλιστικών εισφορών!!! Λες και τα δημοσιονομικά προβλήματα θα λύνονται με τις συνεχείς υποτιμήσεις μιας δραχμής κουρελούς και τον λαό στην απόλυτη φτώχεια, ενός μονίμως πληθωριστικού νομίσματος. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. Είναι οι νέοι ψευδοΠΑΣΟΚοι, που με νέο μνημόνιο, θα νομιμοποιήσουν την εξόφληση των κλεμμένων, σε δέκα χρόνια αντί σε πέντε και δεν θα εξηγήσουν ούτε αυτοί (όπως και η ΝΔ, όπως και το ΠΑΣΟΚ, όπως και το ΛΑ.Ο.Σ.), πως και γιατί ένα Δημόσιο Χρέος των 160 δις € μετατράπηκε από το πουθενά σε 350 δις € και…. προγραμματίστηκε με την απάτη του ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ, να είναι το 2015 στα 560 δις €!!!!!
=== Βλέπουμε τα ανεμομαζώματα-ανεμοσκορπίσματα των μασόνων και τραβεστί, των Τζήμερου, Μάνου, Βαλλιανάτου, με το όνομα σιδηρόδρομο “Δημιουργία ξανά – Δράση – Φιλελεύθερη συμμαχία” να συνασπίζονται μπας και δουν καλύτερη τύχη, στη νέα εκλογική αναμέτρηση. Πολιτική τους είναι, η χωρίς περιστροφές απόλυτη υποταγή στους σιωνιστές τραπεζίτες που κυβερνούν την Ευρώπη.
=== Βλέπουμε τη Χρυσή Αυγή να καταπίνει αργά αλλά σταθερά το υπόλοιπο του νεοναζιστικού ΛΑ.Ο.Σ. του κωλοτούμπα Καρατζαφέρη και να παίζει ξύλο προς κάθε κατεύθυνση, ώστε να του κάνουν τσάμπα διαφήμιση. Είναι τα ίδια ρεμάλια, που σε κάθε διαδήλωση διαμαρτυρίας, συστρατεύονταν με τα ΜΑΤ και τις λοιπές “ειδικές δυνάμεις” παρακρατικών δολοφόνων, και έδερναν γριούλες και συνταξιούχους με ρόπαλα και αλυσίδες.
=== Βλέπουμε μια τρισάθλια Παπαρήγα, να μιλά με τη γλώσσα του αιωνόβιου Μητσοτάκη και να έχει κηρύξει για το ΚΚΕ αποχή, συμμετέχοντας στην εκλογική διαδικασία, από σκέτη αγγαρεία. Στα χέρια της ομαδούλας της, το ΚΚΕ μοιάζει αποκαΐδι πουλημένο σαν καρβουνόσκονη σε τιμή ευκαιρίας. Ποτέ στο παρελθόν το ΚΚΕ δεν ήταν τόσο αποστασιοποιημένο, υπονομευτικό και απόλυτα ξεκομμένο από τους κοινωνικούς και εργατικούς αγώνες, όσο επί διοικήσεώς του από την αμαρτωλή κλίκα της Παπαρήγα.
=== Βλέπουμε τον μασόνο Κουβέλη της ΔΗΜΑΡ να διαλαλεί εκ προοιμίου χωρίς ντροπή, ότι θα βοηθήσει στον σχηματισμό μιας νέας μνημονιακής κυβέρνησης. Είναι απερίγραπτος ο φούστης. Το τι λέει για να έχει την εύνοια των Ευρωπαίων ληστών δεν περιγράφεται. Όσα μνημόνια και να του δώσουν θα τα υπογράψει από τρεις φορές το καθένα, αρκεί να του δώσουν ρόλο “πρωταγωνιστή” στο διατραπεζικό κουβέρνο. Ένας νέος Καρατζαφέρης με αριστερή μετάφραση.
=== Έρχομαι στον αγαπητό μου Βασίλη Λεβέντη. Πρόκειται για άτομο με σπάνιο πολιτικό ήθος. Σίγουρα είναι και πολύμορφο θύμα ενός ιδιότυπου πολιτικού ρατσισμού και πολιτικού αποκλεισμού. Αυτά όμως δεν αρκούν. Απουσιάζει πλήρως η δυναμική και ο αναγκαίος πυρήνας που θα τραβήξει κουπί και ο ίδιος ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δείχνει κουρασμένος. Πολύ κουρασμένος και του άξιζε σίγουρα πολύ καλύτερη πολιτική τύχη. Δυστυχώς κατά την προσωπική μου εκτίμηση, ο τίμιος και αδέκαστος Βασίλης Λεβέντης δεν έχει με το υπάρχον σύστημα και καθεστώς, ελπίδα να μπει στη βουλή και να παίξει κάποιο ρόλο στις εξελίξεις και ο ίδιος δείχνει να έχει αποδεχθεί αυτή τη κατάσταση και να μη μπορεί να την αλλάξει.
=== Όπως εκτιμώ προσωπικά, καμία πιθανότητα επιτυχίας δεν έχουν κάποια μικρά κόμματα, που κινούνται σε μονοσήμαντες πολιτικές ευρωπαϊκού μιμητισμού και έχουν την ψευδαίσθηση ότι έφτιαξαν “κίνημα” ή “μέτωπο” ενώ στην πραγματικότητα είναι μικρές ομάδες των 50 έως 300 ατόμων. Μεταξύ τους αυτά τα κόμματα συμπεριφέρονται σαν να τα χωρίζει το χάος, ενώ σε μερικά από αυτά, το χάος έχει εισβάλει και μέσα στις τάξεις τους. Αυτό το εγωπαθητικό χάος είναι και η βασική αιτία διάλυσης του “κινήματος” των αγανακτισμένων. Τους ξεχάσαμε εύκολα…. Λαϊκά Μέτωπα δεν χτίζονται με φραπεδιές και με επιδεικτικούς αποκλεισμούς ενός σταθμού διοδίων  της …μισής ώρας και με δημοσιοποιημένο ωράριο εναλλαγή από σταθμό σε σταθμό τα Σάββατα!!! Λαϊκά Μέτωπα δεν χτίζονται με φρανσάϊζ απόκτηση ετικέττας εισαγωγής. Ούτε από καιροσκόπους και μπαχαλάκηδες που προσπαθούν να καπελώσουν επαγγελματικά κάθε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, για να τη διαλύσουν….
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ – Πάνος Καμμένος.
Άφησα την τελική μου επιλογή στο τέλος. 
Νομίζω ότι με τη ρητορική και τη φραστική επιχειρηματολογία του Προέδρου των “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ” ελάχιστοι θα βρεθούν να διαφωνήσουν. Εγώ εξ αρχής είχα αποδεχθεί τις διακηρύξεις του και σκεπτόμουν να εγγραφώ έστω συμβολικά στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Θα συμπληρώσω δε, ότι προσωπικά πιστεύω στις καλές του προθέσεις.
Όμως οι διακηρύξεις και τα κομματικά προγράμματα υλοποιούνται από ανθρώπους. Μπορεί οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες” να στήθηκαν σαν κόμμα κάτω από τη πίεση του χρόνου, αλλά ένας βασικός πυρήνας έπρεπε να υπάρχει και να ξεσκατώνει όλους αυτούς που προσέρχονταν σε κύματα για να αναλάβουν θέσεις και να θέσουν υποψηφιότητες.Γρήγορα διαπίστωσα, ότι αρκετοί καιροσκόποι που είχαν φύγει από τη Νέα Δημοκρατία κυρίως, αλλά και κάποια ψυχοπαθητικά άτομα, άρχισαν να αυτοπροβάλλονται και να καθιερώνονται ως πρωταγωνιστές του νέου κόμματος. Συγχρόνως παρατηρήσαμε την αντίφαση, ότι ενώ προσωπικά ο Πάνος Καμμένος, χρωστούσε την έως 10 Μαΐου δυναμική του στους χρήστες του διαδικτύου, ξαφνικά τον βλέπουμε να μη βασίζεται στο παραμικρό σε αυτούς, με πρόφαση την άμεση επαφή του με τη μάζα. Αυτά τα δύο μπορούσαν να γίνουν συγχρόνως. Δεν έγινε και αμέσως σημειώθηκε μια διαδικτυακή ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ και “κοιλιά.”
Η “κοιλιά” φάνηκε με το αποτέλεσμα της 6-5-2012.

Τα θετικά στοιχεία για τον Πάνο Καμμένο είναι:
1.— Στο εκλογικό μεσοδιάστημα αποχώρησαν αρκετά βούρλα και μη με βάζετε στον πειρασμό να συγκεκριμενοποιηθώ. Δεν συντρέχει λόγος.
2.— Δείχνει σταθερότητα πολιτικών θέσεων που του δίνει προσωπική αξιοπιστία στον απλό άνθρωπο.
3.— ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ: Άντεξε τις αφόρητες πιέσεις και δεν επέστρεψε στο διεφθαρμένο μαντρί της μνημονιακής ΝΔ, των πολιτικών απατεώνων Καραμανλή – Σαμαρά – Μπακογιάννη κλπ σκανδαλοποιών.
Στα αρνητικά περιλαμβάνεται το σίγουρο, ότι 4-5 πρώην βουλευτές της ΝΔ και νυν των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” με άνεση θα πουλήσουν Καμμένο και κόμμα “Ανεξάρτητων Ελλήνων”, για βασιλική επιστροφή στη διεφθαρμένη ΝΔ των μνημονίων.
Από τη πλευρά μου πιστεύω:
α.— ότι η εκλογική μάζα, ο λαός, πρέπει να συμμετάσχει στις εκλογές της 17-6-2012 ενεργά, για να καταφέρει ακόμα σκληρότερο χτύπημα στα διεφθαρμένα κόμματα, απ’ ότι συνέβη στις εκλογές της 6-5-2012, με όποιον κατ’ αρχήν, πρόσφορο τρόπο πιστεύει ο καθένας.
β.— ότι αφού δεν μπορούσε (για οποιονδήποτε λόγο) να υπάρξει μια πατριωτική συμπαράταξη, με τη συνένωση μικρών κομμάτων σε ένα πατριωτικό μέτωπο, καλό θα είναι να γίνει με ρίσκο, με στήριξη ενός αντιμνημονιακού κόμματος, που φαίνεται να έχει τη δυναμική να αντισταθεί στα κόμματα των δοσίλογων.
γ.— ότι από τις υπάρχουσες πολιτικές δυνάμεις, εγώ ως Μπαρμπανίκος, δεν έχω να περιμένω τίποτα από ένα κοιμισμένο ΚΚΕ της συμμορίας Παπαρήγα, δεν μπορώ να περιμένω τίποτα από το συνονθύλευμα τις πανσπερμίας καιροσκόπων και αμοραλιστών του ΣΥΡΙΖΑ. Στους τελευταίους, να μη μας διαφεύγει το γεγονός, ότι κάθε μέρα, 3-4 ηγετίσκοι μιλούν για το ίδιο θέμα με διαμετρικά αντίθετη άποψη και πολιτική προοπτική. Και στις δύο  αυτές κομματικές εκφράσεις, αν προσθέσω και την πολιτική αλητεία, της απροκάλυπτης υποστήριξης, ενός ξεκάθαρου λαθρεμπορίου σκλάβων, για να βοηθήσουν τους εργολάβους, εφοπλιστές και βιομήχανους, να βρίσκουν τσάμπα εργατικά χέρια, ώστε να σκλαβοποιηθεί και ο ντόπιος Ελληνικός πληθυσμός, ΤΟΤΕ επισφραγίζεται ο απόλυτος αποκλεισμός τους από τη ψήφο μου. Να πάνε αυτοί να γαμηθούν, εγώ θα τους πολεμήσω, όσες Χρυσές Αυγές και αν ανασύρουν από νεκροθαλάμους και κρεματόρια της φαντασίας τους.

Ίσως ξέχασα κάποια θέματα, αλλά και επεκτάθηκα πολύ, με κίνδυνο να μη γίνω τελικά κατανοητός.
Επαναλαμβάνω, ξέρω πολύ καλά και έχω εξηγήσει τους λόγους που στη πρώτη εκλογική αναμέτρηση είχα προκρίνει τη ψήφιση της Ένωσης Κεντρώων. Μετά τις εκλογές εκείνες όμως, το πολιτικό σκηνικό άλλαξε και αναπτύχθηκα ανίερες συμμαχίες, απέναντι στις οποίες ο καθένας μας θα πρέπει να επιλέξει, την κατά τη γνώμη του, πλέον πρόσφορη επιλογή για αντιμετώπιση αυτών των ανίερων συμμαχιών.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΩ στη πιθανότητα λάθους μου. Έχω ανάγκη να συμμετάσχω σε κάτι ευρύτερο και πατριωτικό. Μόνος μου έτσι κι’ αλλιώς δεν μπορώ να τους πολεμήσω. Ζυγίζοντας όλες τις εφικτές περιπτώσεις κομμάτων που συμμετέχουν στις εκλογές της 17-6-2012, οι επίσημες θέσεις και απόψεις των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με βρίσκουν σύμφωνο. Έτσι στις εκλογές αυτές, αποφάσισα να τους εμπιστευθώ τη ψήφο μου και τη στήριξή μου, παραμερίζοντας τις επιφυλάξεις μου για κάποια πρόσωπα και Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ

1 Comment

Απάντηση