=== Φίλες και φίλοι,

  === Η παρούσα ηλεκτρονική αποστολή είναι η δεύτερη που λαμβάνετε από το κίνημα «Ανεξάρτητοι Έλληνες», και αποσκοπεί στην ενημέρωση σας σχετικά με την πολιτική επικαιρότητα, τον πολιτικό σχεδιασμό, τα δελτία τύπου, τις δράσεις και τις ανακοινώσεις του κινήματος. Παρακαλώ πολύ να ενημερώσετε τους φίλους σας που θεωρείται πως θα ήθελαν να λαμβάνουν ανάλογη ενημέρωση. Παράλληλα ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ διαδικτυακό τόπο του κινήματος Μας www.anexartitoiellines.gr υπάρχει ειδική Φόρμα Που μπορούν ΟΛΟΙ ΝΑ συμπληρώσουν όσοι επιθυμούν ΝΑ ενημερώνονται ΑΠΌ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ τους  ΕΛΛΗΝΕΣ.

  === Εν όψει των εκλογών ετοιμάσαμε ένα ενημερωτικό φυλλάδιο που μπορείτε να κατεβάσετε με τον ακόλουθο σύνδεσμο:  

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ

  === Σας παρακαλούμε να το διαβάσετε προσεκτικά, να το προωθήσετε στην οικογένεια και τους φίλους σας, να το τυπώσετε και να το μοιράσετε σε όλους όσους πιστεύετε ότι πρέπει να έχουν στα χέρια τους την ενημέρωση αυτή ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ

  === ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ διαδικτυακό τόπο του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ www.anexartitoiellines.gr υπάρχουν σύνδεσμοι Πώληση τις πρόσφατες ομιλίες του Πάνου Καμμένου ΣΤΑ ΜΜΕ, στην Διακαναλική συνέντευξη τύπου που έδωσε στο Ζάππειο, όπως και σε σημαντικά έγγραφα που πιστοποιούν τις σημαντικές αποκαλύψεις που έγιναν στο πλαίσιο της συνέντευξης αυτής.

  === Εμείς το κίνημα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ επιθυμούμε σ `αυτές τις εκλογές να είμαστε ο καταλύτης και ο εγγυητής της εθνικής ενότητας. Θα υπηρετήσουμε με πάθος και αυτοπεποίθηση την εξ `ολοκλήρου απαλλαγή από το υποτελικό και αναποτελεσματικό Μνημόνιο ΙΙ. Αλλά συγχρόνως θα εξυπηρετήσουμε την ανάγκη να αποκτήσει κυβέρνηση ο τόπος. Αρνούμαστε το δίλημμα αριστερά ή δεξιά και το ονομάζουμε αποπροσανατολιστικό και άκαιρο. Διότι σ `αυτή την στροφή της πολιτικής ιστορίας, οι ιδεολογίες οφείλουν να παραμεριστούν για το καλό της πατρίδας. Η λογική δεν έχει χρωματισμούς, ούτε η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας έχει κατ `ανάγκη ιδεολογική απόχρωση.

  === ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Απάντηση