=== ΕΙΜΑΣΤΕ TSOUTSOUNEROS
  === ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΤΙΘΑΣΟΙ
  === ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
  === ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ

  === ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

  === ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ — ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑ  “ΕΥΡΩ ή ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ” ΕΝΩ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΕΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ.

  === ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ
  === ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΛΗΣΤΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ

  === ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΟΤΙ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ) ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ  ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΣΚΑΤΟΦΑΡΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ.

  === ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΣΚΑΤΟΦΑΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΙΩΝΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΗ ΝΤΟΠΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ, ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  === ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΣΚΑΤΟΦΑΡΑΣ, ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ, ΚΑΤΑΜΑΥΡΗΣ “ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ”, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗ ΠΟΥΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ.

  === ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ “ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ” ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΟΥΤΕ ΞΕΧΝΩ, ΟΤΙ Η ΜΑΣΟΝΙΚΗ “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΟΜΑΣΟΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ¨ΝΕΑ ΤΑΞΗ” ΠΟΥ ΕΔΡΑΣΕ ΑΠΌ ΤΟ 1974 ΕΩΣ ΤΟ 1978 ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΑΠΟΤΑΚΤΟ ΛΟΧΑΓΟ ΜΠΟΛΑΡΗ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ….ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ!!!!!.

  === ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΟΤΙ Η ΙΔΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΚΑΤΟΦΑΡΑ, ΕΛΕΓΧΕΙ, ΗΓΕΜΟΝΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ, ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ, ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΩ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΟΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΩΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Απάντηση