=== ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΙΚΑ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΕ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ

  === Οι εκλογές τελείωσαν και φυσικά δεν ικανοποίησαν κανέναν. Η δική μου υποστήριξη -με την ιστοσελίδα μου- προς τους “Ανεξάρτητους Έλληνες” του Πάνου Καμμένου, ήταν καθαρά προσωπική επιλογή, χωρίς καμία απολύτως συνεννόηση με το κόμμα του Πάνου Καμμένου, μετά από αυστηρή προσωπική επιστημονική ανάλυση της υπάρχουσας πολιτικής κατάστασης και των νέων ισορροπιών και συμμαχιών που αναπτύχθηκαν. Επίσης προσωπικά έκρινα, ότι δεν χρειαζόταν να ενημερώσω τον Πάνο Καμμένο και το Κόμμα του για την επιλογή μου.

  === Ποτέ δεν υπήρξα επαγγελματίας της πολιτικής, ούτε της δημοσιογραφίας. Από αύριο, χωρίς τη συμμετοχή μου και χωρίς τη συμμετοχή εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών, τα κόμματα θα αρχίζουν μυστικές διεργασίες και ότι αποφασίσουν, θα μας το εμφανίσουν και θα το δικαιολογήσουν σαν λύση σωτηρίας της πατρίδας.

  === Οι αρχές των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” και του ίδιου του Πάνου Καμμένου, είναι πολύ κοντά στα πιστεύω μου και με ικανοποιούσε ότι ήταν σε αντιδιαμετρικές αντίθετες θέσεις με τα διεφθαρμένα και μνημονιακά κόμματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

  === Η δική μου θεώρηση είναι σε θέματα αρχών και όχι σε θέματα προσώπων. Με την υπάρχουσα πολιτική κατάσταση και με δεδομένο ότι κανένας αλήτης ληστής δεν πλήρωσε για τις απάτες, για τις καταχρήσεις και για τις μίζες. Και μιλάμε για κομματικές συμμορίες και όχι απλά για ευθύνη δύο προσώπων (Σαμαρά, Βενιζέλου). Πίσω από αυτούς τους δύο υπεύθυνους, υπάρχουν στρατοί διεφθαρμένων.

  === Η χώρα έχει ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ μεγάλη ανάγκη από κόμματα με το προφίλ που εμφάνισαν οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες” προεκλογικά και δευτερευόντως να δει ένα τέτοιο νέο κόμμα να μετατρέπεται σε δεκανίκι των διεφθαρμένων κομμάτων και φερετζές για κάλυψη των τεράστιων σκανδάλων που είναι κύρια αιτία της καταστροφής.

 === Με αυτές τις πρώτες σκέψεις, θα περιμένω να δω τι σκοπεύει να κάνει ο Πάνος Καμμένος και οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες” στις εξελίξεις που έρχονται και αμέσως μετά θα καθορίσω τη δική μου. Αν μετατοπιστούν σε συνεργασία με ΝΔ ή και ΠΑΣΟΚ, στο κάλπικο “για να αποκτήσουμε κυβέρνηση” αυτό θα σημαίνει ότι προσχωρούν στους διεφθαρμένους και μνημονιακούς και ως τέτοιους θα τους αντιμετωπίζω.

Δεν είναι όροι — Είναι οι αρχές μου.

 

Απάντηση