=== Τα τελευταία 10 χρόνια, δεν έχουμε και τίποτα χειροπιαστό, που να μας κάνει να πιστέψουμε, ότι ο κουραμπιές Αλέξης κρύβει μέσα του κάποιον μύθο, αντάξιο ενός ….Τσε Γκεβάρα….

  === Παρότι το χτίσιμο του προφίλ του Αλέξη είναι πρόσφατο, κυρίως από γαυγίσματα περίεργων χοντρανθρώπων στερούμενων Ελληνικής καταγωγής, τα υλικά οικοδομής ανατρέχουν σε μεγάλο βάθος χρόνου, όταν ο κουραμπιές ήταν 16 χρονών, πρόεδρος ενός συνηθισμένου 15μελούς λυκειακού συμβουλίου και δεν έκανε τίποτα παραπάνω, απ’ ότι έκαναν όλα τα άλλα παιδιά της ηλικίας του και της εποχής του. Μπορώ να πω, πως εκατοντάδες παιδιά εδώ στη Θεσσαλονίκη, έκαναν πολλά περισσότερα. Κανένα ΜΜΕ δεν τους έδωσε τη παραμικρή σημασία!!!!

  === Τα σιωνοκρατούμενα όμως ΜΜΕ των Αθηνών, εξετίμησαν διαφορετικά τον Αλέξη και του έκαναν μια εκλπηκτικά δυσανάλογα μεγάλη προβολή. Τον έκαναν μοναδικό αστέρι από κάρβουνο και μελάνι. Στη κατασκευασμένη λάμψη των ΜΜΕ, θάφτηκε ολόκληρο τότε μαθητικό κίνημα, στα πρότυπα ενός Λαλιώτη, στα πρότυπα μιας Δαμανάκη. Όχι απλά άτομα, αλλά εκατοντάδες 15μελή μαθητικά και λυκειακά συμβούλια σε όλη την Ελλάδα, εξαφανίσθηκαν για να κυριαρχήσει το πολιτικό μέλλον ενός κουραμπιέ. Ας διαβάσουμε τον ίδιο, εκείνης της προ 20ετίας εποχής, για να δούμε πόση αγωνιστικότητα και επαναστατικότητα κρύβει ο λόγος του:

  === ΔΕΙΤΕ: O Αλέξης Τσίπρας όταν ήταν στο λύκειο

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι το πρόσωπο των ημέρων και από το αρχεία μας…
ξεθάψαμε ένα άρθρο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στα Νέα πριν από ολόκληρα 20 χρόνια. Ο ΚΟΡΙΟΣ Ντοκουμέντο. Σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα (στα υπουργεία)…
Όπως και να το κάνουμε, σήμερα είναι η μέρα του Αλέξη Τσίπρα. Από την άποψη ότι έχει πάρει την εντολή από τον πρόεδρο της δημοκρατίας για διερευνητικές επαφές, έτσι ώστε να δει αν μπορεί να συγκροτήσει κυβέρνηση. Με αυτή την αφορμή ψάξαμε στο αρχείο μας και τι λαβράκι εντοπίσαμε; Κάτι που νομίζουμε ότι είναι ξεχασμένο απ’ όλους. Και σας το παρουσιάζουμε σήμερα από το PLUS.
  === Βρήκαμε, λοιπόν, τον Τσίπρα όταν ήταν στο λύκειο! Και συγκεκριμένα ένα δημοσίευμα πριν από 20 χρόνια! Στις 21 Μαρτίου 1992 δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Τα Νέα ένα άρθρο του Αλέξη Τσίπρα, που ήταν τότε πρόεδρος του 15μελούς συμβουλίου του Πολυκλαδικού Λυκείου Αθηνών. Το κείμενο δημοσιεύθηκε στην στήλη των Νέων «Η Ερώτηση της Ημέρας», με θέμα «Τι σας διδάσκουν οι νέες αλλαγές στην εκπαίδευση;».
  === Ο Τσίπρας ξεκινάει το σχόλιο του ως εξής: «Δυστυχώς στην Ελλάδα μόλις αλλάζει ο υπουργός, αλλάζουν και τα προγράμματα στην εκπαίδευση. Δεν θυμάμαι ποτέ να υπήρχε μια συνεχής ροή. Να παρακολουθεί ένας υπουργός όσα έκανε ο προηγούμενος». Να, λοιπόν, που οι εκλογές 20 χρόνια μετά τον φέρνουν σε θέση να είναι αυτός που προσπαθεί να συγκροτήσει κυβέρνηση. Αν και όπως βλέπουμε είναι πάρα πολύ δύσκολο να τα καταφέρει, όπως δεν καρποφόρησαν και οι προσπάθειες της ΝΔ. Όπως και να έχει, δείτε τις φωτοτυπίες από εκείνο το δημοσίευμα των Νέων.

ΠΗΓΗ: http://newsgallery.gr/a/1127676/deite_o_alexis_tsipras_otan_itan_sto_lykeio…

Στη ΠΗΓΗ μπορείται να δείτε και τα αποκόμματα της εφημερίδας με τις δηλώσεις του αρχηγού των κουραμπιέδων. Κι’ έλεγα: γιατί ρε γαμώτο, όποτε μιλάει μου δίνει την αίσθηση ότι έχει περάσει εγκεφαλικό από μικρός??? Η προκατασκευή μάλλον θα φταίει.

Απάντηση