=== ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

  === Κιλκίς 18-6-2012

  === Προς: 
1) Υπουργείο Υγείας και Κοιν.  Αλληλεγγύης
2) Υπουργείο Εσωτερικών
3) 4η Υ.ΠΕ. Κεντρικής Μακεδονίας
4) Κο Διοικητή και μέλη Δ.Σ. του Νοσ/μείου
5) ΑΔΕΔΥ
6) ΠΟΕΔΗΝ
7) Μ.Μ.Ε.

  === ΑΝΑΦΟΡΑ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
===  Σε έκτακτο συμβούλιο του Δ.Σ. του σωματείου εργαζομένων νοσ/μείου Κιλκίς τη Δευτέρα 18-6-2012 και ώρα 12.00, με θέμα την απόφαση του Διοικητού για ανάθεση τομεάρχη  Ψυχιατρικού τομέα,

αποφασίσαμε ομόφωνα:

  === Να καταγγείλουμε την ενέργεια του Διοικητού του νοσ/μείου μας κου Χατζησάββα που με απόφαση ανάθεσης που κυκλοφόρησε την Παρασκευή 15-6-2012 ΠΑΡΑΜΟΝΗ εκλογών με ημερομηνία έκδοσης 14-5-2012 τοποθέτησε τομεάρχη Ψυχιατρικού τομέα.

  === Αδιαφορώντας :
1.—  Ότι διανύουμε προεκλογική περίοδο όπου απαγορεύονται οι όποιες υπηρεσιακές μεταβολές.
 2.—  Ότι ο νέος οργανισμός  στον οποίο προβλέπεται η θέση τομεάρχη Ψυχιατρικού τομέα που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 1247/11-4-2012 τ. Β’ , μετά από δελτίο τύπου του πρώην υπουργού Υγείας κου Λοβέρδου, έχει παγώσει η ισχύς του.
3.—  Δεν ακολούθησε για την τοποθέτηση αξιοκρατικά κριτήρια αλλά παρέβλεψε τον πίνακα κατάταξης προακτέων στον οποίο προηγούνται περίπου 5 νοσηλεύτριες ΤΕ.

 Σας επισημαίνουμε επίσης ότι ο Διοικητής προέβη και σε άλλες εσωτερικές  μετακινήσεις προσωπικού κατά την προεκλογική περίοδο χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της νοσηλευτικής διεύθυνσης, αδιαφορώντας για την ομαλή λειτουργία των τμημάτων.
ΤΟ Δ.Σ.
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ……………. Ο  Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Μασούρας Πασχάλης ………….. Τουρσίδης Δημήτριος

ΤΑ ΜΕΛΗ
Παπαδοπούλου Νόπη
Καλεμκερίδης  Αχιλλέας
Σαρίδης Στέφανος

Τριανταφυλλίδης Βασίλειος

Απάντηση