=== Ακούμε και βλέπουμε τα τελευταία χρόνια, μια εύκολα καλλιεργούμενη και αυξανόμενη ένταση μεταξύ των λαών Ελλάδας και Γερμανίας, με εντονότατα ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ χαρακτηριστικά.

  === Με ευκολία πάλι, βλέπουμε και ακούμε, ανθρώπους εξουσίας στις δύο χώρες, να απευθύνουν μηνύματα εχθρότητας, μίσους και ρατσισμού και προς τους δύο λαούς. ΟΡΓΑΝΑ υλοποίησης και κατασκευής του χάσματος, τα μεγάλα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ και στις δύο χώρες.

  === Τις τελευταίες μέρες, μετά την πρόκριση των εθνικών ποδοσφαιρικών ομάδων των δύο χωρών, στις 8 θεωρητικά καλύτερες ομάδες της Ευρώπης όπου σήμερα Παρασκευή 22-6-2012 τίθενται μεταξύ τους αντιμέτωπες, σε αγώνα πρόκρισης στους 4. Είναι ένα κλασικό παιχνίδι άμιλλας και αθλητισμού, στο οποίο με ευκολία, τόσο τα αθλητικά έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ. όσο και κυρίως τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ, εμπλέκονται και στις δύο χώρες και προσπαθούν να προσδώσουν στοιχεία πολιτικής παρακμιακής αγριότητας και εχθρότητας, προσπαθώντας να κατασκευάσουν το χάος ανάμεσα στους δύο λαούς.

  === Είναι αξιοπερίεργη η όλη συμπεριφορά, διότι τα ίδια άτομα άσκησης πολιτικής εξουσίας και τα ίδια άτομα που είναι ιδιοκτήτες ή αρχισυντάκτες στα εμπλεκόμενα ΜΜΕ, είναι αυτοί που επί μακρά σειρά ετών, μας κάνουν πλύση εγκεφάλου και στις δύο χώρες και ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ την υπερπροστασία του σιωνισμού, προφασιζόμενοι το αμφιλεγόμενο ολοκαύτωμα των Εβραίων και τη δήθεν καταπολέμηση του ….ρατσισμού, που αυτοί οι ίδιοι καλλιεργούν!!!!

  === Όμως αυτοί οι άνθρωποι άσκησης πολιτικής εξουσίας, αυτοί οι ιδιοκτήτες και αρχισυντάκτες ΜΜΕ και στις δύο χώρες, μήπως έχουν κοινά εθνοτικά χαρακτηριστικά??? Δεν μιλώ για υπηκοότητες…. Μιλώ για μικρές αλλά ισχυρές εθνοτικές μειοψηφίες που υπάρχουν και στις δύο χώρες.

  === Η Μέϊρκελ είναι Γερμανικής καταγωγής???… Ο Σόϊμπλε είναι Γερμανικής καταγωγής???… Ο Βαστερβέλε είναι Γερμανικής καταγωγής???…
  === Οι ιδρυτές, ιδιοκτήτες και αρχισυντάκτες των “Γερμανικών” ΜΜΕ πότε προέκυψαν στη Γερμανία???… Αν είναι εισαγόμενοι, σε ποια εθνοτική ομάδα ανήκουν??? Μήπως πήγαν και εγκαταστάθηκαν εκεί το 1946, δηλαδή μετά τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο, και επιβλήθηκαν από τους Αγγλο-Αμερικάνους, σε καθεστώς πλήρους κατοχής της Γερμανίας???
  === Εδώ, ως γνωστόν τα τελευταία χρόνια, κυβερνούν οι “οικογένειες” Καραμανλή, Παπανδρέου, Σημίτη, Μητσοτάκη, Μπενάκη, σε αγαστή συνεργασία με τους ιδιοκτήτες Μέγκα, Αντένα, Σκάϊ, τραπεζίτες και εργολάβους…..
Μήπως συγκεκριμένη μειοψηφική εθνοτική ρατσιστική ομάδα, μας δουλεύει κανονικότατα και υποδαυλίζει το μίσος ανάμεσα στους Έλληνες και τους Γερμανούς???

Ένας είναι ο εχθρός…..

 

Απάντηση