=== Διορίζεται κάποιος υπουργός ή υφυπουργός και ξαφνικά ανακαλύπτεις, πως οι γνώσεις σου βρίσκονται σε κατάσταση πτώχευσης.
=== Έτσι στο υπουργείο με την ευαίσθητη τσέπη, στο πανάκριβο και πολυδάπανο αλλά αναποτελεσματικό υπουργείο υγείας του θανάτου, είδαμε να μπαίνει υπουργός, ο απολύτως άσχετος Λυκουρέντζος, μόνο και μόνο, επειδή ήταν μια καλή ορντινάντσα του Σαμαρά-Μπενάκη και μας έπιασε ανατριχίλα και κρύος ιδρώτας, αναλογιζόμενοι το τι μας περιμένει.
=== Μόνη ελπίδα, σκέφθηκε ο «Τ.Ν.» μας απομένει πλέον να μάθουμε ποια είναι η υφυπουργός Φωτεινή Σκοπούλη, για να μάθουμε τις πιθανότητες που τυχόν υπάρχουν να τρομάξουν τα αχόρταγα και αθάνατα πιράνχας.
=== Το επίσημο βιογραφικό, μόνο βιογραφικό δεν είναι. Τρεις αράδες όλες κι’ όλες για μια καθηγήτρια, παρακαλώ…. Αυτές οι τρεις αράδες, σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούσαν μια υπουργοποίηση από έναν κωλοτούμπα πατριδοκάπηλο κομανέτσι και μπενάκη και βγαινάκη.
=== Μετά βίας αλιεύουμε την προτέρα εργασία της, σαν καθηγήτρια στο …..Χαροκόπειο γιουνιβέρσιτι (ΝΑΙ, στο …Χαροκόπειο ήταν!!!) και σαν διευθύντρια στη Γ’ Κλινική Παθολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας και το Εργαστήριο Ανοσολογίας της ιδιωτικής Ευρωκλινικής Αθηνών.

  === ‘Ετσι, με τη βοήθεια του «Τ,Ν,» θεωρήσαμε χρέος μας, να απαντήσουμε σε όλα τα εύλογα ερωτήματα, ώστε να αποκτήσουμε σφαιρική γνώση για το τι μας περιμένει από πλευράς πιράνχας, διότι τώρα που θα πιάσει κόψιμο τις Μπενάκειες βουλευτικές συντάξεις, να μη παραπονιέστε ότι θα ανέβει το κόστος νοσοκομειακής και φαρμακευτικής περίθαλψης.

=== Έχουμε λοιπόν, τα κάτωθι εύλογα ερωτήματα και άλλα τόσα διαπλεκόμενα απαντήματα:
1.– Ποιος είναι ο σύζυγος της νέας υφυπουργού υγείας κας Φωτεινής Σκοπούλη που έστειλε στην Κυβέρνηση ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ της ΔΗΜΑΡ για να μας κυβερνήσει στον κρίσιμο τομέα ζωής και θανάτου?
Απάντηση: Ο καθηγητής ιατρικής ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΑΚΗΣ ) ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

2.– Που είναι  διορισμένος από ΠΑΣΟΚ ο κ. Χ. ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ και παραμένει ΣΗΜΕΡΑ???
Απάντηση: ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

3.– Που είχε διορίσει ο ΣΙΜΗΤΗΣ τον Χ. ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟ???

Απάντηση: Στον ΕΟΦ (Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων) με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΠΙΡΡΟΗ στις φαρμακευτικές εταιρείες, τα εμβόλια κλπ). Μάλιστα, άλλαξαν και τον νόμο, ώστε να μπορεί να είναι ταυτόχρονα και παράλληλα, και Διοικητής και Διευθυντής κλινικής στο Λαϊκό Γενικό Νοσοκομείο!!!!!!

4.– ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ανήκει και ήταν ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ο καθηγητής Χ. ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ???
Απάντηση: Στη Δράση του …ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΝΟΥ.

5.– Ποιο είναι το alter ΠΑΡΕΛΘΟΝ του X. ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ???
Απάντηση: Ήταν διορισμένος από την ΧΟΥΝΤΑ,  πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών Ιατρικής Σχολής Αθηνών…..


Δημοκρατία μ’ ακούς???… Μ’ ακούς μωρή ξεφτιλισμένη???…
Αναρτήθηκε από «Τ.Ν.»

…και διαψεύσεις και διορθώσεις δεχόμεθα. Μόνο ντιλίβερι δεν κάνουμε….

Απάντηση