=== Το καραγκιοζιλίκι επαναλαμβάνεται και στη μαρτυρική και χιλιοπροδομένη Κύπρο.

  === Η Ευρώπη έχει κλείσει τις πόρτες και οι Ευρωπαίοι σιωνιστές, για να ξεφτιλίζουν την Κύπρο σαν κρατική οντότητα, αποκαλούν την ελεγχόμενη από αυτούς συμμορία  υπό τον Χριστόφια ….απατεώνες και κλέφτες, που τα σιωνοκρατούμενα διεθνή ΜΜΕ, εύκολα μεταφράζουν σε ….τεμπέλη και κλέφτη Κυπριακό λαό.
  === Ο Χριστόφιας, αντέγραψε τους πλασιέ του γκαγκά Παπανδρέου και έπαιξε το καμένο χαρτί “Μόσχα” των εβραιορώσσων γκάγκστερς  ολιγαρχών που λυμαίνονται το χρήμα και τον πλούτο της Ρωσσίας, με ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ, αφού ήξερε ότι το καρδοσκοπικό παιχνίδι είναι προδιαγεγραμμένο.
  === Τώρα η συμμορία Χριστόφια που υποδούλωσε εν ψυχρώ τη Κύπρο στους εβραίους τραπεζίτες και πετρελαιάδες, συνεχίζει το θέατρο, στέλνοντας “ταχυδρόμους” στη Goldman Sachs της ….Κίνας!!! ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΨΕΥΔΩΣ ότι πάει να ζητήσει δάνειο από την Κινέζικη κυβέρνηση.
  === Όπως σας είχα εξηγήσει και στη περίπτωση των απατεώνων ταχυδρόμων του Γκαγκά Παπανδρέου, από το 1992 και μετά, οι Κινέζοι παρέδωσαν τη χρηματοοικονομική και τραπεζική διαχείριση της χώρας τους στις εβραϊκών συμφερόντων τράπεζες που εισέβαλαν στη Κίνα ΟΜΑΔΙΚΑ το 1992, με επικεφαλής της περιβόητη …Goldman Sachs!!! Όλοι οι οικονομολόγοι (εκτός Καζάκηδων) ξέρουμε, ότι όποια χώρα απευθύνεται στη Κίνα για δάνεια, οι Κινέζοι τη παραπέμπουν στη Goldman Sachs για τα περαιτέρω!!! Από το 1992 οι σιωνιστές ενέταξαν τη Κίνα στο διεθνές σύστημα χρηματιστηριακών αγορών, στο διεθνές τραπεζοπιστωτικό σύστημα και στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου, αναλαμβάνοντας αυτοί (οι σιωνιστές τραπεζίτες) την όλη διαχείριση. Αυτό δεν μπορεί να αλλάξει με τίποτα, για καμιά Ελλάδα, για καμιά Κύπρο, για καμιά χώρα, εκτός αν οι Κινέζοι αποφασίσουν να ξανακάνουν κομμουνιστική ….επανάσταση και η ηγετική ολογαρχία της εγκαταλείψει τη χλίδα που έχει συνηθίσει. Ας δούμε τη γράφουν στη Κύπρο:

  === Δάνειο και απ’ το Πεκίνο (;)
=== Για το Πεκίνο αναχώρησε χθες το απόγευμα, έπειτα από προσωπικές οδηγίες του Κύπριου Προέδρου Δημήτρη Χριστόφια, ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, Νεοκλής Συλικιώτης, σύμφωνα με έγκυρη πηγή του ΑΜΠΕ, καθώς για το συγκεκριμένο ταξίδι δεν εκδόθηκε επίσημη ανακοίνωση από την κυβέρνηση.
Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του κυπριακού Τύπου, η επίσκεψη του υπουργού στην κινεζική πρωτεύουσα στοχεύει στην εξασφάλιση δανείου, αλλά και στην προσέλκυση επενδυτικών κεφαλαίων.
Κατά τα ίδια δημοσιεύματα, στην Κίνα βρίσκεται ήδη ο πρόεδρος της Λαϊκής Τράπεζας, Μιχάλης Σαρρής, σε μια προσπάθεια διερεύνησης και εντοπισμού επενδυτών, που θα καλύψουν μέρος της ανακεφαλαιοποίησης της Τράπεζας.
Σημειώνεται ότι η Λευκωσία αναμένει το «ναι» της Μόσχας για ρωσικό δάνειο, πριν προσφύγει στον Μηχανισμό Στήριξης. Χθες το βράδυ ο κ. Χριστόφιας δήλωσε ότι στόχος είναι να αποφύγει η Κύπρος τον Μηχανισμό Στήριξης, παρά ταύτα, όπως είπε «αν χρειαστεί κάτι τέτοιο, θα το ανακοινώσουμε επίσημα και θα τεκμηριώσουμε γιατί, πώς, αλλά και τι σημαίνει αυτό»

Απάντηση