=== ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΑΙΡΟΣ, ΠΟΥ Ο ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΧΑΡ. ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΕΣΥΡΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΚΑΘΗΓΗΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ…. “ΠΕΤΣΙΝΟΥΣ” ΤΙΤΛΟΥΣ

  === Από γεννεές δεκατέσσερες περνάει τον υφυπουργό Μάριο Σαλμά ο καθηγητής Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Αθήνας, Χαράλαμπος Μουτσόπουλος, σύζυγος της νέας υφυπουργού, συναδέλφου και…συγκατοίκου του κυρίου Σαλμά στο Υπουργείο Υγείας, Φωτεινής Σκοπούλη!!!

  === Ο κ. Μουτσόπουλος στο βιβλίο του “Απόψεις” (στο οποίο βλέπετε τα επίμαχα αποσπάσματα)χωρίς να κατονομάζει προφανώς από ευγένεια τον ψευτοκαθηγητή (κατά τις αποδείξεις που υπάρχουν), του τα χώνει και του τα ρίχνει ένα χεράκι γελοιοποιώντας τον αλλά και καυτηριάζοντας τον νεποτισμό και την διαπλοκή.

  === “Βουλευτής και μετέπειτα υπουργός του (τότε κυβερνώντος κόμματος) της ΝΔ, λέκτορας σε εργαστήριο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, αδυνατεί να προαχθεί……” (διαβάστε το αληλούια στα έγγραφα).

  === Κάτι υπουργούς που διάλεξες ρε Σαμαρά – Μπενάκη.

  === Ποιος είναι ο “τιμωρός” του Σαλμά??? Μα ο Χαράλαμπος Μουτσόπουλος φυσικά!!! Τα προλαβαίνει όλα…. Αλλά, θα τολμήσει τώρα ο …αδέκαστος καθηγητής να δώσει νέα παράσταση??? Θα είναι στο ίδιο επίπεδο ή θα περιοριστεί σε παράσταση καραγκιόζη???

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΟΥ:

Δημοκρατία μ’ ακούς???… Μ’ ακούς μωρή ξεφτιλισμένη, ή μπήκες κι’ ΕΣΥ στο χειρουργείο του θανατά???…

ΠΗΓΗ: http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2526:————-qq–&catid=5:2012-02-11-12-50-12&Itemid=60

Έδρα καθηγητή στη ρουφιανιά γιατί δεν ιδρύουν???

 

Απάντηση