=== Θα τρελαθούμε σ’ αυτόν τον παράλογο τόπο. Δεν με νοιάζει που είναι σιωνιστής και βάρβαρος. Εγώ δεν είμαι ρατσιστής σαν κι’ αυτόν. Τον βλέπω σακάτη και μονόφθαλμο και τον συμπονάω. Ήταν που ήταν ΑμεΑ και γκαγκάς έπαθε και την αποκόλληση. Σκέφτομαι και το αύριο. Ποιος ξέρει τι μας περιμένει αν ξεκολλήσει και ο δεύτερος αμφιβληστροειδής και η καρδάρα ολόκληρη. Μπορεί και να κλείσουν όλα τα χρηματιστήρια ταυτόχρονα και οριστικά και αμετάκλητα.
  === Πριν προλάβουμε από το ένα κακό μας χτύπησε και η ατυχία του Ράπανου, που έτσι κι’ αλλιώς, ήξεραν από καιρό ότι ήταν χαλασμένος, γι’ αυτό και αναβλήθηκε η ορκωμοσία του. Ευτυχώς που συνήλθε λίγο και πρόλαβε να παραιτηθεί, αν και δεν χρειαζόταν, αφού ποτέ δεν ορκίσθηκε. Για τέτοιο γκαγκαδιλίκι μιλάμε….
  === Όμως ο κίνδυνος να τριτώσει το κακό είναι τεράστιος. Ήδη μετά τη δημοσιοποίηση της ειδικότητας του Μήτσου, που φοίτησε νοσοκόμα στο ….Adelphi University  ήδη κυκλοφορούν φήμες, ότι κύκλοι και τετράγωνα και αμαρτωλά τρίγωνα των Βρυξελλών, θέλουν να μας παρακρατήσουν τον Μήτσο και Αβραμόπουλο, δήθεν σαν εγγύηση μέχρι να τους ξαναπληρώσουμε τα κλεμμένα, αλλά η αλήθεια κρύπτεται δολίως και την ανακαλύψαμε μόνο εμείς και ο κόσμος όλος.
  === Η μαύρη αλήθεια είναι (και ενημερώσαμε προς τούτο τον αχυράνθρωπο και βιαστή του συντάγματος Παπούλια) ότι η κομισιόν, επείγεται να καλύψει τα κενά σε νοσηλευτικό προσωπικό, και δει πρακτικογραφικό, για τις κεντρικές της υπηρεσίες και για τις ανάγκες του εβραιοκοινοβουλίου, οπότε προσπαθεί να παρασύρει τον πολυσπουδαγμένο μας με πτυχίο και μεταπτυχίο
Adelphi University, και να του προσφέρει τη νεοσύστατη θέση της Επιτρόπου Νοσοκόμας πάσης ευρωπαίας με πλήρεις αποδοχές, επιδόματα και κουνουπίδια Βρυξελλών. Έτσι και συμβεί αυτό, είναι σίγουρο ότι ή θα βουλιάξουμε ή θα σωθούμε.
Ήδη με πρωτοβουλία του ΚΙΣ, η εγκάθετος ηγεσία, άρχισε να συζητά, τη μετάβαση της Ελληνικής αντιπροσωπίδας με επικεφαλής τον αχυράνθρωπο Παπούλια, για να διασωθεί τουλάχιστον ο Αβραμήτσος μας, και τότε πάθουμε αποκόλληση ολόκληρης της κυβερνητικής μάζας αποβλήτων πολιτικών.
Ο τελευταίος, πληροφορηθείς τας φήμας και τας διαδόσεις, είναι έτοιμος να συγκαλέσει το ΠΣΑΝ (Παγκόσμιο Συμβούλιο Αδελφών Νοσοκόμων) για να εκφράσει τις δυσαρέστιές του, για τα τόσα τυχερά που χάνει και τα απολαμβάνουν αφειδώς και ατελώς, όλες οι νοσοκόμες, απανταχού της γης……

Απάντηση