=== Η συντονιστική επιτροπή των ΑΝ. ΕΛ. Χανίων κατά την χθεσινή της συνεδρίαση (25/6/2012) αποφάσισε, μεταξύ άλλων, να συνδράμει οικονομικά στον τηλεμαραθώνιο που διοργάνωσε η ΝΕΑ Τηλεόραση και η δημοσιογράφος του σταθμού κα. Κατερίνα Πολύζου, για την μικρή Ραφαέλα.
=== Η μικρή Ραφαέλα είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι μετά από σοβαρό τραυματισμό που είχε σε ατύχημα.
=== Σκοπός του τηλεμαραθωνίου ήταν να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται ώστε να μεταβεί η μικρή Ραφαέλα σε κέντρο της Ελβετίας και να επιστρέψει από εκεί όρθια.
=== Μένοντας πιστοί στις Αρχές και τις Αξίες του κινήματος μας, θα συνεχίσουμε με τον ιδιο ενθουσιασμό να προσφέρουμε την όποια δυνατή βοήθεια προς τον συνάνθρωπο μας στους δύσκολους καιρούς που βιώνει η Ελληνική κοινωνία.
=== Η Συντονιστική Επιτροπή Χανίων

  === Ανεξάρτητοι Έλληνες
==============

Συνεχίζει η ΝΕΑ Τηλεόραση Κρήτης για τη μικρή Ραφαέλα…!

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, η καλή αρχή είναι ακόμα περισσότερο! Στην δική μας περίπτωση όμως, το «παν» δεν είναι λέξη, είναι κυριολεκτική έννοια. Γιατί για τη γλυκιά Ραφαέλα, δεν μπορεί να είναι διαφορετικά. Και πως να είναι άλλωστε, για ένα μικρό παιδί που κινδύνεψε, πόνεσε, άντεξε και κάθε μέρα συνεχίζει να δείχνει τη θέλησή του για τη ζωή! Ζωή, και όχι επιβίωση όμως. Γιατί στο αναπηρικό καροτσάκι, η ζωή χάνει τα χρώματά της, γίνεται γκρίζα και-για κάποιους-ακόμα και απωθητική.

Η Ραφαέλα όμως και οι άνθρωποί της, διατηρούν μια ελπίδα. Γιατί σίγουρα δεν έχουν χαθεί όλες οι πιθανότητες. Το αντίθετο μάλιστα, οι πιθανότητες για εκείνη, να σταθεί ξανά στα πόδια της και να ζήσει όπως όλα τα άλλα παιδιά είναι πολλές. Σε αυτόν τον κόσμο όμως, οι πιθανότητες κοστίζουν…

Μοιραία, αυτές τις μέρες, έφτασε και η δική σας ώρα. Η ώρα να δείξετε ότι η έννοια της αλληλεγγύης παραμένει ζωντανή. Και η αλήθεια είναι ότι μας εκπλήξατε ευχάριστα, γιατί ο τηλεμαραθώνιος της Νέας Τηλεόρασης τον οποίο συντόνιζε η δημοσιγράφος Κατερίνα Πολύζου,  συγκέντρωσε μέσα σε 9 περίπου ώρες, 75.000€ για τη Ραφαέλα. Και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους αποφάσισαν να κάνουν το πρόβλημα ενός άγνωστου για αυτούς κοριτσιού, και δικό τους πρόβλημα.  Εκατοντάδες πολίτες, συμμετείχαν τη Δευτέρα στον τηλεμαραθώνιο τον οποίο παρουσίασε η Κατερίνα Πολύζου, μαζί με το προσωπικό της Νέας Τηλεόρασης που εργάστηκε για να κυλήσουν όλα ομαλά και να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα.

Όμως η ζωή είναι αμείλικτη και η Ραφαέλα μας, χρειάζεται περίπου άλλα τόσα χρήματα για να μπορέσει να ταξιδέψει στην κλινική στην Ελβετία. Και γι’αυτό, η προσπάθεια και η συμμετοχή όλων δεν πρέπει να σταματήσει. Η Νεα Τηλεόραση συνεχίζει να λειτουργεί τις τηλεφωνικές γραμμές, όπου μπορεί ο καθένας να καλέσει για να βοηθήσει με την προσφορά του ένα γλυκύτατο κορίτσι. Και η αντάμειψή του, εκτός από την προσωπική ικανοποίηση για μια τόσο όμορφη πράξη, θα είναι ένα τεράστιο παιδικό χαμόγελο. Το χαμόγελο της, πολύ σύντομα όρθιας και ευτυχισμένης, Ραφαέλας.

Ο τηλεμαραθώνιος δεν θα σταματήσει. Σήμερα, στις 26 Ιουνίου, από τις 15:30 στην εκπομπή «Αντιρρήσεις» της Κατερίνας Πολύζου, θα δοθεί η συνέχεια, όπου όσοι δεν πρόλαβαν να συμμετάσχουν την Τρίτη, θα έχουν την ευκαιρία να…επανορθώσουν. 

Η εκπομπή μεταδίδεται από τη συχνότητα της Νέας Τηλεόρασης και από το www.neatv.gr.
Οι απλοί άνθρωποι συνεχίζουν – Οι επαγγελματίες φιλάνθρωποι εισπράτουν χρηματοδοτήσεις από τα ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΈΝΑ κρατικά ταμεία και την ΕΕ.

Απάντηση