=== Σχετικά με την είδηση ότι σήμερα το πρωί 39χρονος ιεροδιάκονος συνελήφθει στην Θεσσαλονίκη. Αφού μετά από έλεγχο στο αυτοκίνητο του, με πινακίδες που ανήκουν στην νέα αδελφότητα των Κατσουλιέρηδων, βρέθηκε ένα μικρό οπλοστάσιο, όπως τα Μ.Μ.Ε αληθώς δηλώνουν.

  === Η Ιστορική Ιερά Μονή Εσφιγμένου δηλώνει ότι δεν έχει καμία σχέση με την διορισθείσα, από τον Οικουμενικό Πατριάρχη, νέα Ιερά Μονή Εσφιγμένου (Κατσουλιέρηδες). Επιπλέον ότι πρόκειται για αδελφότητα που, η Ιστορική Ιερά Μονή Εσφιγμένου με τον καθηγούμενο της Αρχιμανδρίτη Μεθόδιο έχει καταγγείλει επανειλημμένως, για  εγκληματική δράση. Μην ξεχνάτε ότι πρόκειται για τους ίδιους μοναχούς που επιτέθηκαν στο Ιστορικό Μοναστήρι μας χρόνια πριν με λοστούς και βαριές. Μας πήραν το όνομα, όλα τα περουσιακά στοιχεία μας που πια χρηματοδοτούν αυτή την εγκληματική δράση, με φυσική ανοχή και υποστήριξη του Οικουμενικού Πατριαρχη.
=== Ευχαριστούμε τις αρχές που κατάσχεσαν τα όπλα μιας ακόμη πιθανής προβοκάτσιας εναντίον της Μονής μας, επίσης παρακαλούμε τον Οικουμενικό Πατριάρχη να συλλογιστεί με σύνεση που οδήγησε και τι αποτελέσματα έφερε η «βαφτίση» εν μια νυκτί πέντε μοναχών εκτός Αγίου Όρους σε Εσφιγμενίτες, πιστεύοντας η σκέψη αυτή … θα τον οδηγήσει στην επαναφορά της νομιμότητας υπέρ της Ιστορικής Ιεράς Μονής Εσφιγμενου.
=== Μας διώκουν, μας απαγορεύουν τα στοιχειώδη (τρόφιμα και φάρμακα) για επιβίωση, μας πήραν το όνομα μας και τα περιουσιακά μας στοιχεία και όμως με τις πράξεις μας δεν εκθέσαμε το περιβόλι της Παναγίας ακόμα και όταν αμυνθήκαμε απέναντι σε λοστούς, βαριές και ψεύτικες καταγγελίες που είχαν προαποφασίσει την φυσική εξόντωση μας.
=== Καρτερικά υπομείναμε ότι θα έρθει η ώρα που θα δικαιωνόταν η αλήθεια μας. Ο Μοναχισμός είναι αγάπη, προσευχή και μόνο θυσία προς Θεό και  άνθρωπο, και όχι ευρωπαϊκά κονδύλια που χρηματοδοτούν offshore, βαριές, λοστούς και όπλα.
=== Ελπίζουμε στην επαναφορά της νομιμότητας στο Άγιο Όρος έστω και την ύστατη ώρα … τι περιμένει ακόμα το Φανάρι για να διώξει τους Ψευδοεσφιγμενίτες, να βάλουν οι Κατσουλιέρηδες εντός Αγίου Όρους και τάνκ;

Γραφείο Τύπου Ιεράς Μονής Εσφιγμένου – ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
(για όποια τυχόν διευκρίνιση Ηρακλής Μωραϊτης, 6977253297)

Απάντηση