=== ΓΝΗΣΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΡΛΟΗΓΕΤΙΣΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΧΙΓΚΑΓΚΣΤΕΡ ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ KGB, ΣΑΝ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ 
  === Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥΤΙΝ ΝΕΝΤΒΕΝΤΕΦ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΡΩΣΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

  === ΔΕΙΤΕ  – ΔΙΑΒΑΣΤΕ – ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥ, ΥΠΕΡΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΑΡΧΙΣΙΩΝΙΣΤΗ

  === Εδώ και χρόνια έχουμε αναφερθεί πολλές φορές για όλο το σκηνικό που προωθείται απο σκοτεινές δυνάμεις για την Ορθοδοξία μας!
  === Ζούμε βρόμικα χρόνια και είμαστε κοντά στα χρόνια μιας συνολικής παγκόσμιας κατάρρευσης και ολικής καταστροφής.
  === Δυστυχώς πολλοί χριστιανοί Έλληνες και μή, πιστεύουν ότι θα έρθουν καλύτερα χρόνια.

  === Ως προς τα παραπάνω έχουμε βγάλει αρθρα και βίντεο όπου αναλύουμε την όλη προπαγάνδα που συντελείται απο διάφορα “στρατόπεδα” για την πλήρη υπόταξη μας απο τους εωσφοριστές, μασόνους σιωνιστές, ώστε να δεχτούμε να μας αλυσοδέσουν με διάφορα ηλεκτρονικά δεδομένα απόλυτου ελέγχου και παρακολούθησης.
  === Ένα απο αυτά τα στρατόπεδα είναι δυστυχώς και “Ορθόδοξοι” αρχιερείς.

  === Οι περισσότεροι χριστιανοί, θύματα εβραιομασονικής-σιωνιστικής προπαγάνδας, βλέπουν ή ελπίζουν στο πρόσωπο του Πούτιν το αντίπαλο δέος, με ελπίδα για την μεγάλη παγκόσμια αλλαγή, η οποία θα προέλθει μέσα απο πολέμους, λιμούς και καταποντισμούς.

  === Μιλάνε για ίδρυση νέου… “Βυζαντίου” και ενός ανθρώπου (ευλογημένου) που θα εμφανιστεί μετά τον γενικό πόλεμο και θα μας βάλει σε τάξη.

Δεν είναι ώρα για περαιτέρω αναλύσεις….τα έχουμε πεί πολλές φορές.

Ας πάμε τώρα στον Πούτιν όπου πριν λίγα χρόνια είχαν κυκλοφορήσει κάποιες εικόνες όπου φορούσε το εβραικό σκουφάκι και άναβε την εννιάφωτη εβραϊκή λυχνία.

Δείτε το σχετικό βιντεο εδω

 Όμως επειδή ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον και μάλιστα σε μία χρονική περιόδο όπου θα ξεκινήσει η αρχή του τέλους,μπορείτε να δείτε και οι ίδιοι σας το τί ακριβώς παίζετε!
Παρακάτω μπορείτε να θαυμάσετε τον Πούτιν για όσους έχουν ενδοιασμούς για το πραγματικό του πρόσωπο.

Απο την πρόσφατη επίσκεψη του στα Ιεροσόλυμα..

Και για να μην προλάβουν κάποιοι να μιλήσουν για photoshop και άλλες φθηνές δικαιολογίες δείτε και το παρακάτω βιντεάκι:

Putin’s Chit Chat at the Kotel from COLlive.com on Vimeo.

 Μάλιστα συζητώντας με έναν “επισκέπτη” που του ανέλυε πόσο σημαντικό είναι για τους Εβραίους ο Ναός του Σολομώντα ο Πούτιν ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΥΠΕΡΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ του “απάντησε” :

“Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που ήρθα εδώ – για να προσευχηθούμε ώστε ο ναός να χτιστεί ξανά”!!!!

 ===  Η αγγλική μετάφραση των όσων αναφέρθηκαν :

 === That conversing man who merited to have a few minutes of friendly conversation with President Putin told the President about the importance of the Kotel to the Jewish nation, about the Beit Hamikdash which was destroyed, and about Shelomo Hamelech A”H who built it. President Putin, who intently listened to him, replied, “Exactly for this reason did I come here, to pray that the Beit Hamikdash will be rebuilt. I wish for you that your prayers will be accepted.” The President shook the hands of the Jew warmly and parted from him with departing wishes.

Όπως μπορείτε να αντιληφθείτε ετοιμάζονται για την ανοικοδόμηση του ναού του …Σολομώντα! Εδώ απουσιάζουν φωναχτά, οι επαγγελματίες άθρησκοι και άθεοι και αναρχοβολεμένοι, ή έστω ανεξίθρησκοι κρυπτοεβραίοι πράκτορες.
Ο Πούτιν είναι μέρος του συστήματος και οι όποιες δημόσιες απόπειρες εμφάνισής του, ως πιστού Ορθόδοξου Χριστιανού είναι για τα μάτια του κόσμου.

Δεν γνωρίζει ως Ορθόδοξος ο Πούτιν ποιος θα χριστεί βασιλιάς στον 3ον Ναό, από το εβραϊκό παπαδαριό, με το οποίο τριγύριζε προκλητικά και επιδεικτικά την Ιερουσαλήμ;
Μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν διότι ζούμε σε πολύ πονηρούς καιρούς!
ΥΓ: Πως είπατε; Ακόμα πιστεύετε ότι θα μας σώσει ο Πούτιν και θα έρθει η χρυσή εποχή;

11 Comments

 • Ο/Η Ελευθέριος λέει:

  Στις φωτό με τον Πούτιν και το εβραικό καπελάκι… Χρησιμοποιείται αλλού σωσίας και αλλού photoshop. Είναι παραπάνω από εμφανές. Τζάμπα το άρθρο που λέει αλήθειες αλλά έχασε το παιχνίδι από το προφανές… Υποτίμησε τις δυνατότητες των Σιωνιστών… των Αρχιερέων της Προπαγάνδας, Παραπλάνησης, Δολοπλοκίας, Διαφθοράς και Διαπλοκής. Εκτός κι αν υποτίμησε τις δυνατότητες συνελλήνων να ξεχωρίσουν την απάτη.

  Ο Σιωνισμός δεν παίζει μόνος του στο παγκόσμιο κατεστημένο. Αν έπαιζε μόνος δεν θα προσπαθούσε να μας δουλεύει. Θα υλοποιούσε αυτό που ήθελε όπως θα ήθελε, όπως θα ήθελε χωρίς να υπολογίζει κανέναν… σήμερα δεν θα μπορούσαμε καν να κάνουμε τέτοιον διάλογο. Όποιος διαφωνούσε απλά θα πέθαινε, δεν θα προσπαθούσε κανείς να σας πείσει ότι είστε ελέφαντες, αν επιμένατε ότι δεν είστε θα σας εξαφάνιζε χωρίς περιστροφές. Ο Σιωνισμός είναι αδίστακτος και ο λόγος για τον οποίο δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη είναι επειδή υπάρχει αντίπαλο δέος. Είναι ο Ελληνισμός. Ο Παγκόσμιος, ο Συμπαντικός, όχι ο… βαλκανικός. Αν ο Ελληνισμός περίμενε από τους κατοίκους της Ελλάδος να σώσει την ανθρωπότητα από τον Σιωνισμό… σήμερα ή θα είμασταν σιωνιστές ή νεκροί, τίποτα περισσότερο ή λιγότερο.

  • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης λέει:

   ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΟΤΑΝ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

 • Ο/Η GIANNHS λέει:

  ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΛΙΓΑΚΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3 ΣΩΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΓΑΤΟΝΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ.ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ. Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!!

  • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης λέει:

   ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ. ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΥΚΑΝ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ. ΜΗ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ. ΑΣ ΕΒΓΑΙΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ.

 • Ο/Η Ν.Φ λέει:

  Ψυχραιμια ολα θα πανε καλα. Οσο αγαπαμε αυτο που ειμαστε και κανουμε οτι αγαπαμε για αυτους που αγαπαμε. Ας ειναι η αγαπη το πανισχυρο μας οπλο.
  Πιο συμβολικα πεθαινεις, αυτοκτονεις ή αφανιζεσαι.
  Αλλωστε τελικα στοχος ειναι να κανουμε Ειρηνη με τους εχθρους μας (Δε μπορει να θελουμε κατι αλλο ως ανθρωποι – ανθρωπιστες.
  Δε μπορουμε να κανουμε Ειρηνη με φιλους ετσι και αλλιως…..ουτε καν ειδηση θα αποτελουσε, το τελευταιο.
  Για το καλο ολων.Ως Ελληνες.
  Χωρις να υπαρχει ιχνος φοβου ή δειλιας υπεροψιας ή αλαζονειας ο συγχρονος Δυτικος πολιτισμος στηρικτηκε στον ελληνικο (και δεν αναφερομαι μονο στον αρχαιο ελληνικο).
  Πισω στο σπιτι μας, στις δουλειες μας, στο δρομο που βγαινουμε εκει πρεπει να διεκδικουμε το κοσμο που θελουμε.
  Μην περιμενουμε τους αλλους ή απο αλλους να μας σωσουν. Μονο η αμετακινητη πιστη σε αξιες αρχες ιδανικα σωζει. Αυτη θα μας σωσει. Ο ιδιος ο Χριστος με ταπεινοτητα ελεγε: η πιστη σου σε εσωσε και το εννοουσε. Δεν ελεγε η πιστη σου στο Θεο σε εσωσε. Μακρυα λοιπον απο θρησκευτικες ιδεολογιες, δογματα και ανθρωπινα κατασκευασματα. Η πιστη η εννοια και η μετουσιωση της σε πραξη.
  Οσο για τις ανησυχιες που μας προκαλουν οι πολιτικοι (ο Θεος να τους κανει πολιτικους. Δε συναδει σημερα, πια, η πολιτικη με την ηθικη ετσι οπως τη ζουμε) να προετοιμαζομαστε χωρις να παραδινομαστε σε αυτο που διαφαινεται μεσω ΜΜΕ.
  Δυστυχως αν ξεχνιομαστε και αν παρασυρομαστε δε θα το ζησουμε και δε θα καταλαβουμε ποτε και ειναι κριμα διοτι θα ζουμε στο κοσμο που προετοιμαζουν καποιοι αλλοι για εμας και τα παιδια μας.
  Σε ολους τους ανθρωπους ομως αξιζει το καλυτερο.
  Για αυτο και καθε προσπαθεια σε τετοια κατευθυνση αξιζει οσο τιποτα αλλο στο κοσμο. Ακομα και αν κανεις δε καταλαβει. Αλλα εστω ενας αμφιβαλλει και δοκιμασει να κατανοησει, ή να πιστεψει (που εμπεριεχει και την εννοια της παραδοξητας), τοτε για λιγο περνα σε εναν κοσμο διαφορετικο, πολυ καλυτερο. Ενα κοσμο που μας χωρα ολους και ειναι μια καλη αρχη, σιγουρα οχι το τελος.
  Το τελος (= σκοπος στα ελληνικα ειναι αλλο ετσι και αλλιως κανεις μας δε μπορει να ξερει)
  Ας πορευτουμε ειρηνικα διπλα ο ενας στον αλλο. Να μας ενωνει η διαφορετικοτητα κι οταν ακομα υπερασπιζομαστε τη μοναδικοτητα μας στο λόγο (ή την ίδια μας την φυσικη υπαρξη ή ειμαστε σε επιθετικη ……..αυτοαμυνα ), τοτε να σεβομαστε το αντιπαλο δεος που μας φανερωνει κυριολεκτικα το λογο που αξιζει να αγωνιστουμε!
  Να ειστε ολοι καλα καλη Σαρακοστη (προετοιμασια)
  Σε οσους δεν ειναι οικειος ο Χριστιανισμος ας ειναι οι μερες αυτες ευκαιρια να ξαναψαξουν, να φτασουν μπροστα στο δρομο του Γολγοθα και να αναρωτηθουν στο σημειο εκεινο αν θα διαλεγαν τον ευκολο ή το δυσκολο τροπο στη ζωη τους.
  Πως θα ηθελαν να τους θυμουνται; και αν θελουν οι αγαπημενοι τους να τους εχουν ως παραδειγμα.
  Ας μεινουμε ενωμενοι. Καποια στιγμη θα καταλαβουμε. ας προετοιμαζομαστε για εκεινη τη στιγμη που θα αποκαλυφθει μπροστα μας η αληθεια

 • Ο/Η GAS VAGENAS λέει:

  Ο Πούτιν προς το παρόν αμύνεται

 • Ο/Η Αριστείδης λέει:

  Ο Πούτιν κάνει πυρηνικά προγράμματα στο Ιράν που είναι σύμμαχος της Ρωσίας και απειλεί να εξαφανίσει το Ισραήλ.Αυτή η επίσκεψη ήταν για τα μάτια του κόσμου και όχι οι πράξεις της Ρωσίας επί Πούτιν που απέδειξαν άλλα.Όσο αφορά εμάς, με τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης που ακύρωσε ο γνωστός εβραίος παπανδρέου ο Πούτιν απέδειξε ότι η Ρωσία θέλει στο πλευρό της την Ελλάδα.Η Ρωσσία άλλωστε δεν είναι μόνο ο ηγέτης της γιατί τότε εμείς είμαστε ο Παπανδρέου ο Σαμαράς κλπ.

  • Ο/Η Κωνσταντινίδου Ανθή λέει:

   Αριστείδη οι κοντόφθαλμοι δεν μπορούν να διακρίνουν και πολλά πράγματα. Βλέπουν μόνο εκείνα που η στενή και περιορισμένη τους όραση, επιτρέπει να βλέπουν. Η προπαγάνδα κατά του Πούτιν συνεχίζεται με απίστευτη αδιαντροπιά!! Έχεις απόλυτο δίκιο ότι αυτή του η επίσκεψη έγινε για τα μάτια του κόσμου.

 • Ο/Η drakos λέει:

  Διαβασα σto διαδικτυο…δεν θυμαμαι σε ποια “blog”…oτι ηταν “μονταζ” το “καπελακι”…που φορουσε ο Πουτιν!!!…Αλλα τωρα…εδω…σ’αυτην την αναρτηση…”ξεβρακωθηκαμε”…ολοι μαζι!!!….Αν κ ποτε δεν πιστεψα….οτι ο ρωσσος θαναι ο “σωτηρ”!!!…Α!ρε…”κατακαημενη Ρουμελη”…τι σου’μελλε…να παθεις!Και….τωρα;;;;;…..”Ποιος θα μας δωσει…την “Πολη”;;;(χα!χα!)….Μας “ταiζουν”…παραμυθια…λετε…οι “προφητειες”…των γεροντων;;;…Που εισαι…”Λιακοπουλε”!!!!

 • Ο/Η Mιχάλης λέει:

  Συγκλονιστικό άρθρο.Αν όντως ο Πούτιν ”προσκυνά” τους εβραίους-σιωνιστές σαν αφεντικά του τότε οι ορθόδοξοι χριστιανοί είμαστε σε μεγάλο κίνδυνο.Εκτός και αν η επίσκεψη έκρυβε κάτι άλλο…

  • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης λέει:

   Το άρθρο είναι 1.000% αληθινό και γνήσιο. Οι Πούτιν και Νεντβέντεφ είναι οι ηγέτες των Ρωσσοεβραίων που καταληστεύουν τον πλούτο της Ρωσίας, όπως πριν από αυτόν ήταν ο Γκομπαρτσώφ. Και οι δύο, ήσαν ηγέτες και της KGP

Απάντηση