=== Με το όλο Πανελλαδικό και Πανευρωπαϊκό μπάχαλο και με τη συσκότιση που επιβάλλουν τα ανθελληνικά ΜΜΕ γνωστής εθνικοθρησκευτικής ιδιοκτησίας και επιρροής, ούτε που πήραμε χαμπάρι τη “νέα” σιωνιστική πανευρωπαϊκή επίδειξη πολιτικής εξουσίας και δύναμης.

  1.— Διαβάστε το άρθρο που συνοδεύει το σχετικό βίντεο 

  === Η εναρκτήρια συνεδρίαση των εκλεγμένων 120 μέλη του πρώτου Εβραϊκού Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ένα νέο forum, που επικαλείται καινοτόμες ιδέες για να εκφράζουν τις ανησυχίες των Εβραίων της Ευρώπης, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 16 του Φεβρουαρίου στο κτίριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες.
=== Γιατί δεν υπάρχουν χριστιανιοί και μουσουλμάνοι σε αυτό το (Εβραϊκό) Κοινοβούλιο (της Ευρώπης);;; Τι σημαίνει αυτό;;;!!
!

  ===
  === Απόσπασμα από άρθρο του CRIF
=== Η εναρκτήρια συνεδρίαση των εκλεγμένων 120 μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, τα οποία έχουν απ’ ευθείας Εβραϊκή καταγωγή, σαν ένα “νέο” forum, που επικαλείται καινοτόμες ιδέες αλλά εκφράζουν τις ανησυχίες των Εβραίων της Ευρώπης, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 16 του Φεβρουαρίου στο κτίριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες. Τα μέλη του Κοινοβουλίου, που εκπροσωπεί 47 χώρες είχαν εκλεγεί από περισσότερα από 400.000 άτομα στην Ανατολική, Κεντρική και Δυτική
Ευρώπη, οι οποίοι ψήφισαν μέσω του διαδικτύου και έχουν δείξει ενδιαφέρον και μια άνευ προηγουμένου ζήτηση, για μια νέα οργάνωση, εκλεγμένη με “διαφανή” και “δημοκρατική” διαδικασία, ισχυρίζεται η Ευρωπαϊκή Ένωση Εβραίων (EJU), η οργάνωση που αποτέλεσε τη βάση για τη δημιουργία αυτού του (Ευρωπαϊκού – Εβραϊκού) κοινοβουλίου.
Διαβάστε …
Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Τύπο


  === “Για πρώτη φορά στην ιστορία, ο Εβραϊκός λαός συνυπάρχει σαν Ευρωπαϊκή οργάνωση-φόρουμ για συγκεκριμένη αιτία”
  === Κορυφαία ακραία στελέχη της εβραϊκής κοινότητας της Ευρώπης, είναι μεταξύ των εκλεγέντων, όπως ο Πιέρ Besnainou της Γαλλίας, ο Τούρκος Cefi Jozef Καμχή, ο Νέιθαν Gelbart της Γερμανίας, ο Όλιβερ Mischon της Μεγάλης Βρετανίας και του Βελγίου ο Joel Rubinfeld, αλλά και νεαρά αναδυόμενα άτομα. Στην εναρκτήρια ομιλία της, εξ ονόματος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η Βουλγάρα Ευρωβουλευτής Antonyia Parvanova, ονόμασε τη πρώτη συνάντηση ως «ιστορική» και είπε ότι “θα σηματοδοτήσει το μέλλον των Εβραίων στην Ευρώπη και των Εβραίων πέραν αυτής.” “Είμαι υπερήφανη που έχω την τιμή να σταθώ μπροστά σε όλους σας αυτή την ημέρα. Για πρώτη φορά, εδώ συναντήθηκαν οι εκπροσώποι όλων των οργανώσεων που εκπροσωπούν  περισσότερους από 3,5 εκατομμύρια Εβραίους πολίτες σε όλη την Ευρωπαϊκή ήπειρο,” είπε. “Για πρώτη φορά στην ιστορία, οι Ευρωπαίοι Εβραίοι συμφώνησαν να συναντηθούν για συγκεκριμένο σκοπό.” Τόνισε επίσης, ότι το νέο Εβραϊκό Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο “θα είναι η φωνή που θα εκπροσωπεί την εβραϊκή κοινότητα στην Ευρώπη”. “Είμαι πεπεισμένη ότι θα είναι μια ισχυρή φωνή που θα συμβάλλει θετικά στην ανάπτυξη της Ευρώπης.”
Μετάφραση: Μπαρμπανίκος Αρβανίτης

2.— Όποιος εξακολουθεί να βλέπει “εξυπνόβλακες” όπου δεν τον συμφέρει, ας ρίξει μια ματιά και σε μια σιωνιστική ιστοσελίδα, για το ίδιο θέμα:

Opening speech of MEP Antonyia Parvanova at inaugural session of first European Jewish Parliament in Brussels

Following is the full text of the address of MEP Antonyia Parvanova to the inaugural session of the European Jewish Parliament in Brussels on Thursday 16th February 2012.

Haverim, Haverot. Ladies and Gentlemen, distinguished guests, 

I am proud and honoured to be in front of all of you today, opening a historical meeting which will mark the future of the Jews in Europe and beyond. For the first time indeed, we have here gathered in this room the representatives of organisations representing more than 3.5 millions Jewish citizens across our continent.  

Let me also extend this welcoming address to the leadership of the Conference of Presidents of Major American Jewish Organisations whom we have the pleasure to host in the European Parliament today as well. As you know, the dialogue between the leadership of the American and European Jewry will be the first point of this meeting, and I hope we will have a fruitful and enriching discussion. 
Looking at the audience today, allow me to……. …. ….. ….. ….. ….. …..

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ European Jewish Press

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΒΙΕΤΙΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Απάντηση