=== ΔΗΛΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ??? ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ, ΠΟΤΕ κε ΤΟΥΡΚΟΛΙΑ???

  === Νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας ανέλαβε ο κ. Αλέξανδρος Τουρκολιάς. Ο κ.Τουρκολιας ειναι γνωστό πως αποτελεί προσωπικό φίλο του πρωθυπουργου. Κολλητοι, κάνουν στενή παρέα και στην Αθηνα και στην Μεσσηνία. Στα χερια μας έχουμε κάποιες ενδιαφερουσες καταστάσεις που ζητάμε να μαθουμε από τον κ.Τουρκολιά αλλά και άλλα μεγάλα στελέχη της Εθνικής, εαν είναι έγκυρες και αξιόπιστες.

  === Από το Δ.Σ της Εθνικης Τράπεζας λοιπόν έχουμε και λέμε:
— Για το ετος 2007 ο κολλητος του κ.Σαμαρά φέρεται να λαμβανει ως bonus 400.000 ευρώ!
— Για το 2008 ο κ.Τουρκολιάς φέρεται κατα τις ιδιες καταστασεις να λαμβανει ως αμοιβές 409.587

  === Ρωτάμε τον κ.πρωθυπουργό αλλα και τον φίλο του: Τα ποσά αυτά δηλώθηκαν στην Οικονομική Εφορία και εαν ναι πότε και πόσα.

=== Είναι έγκυρες οι καταστάσεις; Φορολογήθηκε για τα ποσά αυτά ο επιστήθιος φίλος του πρωθυπουργού;
=== Μετα τιμής
=== makeleio.gr

  === To επίσημο βιογραφικό Τουρκολιά.
=== Ο Αλέξανδρος Τουρκολιάς γεννήθηκε στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, είναι έγγαμος και έχει δύο κόρες.
=== Κατέχει Πτυχίο Πολιτικών Επιστημών και Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, Πτυχίο Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών , Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Διοίκηση ναυτιλιακών εταιρειών , στις ναυτιλιακές ασφαλίσεις και στο ναυτιλιακό δίκαιο. Επίσης είναι κάτοχος MA in Shipping Economics, του Πανεπιστημίου Wales της Μεγάλης Βρετανίας.
=== Ξεκίνησε την καριέρα του ως υπάλληλος ναυτιλιακών χορηγήσεων στην Bank of America το 1977 .Μετετέθη στο Λονδίνο ως Αντιπρόεδρος υπεύθυνος για τις πιστοδοτήσεις Λονδίνου , Μόντε Κάρλο και Γενεύης. Επέστρεψε στον Πειραιά ως επικεφαλής του Κέντρου Ναυτιλιακών Πιστοδοτήσεων και αποχώρησε από την Bank of America το 1988 για να αναλάβει την θέση του Βοηθού Γενικού Διευθυντή για την Ελλάδα, στην Τράπεζα NOVA SCOTIA.
Στο χώρο της Εθνικής Τράπεζας εισήλθε το 1997 ως Διευθυντής Ναυτιλιακών Εργασιών.
Το 2002 ανέλαβε Γενικός Διευθυντής Ναυτιλιακών Εργασιών και το 2004 του ανατέθηκαν καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Εταιρικής και Επενδυτικής Τραπεζικής.
Αναρτήθηκε απο τον Makelaris

1 Comment

Απάντηση