=== Η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, είναι γνωστή φανατική Παναθηναϊκός και μέσα στην ομάδα των Τραπεζιτών, Εφοπλιστών και πετρελαιάδων, ξέρει τα πάντα.

  === Και όταν λέω τα πάντα, εννοώ τα πάντα για τη χρεοκοπημένη ομάδα. Τη χρεοκοπημένη από τους τραπεζίτες, από τους εφοπλιστές, από τους βιομήχανους και τους πετρελαιάδες παράγοντές της ομάδα.

  === Είμαι περίεργος, να μάθω για το πως βλέπει η Κανέλλη την Αλαφούζικη κομπίνα, να μαδήσουν ύπουλα, αυτοί που χρεοκόπησαν τον Παναθηναϊκό, αυτοί οι λεφτάδες που ποτέ δεν βάζουν το χέρι στη τσέπη, τους ανόητους φιλάθλους, που τους δουλεύει ο Αλαφούζος δημόσια, πως τάχα, αφού τους τα αρπάξει, θα ….συναποφασίζουν!!!! Σε τι??? Πες κάτι Λιάνα Κανέλλη….

  === Ούτε καν μετοχές δεν δίνει??? Μόνο οβραίικα βαφτίσια και διαστρωμάτωση των ανόητων, ανάλογα με το πόσο βαθιά θα βάλουν το χέρι στη τσέπη τα κορόϊδα, για να τους τα ξαναφάνε οι επιτήδιοι που αρπάζουν για να δείξουν πως δήθεν βάζουν λεφτά. Αν έβαζαν λεφτά, οι ομάδες δεν θα είχαν αυτό το μαύρο χάλι. Εκ προοιμίου χαμένα λαφτά, με πούστικη υποδαύλιση του ποδοσφαιρικού φανατισμού.

  === Ούτε μια εισαγγελέας δεν είδε ούτε άκουσε τις διαφημίσεις του Αλαφούζου??? Ούτε μία Πόπη???…

  === Εσύ Λιάνα Κανέλη τι λές???? Είναι νόμιμη η καμπάνια του Αλαφούζου, για τα ΑΛΑΦΟΥΖΙΚΑ  ΟΜΟΛΟΓΑ???

  === Εσύ!!!! Λιάνα της παρακμής!!!…

Απάντηση