=== Οι Tsoutsouneros μου μπορεί να εκγυμνάζονται εντατικά σε κατασκήνωση και σε θερινή διαβίωση, όμως άμα λάχει, όπως οι βλάχοι στις καταδρομικές επιχειρήσεις, στο καθήκον και στην εξυπηρέτηση με τσουτσουνέρια του αλλοδαπού τουρισμού!!!

  === Έτσι, πιστοί στις παραδόσεις της τσουτσουνέρικης φυλής, επωφελήθηκαν από την απουσία της Μέϊρκελ στα αποδυτήρια της Εθνικής Γερμανίας, όπου προσπαθούσε να συλλάβει νέες εμπνεύσεις επί ματαίω, και χτύπησαν την ελεεινή κραβατοκάμαρα της πολυγάμου. Έσκισαν σεντόνια, παπλωματοθήκες και λερωμένα στρωματέξ. Αναποδογύρισαν ντιβάνια με σωμιέδες, ντιβάνια με μοριο-σανίδα. Εκπόρθησαν ντουλάπες τριανταφυλλιάς και κομοδίνα οξιάς.

  === Όλα χωρίς ανάσα, γιατί η ατμόσφαιρα ήταν αποπνιχτική. Ξέρετε??? Δεν σας το έχω πει!!!… Η Μέϊρκελ έχει πολύ μακρινή, τιγρέ καταγωγή και συνηθίζει, όταν αποχωρίζεται τη κρεβατοκάμαρα, να πηγαίνει και να αφήνει από τεσσαράκοντα πορδές, στις τέσσερις γωνίες του δωματίου, γιατί πιστεύει ότι άμα τις σημαδεύει, θα στρογγυλέψουν οι γωνίες και θα μπορεί να ανταγωνίζεται το οβάλ γραφείο του Ομπάμα!!! Πότε-πότε, της φεύγει στη τύχη και καμιά κακαράτζα, αλλά πάνω στη βιασύνη της, δεν προλαβαίνει να τη μαζέψει….

  === Οι γενναίοι Tsoutsouneros, πάλεψαν μια ώρα κάτω από τις πλέον αντίξοες και αντεργατικές συνθήκες, αλλά στο επιτέλους, και ενώ οι σακούλες οξυγόνου που είχαν μαζί τους εκκενώθησαν, ήλθε η ανταμοιβή σαν χαμένο επιτόκιο στη Γουόλ Στριτ!!!

  === Ελληνίδες, Έλληνες!!! Με υπερηφάνεια σας παρουσιάζω, το μοναδικό πρωτότυπο εβραιοευρωομόλογο, όπως αυτό εγκρίθηκε από την Κνεσσέτ στο Τελ-Αβίβ, το οποίο και θα είναι η εναλλακτική λύση-απάντηση της Γερμανίας, για την πανευρωπαϊκή οικονομική κρίση επιληψίας και επιληστείας!!!. Είναι ένα μείγμα σκότους, ομίχλης, καπνού σαν κεφάλαιο, και πορδής, σαν συνημμένο τοκομερίδιο!!! Όπως έχει πει και ο μεγάλος γαλλοεβραίος ηγέτης και απόγονος αργυραμοιβών Pangalous-Pangalous, “ο πραγματικός ηγέτης, στη κλανιά του φαίνεται”

Η ρουφιάνα, τα παίδεψε τα τσουτσουνέρια μου. Είχε ράψει το εβραιοευρωομόλογο, με την ανάποδη, στη μέσα πλευρά του υφάσματος του στρωματέξ, δίκην φόδρας και ήταν αδύνατος ο εντοπισμός από την αρχή και αναγκάστηκαν να το ψάξουν απ’ την ανάποδη!!! Έτσι, τέλος καλό, όλα καλά. Σύντομα περιμένουμε πρωτοβουλίες Μέϊρκελ για να ανωμαλοποιηθεί η κατάσταση διεθνώς.

Απάντηση