Ανακαλύψαμε το “kotopoulonio” του Peter Higgs

4 Ιουλίου 2012
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

  === Από το 1954, στην αρχή 12 χώρες και σταδιακά μέχρι σήμερα 20 χώρες, δουλεύει ασταμάτητα και τις ξεζουμίζει ο σωματιδίων έμπορας (Ware) Peter …Ware Higgs, στο πιο πολυδάπανο και πανηλίθιο εγχείρημα όλων των εποχών από δημιουργίας κόσμου!!!

  === Κάθε χρόνο οι κρατικοί προϋπολογισμοί των 20 κορόϊδων χωρών βογγάνε για να συντηρήσουν τον εκ 10.000 (ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ) στρατό χαραμοφάηδων του Peter …Ware Higgs. Κάθε χρόνο οι κρατικοί προϋπολογισμοί των χωρών αυτών, είναι ανίκανοι να συνδράμουν άλλα, πιο ουσιαστικά ερευνητικά προγράμματα και μερικές από τις χώρες αυτές, δεν έχουν κονδύλια για κάλυψη στοιχειωδών αναγκών υγείας!!!!

  === Ο έμπορας Peter …Ware Higgs, μπορεί να μη βρήκε το μποζόνιο, αλλά ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΑ έχει ανακαλύψει το kotopoulonio, με το οποίο ταϊζει μας κάθε τόσο, ολίγον από φτερούγες, ολίγον από στήθος, ολίγον από μπούτι και ολίγον από σικωτάκια. ΕΠΙΣΗΣ ο φούστης, μπορεί το σωματίδιο του θεού του να μη βρήκε, αλλά έχει αποδειχθεί αετός, στην “ειδική” διαχείριση υπουργών και πανίσχυρων ΜΜΕ, που το καθένα τίποτα δεν κάνει τσάμπα. Ευτυχώς για τη διαπλεκόμενη διεθνή δημοσιογραφική και πολιτική συμμορία, ο Peter …Ware Higgs διαθέτει τα καλύτερα λαδωτήρια για να συντηρεί το πανάκριβο κατασκεύασμα CERN και τους φίλους του.

  === Κατά μέσο όρο, κάθε 8 περίπου μήνες, στις χώρες που έχουν το μεγαλύτερο βάρος χρηματοδότησης του δυσβάσταχτου προϋπολογισμού του CERN, γίνεται στη κυριολεξία της πουτάνας από καταγγελίες ΣΟΒΑΡΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ εναντίον του αρχηγού και εμπνευστή του kotopoulonio. Χέλι ο φούστης!!!! Τα ΜΜΕ τον ξέρουν για τη γενναιοδωρία του και περιμένουν υπομονετικά το μπαχτσίσι. Έτσι οι εναντίον του καταγγελίες κυκλοφορούν σε μικρές ανεξάρτητες και σε ερασιτεχνικές ιστοσελίδες και εκεί που πάνε να πάρουν έκταση, τότε ξαφνικά, οι μεγάλες κωλοφυλλάδες, αρχίζουν να γράφουν μυθιστορήματα, πως τάχα “βρέθηκε” το σωματίδιο του ανύπαρκτου θεού του έμπορα Peter …Ware Higgs. Η κάθε νέα απάτη και παραπληροφόρηση της συμμορίας, προκαλεί νέο επιστημονικό σάλο και διαψεύσεις και καταγγελίες ίσα με τον πύργο του Άϊφελ, ο έμπορας κάνει τη πάπια και ήδη μέσα σε 48 ώρες, οι κωλοφυλλάδες και τα μισθωμένα διεθνή ΜΜΕ, μιλούν πλέον -ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΘΕ 8 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ- ότι τάχα πέρασε κάτι ….σαν το μποζόνιο, σωματίδιο του ανύπαρκτου θεού!!!

 === Ήδη ο έμπορας Peter …Ware Higgs ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ, με την οποία ξεκαθάρησε, ότι αυτό που ….διαδόθηκε ότι είναι το σωματίδιο του ….θεού του, δεν ήταν αυτό, αλλά κάτι ….παρόμοιο!!!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ.

 === Οι αλητήριοι, για να δίνουν δικαιολογία στις κυβερνήσεις για συνέχιση των τρελών χρηματοδοτήσεων, χωρίς να έχουν παγιδεύσει ΠΟΤΕ τα “άλλα” σωματίδια που λένε ότι τα αντιλήφθηκε το CERN, κάνουν μαϊμού βαφτίσια και δίνουν παραπλήσια ονόματα σε κάτι που ….φαντάζονται!!!! ότι πέρασε από το CERN, αδιαφορώντας ότι αυτή η μαλακία τους θα γυρίσει μπούμερανγκ και θα γίνει ….ΕΠΙΤΑΧΥΝΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ, ενός προγράμματος απάτης.

  === Οι εδώ ανόητοι κυβερνήτες μας, ακουμπούν κάθε χρόνο στη συμμορία του Peter …Ware Higgs, 13.500.000 € μετρητά!!! Δείτε τον Προϋπολογισμό του CERN, έτους 2009:

 === ΣΧΕΤΙΚΟ: Όποιος αντέχει, ας ανατρέξει και στη προηγούμενη ….ανακάλυψη της συμμορίας, στην ανάρτηση: Υπόθεση CERN: Τις εντός Μεγάλης Βρετανίας αμφισβητήσεις προσπαθεί να σκεπάσει ο εμπνευστής του «Μποζόνιου Σωματιδίου του Θεού» – Peter Higgs

Απάντηση