=== Στη Γερμανία, η Πρωτομαγιά (erster Mai, 1 Μαΐου) είναι εθνική αργία και μια σημαντική ημέρα, εν μέρει λόγω του Blutmai («αιματηρού Μαΐου”) του 1929.

  === Εκείνη τη χρονιά στο Βερολίνο, το κυβερνών Σοσιαλδημοκρατικό (SPD) κόμμα (κάτι σαν το σημερινό ψευδοΠΑΣΟΚ των Βενιζέλου – Παπανδρέου ή τη σιωνιστική ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη) είχε απαγορεύσει τις παραδοσιακές διαδηλώσεις των εργατών. Αλλά το KPD (Kommunistische Partei Deutschlands = Κομμουνιστικό Κόμμα Γερμανίας) έκανε πάντα έκκληση για διαδηλώσεις ούτως ή άλλως.

  === Οι “σοσιαλιστές” αιματοκύλησαν την πρωτομαγιά του 1929, με αποτέλεσμα 32 νεκρούς και τουλάχιστον 80  σοβαρά τραυματίες. Δημιούργησε επίσης, ένα μεγάλο σχίσμα μεταξύ των δύο μερών εργαζομένων (κομμουνιστών του KPD και σοσιαλιστών του SPD).

  === Στη κορύφωση της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης εκείνης της εποχής, από την οποία οικονομικά οφέλη προέκυψαν μόνο για τη σιωνιστική πλουτοκρατία, αντίστοιχα πολιτικά οφέλη προέκυψαν για τους  Ναζί του Χίτλερ, τους οποίους χρηματοδότησε χωρίς όρια, το ίδιο σιωνιστικό τραπεζικό κατεστημένο που οφελήθηκε από την τότε οικονομική κρίση!!! Ο Χίτλερ και το Ναζιστικό – Εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα Γερμανίας, για να βγάλει στο περιθώριο τους δύο ανταγωνιστές (κομμουνιστές και σοσιαλιστές), νομιμοποίησε ξανά την αργία της πρωτομαγιάς, την οποία είχαν καταργήσει οι…. σοσιαλιστές και την ονόμασε  Tag der Arbeit (“Ημέρα της Εργασίας»). Η ονομασία αυτή που έδωσε ο αρχινονός Χίτλερ, χρησιμοποιείται ακόμα και σήμερα στη Γερμανία!!!

 === Το 1934, ο κυρίαρχος του παιχνιδιού Χίτλερ, έκοψε και μοίρασε το εικονιζόμενο αναμνηστικό μετάλλιο, το οποίο, εκτός από τον μασονικό θυρεό-αετό της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (The Hermetic Order of the Golden Dawn), συμπεριλαμβάνει και:
>>>> Τη Ναζιστική σβάστικα (αγκυλωτός σταυρός)!!!
>>>> Το σφυρί και το δρεπάνι, κυρίαρχα σύμβολα του διεθνούς ….κομμουνισμού!!!
>>>> Την κεφαλή του Εβραίου Καρλ Μαρξ σε νεαρή ηλικία!!!

 === Τα τελευταία 30 χρόνια, οι λαοί, τόσο στη Γερμανία όσο και σε όλο τον κόσμο, αηδιασμένοι από τα πολιτικά καθίκια και τους εγκάθετους των εργατικών συνδικάτων, αποφεύγουν τον χουλιγκανισμό των μισθοσυντήρητων χειροκροτητών της σαπίλας και της διαφθοράς, και προτιμούν να πάρουν την οικογένεια και να δραπετεύσουν για πικ-νικ!!!

Τυχαία η νεκρανάσταση των βρυκολάκων της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης,  στο πρόσωπο του υπηρέτη τους, νεοναζί σιωνιστή Μιχαλολιάκου???

ΠΗΓΕΣ:  http://1phil4everyill.wordpress.com/2009/11/27/addressing-the-historical-context-of-our-lady-of-fatima/
https://picasaweb.google.com/Hexer.Ketzer/OkkulteNazis#5449571371496862946
http://forums.pelicanparts.com/off-topic-discussions/440855-need-german-translator-please.html
http://de.wikipedia.org/wiki/Erster_Mai
http://www.coinpeople.com/index.php?/topic/20376-tag-der-arbeit-1934/

  ……και ουκ έστιν αριθμός!!!!!

Απάντηση