=== From HEIL GAP (or mind the GAP)
  === Με τον Paul Joseph Watson
   === Prison Planet.com

  === Παρά το γεγονός ότι και οι δυο πλευρές της σύγκρουσης στη Συρία είναι υπεύθυνες για τη βία, η διεθνής κοινότητα και το ΝΑΤΟ, είναι προκατειλημμένοι και συχνά ευθυγραμμίζονται στις αμφίβολες κατηγορίες για σφαγές, κατά του Άσαντ  …… αγνοώντας ουσιαστικά τις σφαγές, αποκεφαλισμούς και άλλες βιαιότητες που πραγματοποιούνται από τους επαναστάτες αντάρτες.

  === Ενώ τα μέσα επικοινωνίας …. ιδιαίτερα οι ιθύνοντες του CNN και Guardian του  Λονδίνου, στις πλατφόρμες της 24-ωρης προπαγάνδας … είναι οι προσκυνητές υπέρ των ανώνυμων “ακτιβιστών” με λογαριασμό στο Twitter …… μπορείτε να βρείτε στο YouTube αρκετά βίντεο-κλιπ των φερόμενων αγριοτήτων του Ασαντ … όμως …. τα εξίσου ανησυχητικά πλάνα κατά τη διάπραξη πράξεων βαρβαρότητας από τους αντάρτες ….. έχουν θαφτεί

  === Επιπλέον, έχει έρθει στο φως ότι πολλές από τις υποτιθέμενες βίντεο “σφαγές” και τα άλλα αποσπάσματα που μεταδόθηκαν σε παγκόσμιο επίπεδο από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης … και δείχνουν δήθεν ότι Σύριοι σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν από τις δυνάμεις του Ασαντ … είναι σκηνοθετημένα.

  === Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι το καθεστώς Bashar Al-Assad υπήρξε υπεύθυνο  για τη βία.Αλλά επίσης δεν θα πρέπει να παραγνωριστεί το γεγονός ότι οι υποστηριζόμενοι από  το  ΝΑΤΟ «αντάρτες » έχουν πραγματοποιήσει  επίσης αμέτρητες θηριωδίες …..

  === Διότι κάτι τέτοια δεν είναι μόνο ανέντιμο, αλλά αντιπροσωπεύει  μια σκόπιμη προσπάθεια του Τύπο να χειραγωγήσει την περιγραφή των γεγονότων που εκτυλίσσονται στη Συρία, ως ένα μονόπλευρο έγκλημα πολέμου και όχι σαν την αλήθεια – η οποία αλήθεια είναι το γεγονός ότι :  …..   « Η Συρία βρίσκεται σε εμφύλιο πόλεμο ».

  === Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης απεικονίζουν τους αντάρτες ως …. την ελευθερία, την αγάπη, ως τους δημοκρατικούς ακτιβιστές οι οποίοι είναι τα θύματα της αιματοχυσίας.

  === Στην πραγματικότητα, όπως αποδεικνύουν και τα παρακάτω βίντεο, τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια.
  === ΠΡΟΣΟΧΗ: Ολα τα παρακάτω αποσπάσματα περιεχουν πολυ βιαιες σκηνες .  
  === Σε αυτό το βίντεο, τα παιδια , μέλη της οικογένειας των δολοφονημένων, κατηγορούν τους αντάρτες της Συρίας για τη διάπραξη της θηριωδίας. 
 
Ένας πολίτης έχει κρεμαστεί από ένα δέντρο από τους αντάρτες της Συρίας, επειδή φέρεται να είπε στον ΟΗΕ παρακολουθεί πληροφορίες που οι αντάρτες δεν ήθελαν να μαθευτούν. Έίναι ενας χτυπημένος ψυχικά ασθενής άνθρωπος, που αφού τον κρέμασαν στη συνέχεια πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τους Σύριους αντάρτες που ψάλλουν «Allahu Akbar».
 
Σε αυτό το βίντεο, τα σώματα των στρατιωτών που σκοτώθηκαν από τους αντάρτες πετιούνται  στον ποταμό Ορόντη. Οι άνδρες ψάλλουν το «Allahu Akbar». ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ , ΠΟΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ  ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ “ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ” ΓΙΑ ΤΟ Ν.Α.Τ.Ο . / AL QAEDA
Υπάρχουν επίσης πολλά βίντεο κλιπ και φωτογραφίες που αποδεικνύουν πως οι αντάρτες είναι πιστοί στην Αλ Κάιντα. Αυτά τα βίντεο κλιπ τεκμηριώνουν το γεγονός ότι οι αντάρτες της Συρίας και των συμμάχων τους, απέχουν πολύ από την εικόνα που προσπαθούν να τους φτιάξουν τα μίντια. 
Απέχουν ομως πολύ από το να αντιπροσωπεύουν τους θρησκευτικά και πολιτισμικά αποκλεισμένους και το ιδανικό της δημοκρατικής ελευθερίας. 
Έτσι μπορεί να τους έβλεπε μόνο ο συνήγορος του @λητη …. (ξέρετε τώρα) ….. διότι με ενέργειες και τις δηλώσεις τους, οι αντάρτες δεν αντιπροσωπεύουν κάτι …  περισσότερο από μια συμμορία αιμοσταγών, εξτρεμιστών, μισθοφόρων κακοποιών, που παρόλα αυτά υποστηρίζονται από τις δυτικές δυνάμεις και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, λόγω των συμφέροντα των επιχειρήσεων τους.
Ο γιος αυτής της γυναίκας, Sari Σαούντ, πυροβολήθηκε στο Χομς.  Ενώ το Al-Jazeera ισχυρίστηκε ότι τον σκότωσε ο στρατός του Άσαντ , η γυναίκα επιμένει τι ήταν οι αντάρτες.
… Περισσότερα …
Οι Τζιχαντιστές εισέρχονται στη Συρία μέσω Τουρκίας  
Η El País είχε χθες ένα άρθρο για τους  “ισπανούς” μουσουλμάνους που είχαν σκοτωθεί ενώ αγωνίζονταν ενάντια στην κυβέρνηση Ασαντ στη Συρία. Οι μουσουλμάνοι ήταν από τη Θέουτα, τον ισπανικό θύλακα στην Αφρική, στο έδαφος του Μαρόκου που κατοικείται από μεγάλο αριθμό μουσουλμάνων του Μαρόκου μαζι με τους εκεί Ευρωπαίους κάτοικους.
Το άρθρο εξιστορεί την ιστορία μερικών Μουσουλμάνων από τη Θέουτα οι οποίοι ταξίδεψαν στη Συρία και σκοτώθηκαν εκεί.  
Είναι γεμάτο από τα συνήθη πράγματα που λέγονται από την οικογένεια και τους γνωστούς για το πώς “φαινόταν τόσο φυσιολογικός , δεν ήταν φανατικός”. Ήρθαν από τη γειτονιά του Ελ Πρίνσιπε, δίπλα στα σύνορα του Μαρόκου, και ταξίδεψαν με την εταιρεία των γνωστών τζιχαντιστων του Μαρόκου, που πετούν από Μαδρίτη προς την Τουρκία και που συνδέονται με άλλες ομάδες τζιχάντ εκεί που τους βοήθησαν να διασχίζουν τα σύνορα προς τη Συρία. Η Θέουτα, με περίπου 80.000 κατοίκους, έχει το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας των νέων στην Ευρώπη , γυρω στο 60%.
 … «Ξέραμε ότι αυτό επρόκειτο να συμβεί. Κανείς δεν εκπλήσσεται από αυτό. Οι νεαροί άνδρες είχαν ήδη ταξιδέψει από τη Θέουτα στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ, γιατί δεν θα πήγαιναν και στη Συρία τώρα;  …..
«Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο στοιχείο κοινωνικής περιθωριοποίησης και ξεριζωμού»,  σύμφωνα με επίσημο από τις υπηρεσίες πληροφοριών. 
… Το τέμενος του Λας Caracolas ελέγχεται από την Unión de Comunidades Islámicas de España (UCIDE), η οποία εκπροσωπείται από τη Θέουτα Laarbi Mateeis, διεύθυνση του κινήματος Jamaat Tablighl .  Τριάντα … από τα 32 τζαμιά της πόλης ελέγχονται από τη σκληροπυρηνική ομάδα «που κηρύττει την ειρήνη» , αλλά κατά καιρούς παράγει τρομοκράτες όπως ο Μοχάμεντ Άττα, ο οποίος διηύθυνε τις επιθέσεις αυτοκτονίας της 9/11.  
Όλα τα τζαμιά στη Θέουτα έχουν Μαροκινούς ιμάμηδες που στην πλειοψηφία πληρώνονται από το μαροκινό υπουργείο Θρησκευμάτων.  
ΤΕΛΟΣ   
Πηγή: El País
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δεν θα πρέπει να περιμένουμε πολύ ….. μέχρι ότου οι μουσουλμάνοι στη Θέουτα ….  δεν θα χρειάζεται πλέον να ταξιδέψουν …  για να πραγματοποιήσουν το τζιχάντ τους.

Ποσειδώνας

Αναρτήθηκε από ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamily

Απάντηση