=== ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ  ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ???

  === Η βρετανική φαρμακοβιομηχανία GlaxoSmithKline δέχθηκε να πληρώσει πρόστιμο ρεκόρ ύψους 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων για να θέσει τέλος στη δίωξή από τις αμερικανικές δικαστικές αρχές για απάτη, που περιλαμβάνει παράνομη προώθηση φαρμάκων και ψευδείς δηλώσεις.

  === Ο γίγαντας της φαρμακοβιομηχανίας κατηγορήθηκε για “παράνομη προώθηση ορισμένων φαρμάκων, για μη αποκάλυψη ορισμένων δεδομένων που συνδέονται με την ασφάλεια των φαρμάκων και για ψευδείς δηλώσεις ως προς την τιμή τους”, ανακοίνωσαν τη Δευτέρα τα υπουργεία Δικαιοσύνης και Υγείας των Ηνωμένων Πολιτειών κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

  === Πρόκειται για τον μεγαλύτερο συμβιβασμό για απάτη στον τομέα της υγείας στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών. Η απάτη αφορά το Paxil, το οποίο η GlaxoSmithKline προώθησε ως αντικαταθλιπτικό για παιδιά και εφήβους, τη στιγμή που δεν είχε λάβει έγκριση παρά ως φάρμακο κατάλληλο για ενήλικες, το αντιδιαβητικό Avandia το οποίο ετέθη προς πώληση χωρίς προειδοποίηση για ορισμένες παρενέργειες και το Wellbutrin, το οποίο προορίζεται για περιπτώσεις βαριάς κατάθλιψης, αλλά που η εταιρεία προώθησε με το σλόγκαν “για να γίνετε πιο λεπτοί, για να έχετε περισσότερες σεξουαλικές σχέσεις”, εξήγησε η Κάρμεν Ορτίς, εισαγγελέας της Μασαχουσέτης.

  === ΣΧΟΛΙΑ:

 •   Nikolitsis Vasilis

  ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ.
  Η απάτη αφορά το Paxil, το οποίο η GlaxoSmithKline προώθησε ως αντικαταθλιπτικό για παιδιά και εφήβους, τη στιγμή που δεν είχε λάβει έγκριση παρά ως φάρμακο κατάλληλο για ενήλικες, το αντιδιαβητικό Avandia το οποίο ετέθη προς πώληση χωρίς προειδοποίηση για ορισμένες παρενέργειες και το Wellbutrin, το οποίο προορίζεται για περιπτώσεις βαριάς κατάθλιψης, αλλά που η εταιρεία προώθησε με το σλόγκαν “για να γίνετε πιο λεπτοί, για να έχετε περισσότερες σεξουαλικές σχέσεις”, εξήγησε η Κάρμεν Ορτίς, εισαγγελέας της Μασαχουσέτης.
 •   Tasos Triantafyllou

  Πρόστιμο επέβαλαν. Εαν έλαβαν δεν ξέρουμε…..
 • Τ.Ν.   ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ  ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ????
  Mηπως αληθεια υπάρχει ΚΑΤΙ στην ΕΛΛΑΔΑ που να εγινε απο το ΚΡΑΤΟΣ και για την DE PUI ή για την SMITH AND NEPHEW που ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ οτι χρησιμοποιουσαν ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ για να προωθησουν πωλησεις????
  ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΔΩΡΕΕΣ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΝΔ Η ΠΑΣΟΚ????

ΠΗΓΗ:  ikypros.com

Κάποιος να στείλει το θέμα, στις μακακισμένες δικαστίνες Popis & Helen, εκεί στη μακρινή και ξωτική και πολύπαθη Botsovalia, μπας και καταλάβουν με τι και πως πρέπει να ασχολούνται, αντί να τρίβουν το πιπέρι.

Απάντηση