=== Αποκαλυπτική η ομιλία του Πάνου Καμμένου στην Βουλή, 7-7-2012, κατά τη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της συγκυβέρνησης.

  === Όταν ο Σάλας πήγε να αγοράσει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και Την ΑΤΕ με μια πορδή, αμέσως καταλάβαμε ότι ήταν ακόμα ένα παιχνίδι μίζας, των διεφθαρμένων γαλαζιοπράσινων κυβερνήσεων με τους σιωνιστές ιδιοκτήτες της Πειραιώς.

  === Τώρα, μαθαίνοντας και τα εκατοντάδες εκατομμύρια χρέη, από δανεικά κι αγύριστα, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, από Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, από Αγροτική Τράπεζα και από Τράπεζα Πειραιώς, μάθαμε και το τερατώδες ποσό της μίζας, για το οποίο καμιά δικαστίνα και κανένες δικαστής δεν τολμά να κινηθεί ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ. Μιας απάτης που φτάνει και ξεπερνά τα 300 εκατομμύρια.

  === Αν ο Παπανδρέου, ο Παπακωνσταντίνου, ο Βενιζέλος, ο Καραμανλής, ο Σαμαράς, ο Πάγκαλος, ο Αβραμόπουλος, η υπόλοιπη πολιτική σαβούρα και η συμμορία Σάλας, είχαν αποτολμήσει να κάνουν αυτές τις απάτες στην Αμερική, αυτή τη στιγμή θα έσπαγαν πέτρες στο Γκουαντάναμο.

ΠΗΓΗ:  http://aneksartitoi-ellines.blogspot.gr/2012/07/772012.html

1 Comment

Απάντηση