=== Ευχαριστώ όλους τους φίλους και τις φίλες, που βοήθησαν στη προβολή της παρουσίασης του Joomla SobiPro προγράμματος του παιδιού μου Αθανάσιου – Αιμίλιου Αρβανίτη, στη προσπάθειά του να βρει μια αξιοπρεπή δουλειά προγραμματιστή. Φυσικά και έχει και πολλές άλλες εργασίες και εμπειρίες.

=== Τελευταία ανάρτηση έγινε στους  http://anasazi-webart.com/texnikh-basi/joomla-technical-support/76-sobipro-paroysiasi-apo-ton-athanasio-aimilio-arvaniti.html  τους οποίους επίσης ευχαριστώ, και σας παρουσιάζω την αρχική τους σελίδα:

====>> ” Οι Anasazi-WebArt είναι μία ομάδα, που αποτελείται από web designers, web developments, προγραμματιστές, διαφημιστές, σπεσιαλίστες του facebook, αρθρογράφους, γραφίστες και τεχνικούς υπολογιστών.

=== Έχοντας όλοι μας εργαστεί ως freelancers μάθαμε τον τρόπο, να ανεβάζουμε συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών μας, κρατώντας όμως  τις τιμές μας σε χαμηλά επίπεδα, ώστε η παρουσία μιας επιχείρησης  στο διαδίκτυο και όχι μόνον, να είναι προσιτή γα τον καθένα.

=== Οι ραγδαίες εξελίξεις στην αγορά και στην τεχνολογία, καθιστούν πλέον σαφές πως η απουσία από το διαδίκτυο καθιστα μία επιχείρηση ουσιαστικά ανύπαρκτη για το μεγαλύτερο ποσοστό των εν δυνάμει πελατών της.

=== Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε λύσεις για την ανάπτυξη και την προώθηση της ιστοσελίδας σας, για τον σχεδιασμό του logo και της εταιρικής παρουσίας σας για την δημιουργία και την ανάπτυξη του “δικτύου” σας στα social media.”

Απάντηση