Γιαννάκηηη… Το πολύ το τάκα-τάκα, σ΄ έκανε πολύ μακάκα….

10 Ιουλίου 2012
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

  === Τελικά το σίριαλ με την ανάμειξη της σπαγγοραμένης Γιάννας στη πολιτική ζωή του τόπου, όπου ξοδεύοντας δεκάδες εκατομμύρια ευρά, για να ….δοξαστεί άλλος (πεντόβολος Τσίπρας), αρχίζει να γίνεται κίνημα, που θα το ζήλευε και ο Αντωνίου!!!… Ίσως και ο Καζάκης…. Αλήθεια, που τον πήγαν τα ΜΜΕ τον “σπουδαίο” οικονομολόγο της δραχμής τους????

  === Σε πρώτη φάση, σας έχω ήδη πει, ότι ο γιος της Αγγελοπούλου που εικονίζεται σε μια ετεροχρονισμένη φωτογραφία της συγκέντρωσης του πεντόβολου Τσίπρα, ήταν περιστοιχισμένος από τους μπράβους του (και όχι από τη πολιτική αγραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ) και εκνευρισμένος προσπαθούσε να διασχίσει τη πλατεία για να πάει σε ξενοδοχειακό ραντεβού και να πιει τον καπουτσίνο του.

  === Προσφάτως τη σκυτάλη παρέλαβε η τρισάθλια “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” του Αλαφούζου (του ίδιου που κοροϊδεύει τους παναθηναϊκούς για να εγκαταστήσει την σιωνιστική χείρα του στις τσέπες τους και να τις αδειάζει σε μόνιμη βάση). Έφτιαξε ο Γιαννάκης ολόκληρο στόρι, με CIA, με αμερικάνικη πολυεθνική διαφημιστική, με έρωτες, με χαρές και πόνο και πήγαινέλα, ώστε ο γκαγκάς και πεντόβολος του ΣΥΡΙΖΑ, να καταφέρει να γίνει…. αξιωματική αντιπολίτευση στον τζόγο της πολιτικής σαβούρας.

  === ΕΠΑΝΑΛΜΒΑΝΩ:
1.– Η Αγγελοπούλου ποτέ δεν ήταν “κόκκινη” — Ούτε καν ροζζζζζ…..
2.– Ο γιος της διέσχιζε τη πλατεία με μπράβους, για να πάει για καπουτσίνο σε ξενοδοχείο πολυτελείας και σαφώς, δυσανασχετούσε για τον συνωστισμό. Εικόνα απόλυτης ζοχάδας και όχι ικανοποίηση πετυχημένης για ΣΥΡΙΖΑ συγκέντρωσης.
3.– Η “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” του Εβραίου Αλαφούζ, έχει λόγους να πλάθει μυθολογία.
4.– Ο Ελληνικός λαός ήταν αποφασισμένος να εγκαταλήψει τη χαβούζα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και η προσκόληση στα πλησιέστερα υπαρκτά κόμματα ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ, ήταν η παρα-φυσική κατάληξη των κακομοίρηδων που είναι η συντριπτική πλειονοψηφία των ψηφοφόρων.
5.– Δεν υπάρτχει η παραμικρή επαλήθευση ή επιβεβαίωση από πουθενά. Ο Εβραίος βασίζεται στο ότι μέσω διαδικτύου, η μαλακία του θα φτάσει στα σύννεφα, από πολλούς αφελείς που αρέσκονται στους εντυπωσιασμούς της χάϊ σοσάϊτι βοθροκοινωνίας.
Είναι προφανές, ότι για έναν που αποδέχεται ως πραγματικά “περιστατικά” τα παραπάνω, το απακόλουθω είναι, να απορρίπτει ως ελεεινά σκουπίδια της μαλακίες της “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ” και του Αλαφούζ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, Γιαννάκη κι΄ εκδιδόμενε εκδότη μου….   “το πολύ το τάκα-τάκα, σ΄ έκανε πολύ μαλάκα”

Όπως βλέπετε και στην εικόνα, και αυτός, τη διέσχισε τη πλατεία κανονικότατα!!!!!

Απάντηση