=== Αγαπητό Kentri.gr.
  === Κάνετε μεγάλο λάθος, να παίρνετε έναν αντιφατικό ισχυρισμό του πολιτικού απατεώνα Μουτσόπουλου και να τον κάνετε σημαία για την επίσης πολιτική απατεώνισσα γυναίκα του, που εκβιάζει για να ελέγξει τι?????  Τόσα χρόνια, και οι δύο ενεργά μέλη ενός κατεστημένου και διεφθαρμένου συστήματος και έχουν κάνει τι???? Με το ένα πόδι στο “αριστερό Α” απόκομμα και το άλλο στο “δεξιό-ακραιο-νεο-φιλελεύθερο Δ” για να αλλάξουν τι???  
1.– Στην ίδια φράση που ο Μουτσόπουλος ισχυρίζεται ότι Πρωθυπουργός Σημίτης και Υφυπουργός υγείας Φαρμάκης ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΕΟΦ (αλήθεια με ποια προσόντα????), αμέσως μετά αυτοαναιρείται και για να δικαιολογήσει τη διαπλοκή του και την ανικανότητά του, λέει ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ….ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ!!!!!  Με λίγα λόγια, ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΕΛΕΕΙΝΟ ΤΡΟΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΤΟΝ ….ΕΠΑΙΝΟ ΤΟΥ!!!
2.– Ως γενόσημα φάρμακα ταυτοποιούνται εκείνα, που προσομοιάζονται με φάρμακα των οποίων έχει διακοπεί η παραγωγή τους και αυτή η διακοπή, έχει προκαλέσει ή έχει προκληθεί, κατάργηση πνευματικών δικαιωμάτων ευρεσιτεχνίας. Αυτό σημαίνει, ότι η αναπαραγωγή γενόσημων δεν έχουν σχέση με “παρόμοια” φάρμακα που η παραγωγή και διάθεση συνεχίζεται, απλά ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ, η δραστική τους ουσία πιθανόν μπορεί να επιφέρει παρόμοια θεραπευτικά αποτελέσματα. Το κόστος ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ των γενόσημων είναι περίπου στο 1/3 της αξίας ενός κανονικού ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ φαρμάκου, ενώ η τιμή πώλησης του γενόσημου, είναι μικρότερη του κανονικού και ΕΓΓΥΗΜΕΝΟΥ φαρμάκου, ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ 15% περίπου. 

 3.– Το υφυπουργείο της το έδωσαν για οικογενειακή χρήση???  Ή αν θεωρηθεί πετυχημένος πολιτικός, ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ παραγοντίσκος Μουτσόπουλος, πρέπει να δεχθούμε ότι μπορεί να κουμαντάρει τη ζωή μας από τα παρασκήνια, κρυπτόμενος στη φούστα της Σκοπούλη συζύγου του???
=== ΕΠΟΜΕΝΩΣ, το οικονομολογικό ΧΑΣΜΑ, της διαφοράς κόστους παραγωγής, με αυτό της συγκριτικής τιμής διάθεσης, ευνοείται από το καθεστώς διαφθοράς, το οποίο κερδοσκοπεί και μιζάρει, σε σαφώς πολύ μεγαλύτερο παράνομο τζόγο, με επίσης πολύ μεγαλύτερα ποσοστά παράνομου κέρδους.
=== ΕΠΟΜΕΝΩΣ, η ιστορία των “γενόσημων” φαρμάκων, είναι μια νέα ιστορία απάτης και αισχρής κερδοσκοπίας, διότι τα ποσοστά κέρδους αυτών που παράγουν μαϊμού φάρμακα, των οποίων τα πρωτότυπα ΕΠΑΨΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΝΕΑ, είναι υπερδιπλάσια του ποσοστού κέρδους των σύγχρονων και ελεγμένων αντίστοιχων αλλά νέων φαρμάκων για τα οποία δεν επιτρέπονται να παράγονται “αντίγραφα” τα καλούμενα γενόσημα.
=== Το πρόβλημα των φαρμάκων που πωλούνται στην Ελλάδα ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΜΕ ΚΑΠΕΛΟ +1.000% και όχι σε συσχετισμούς πρωτότυπων με γενόσημα. Αν οι πουλημένες κυβερνήσεις ενδιαφερόντουσαν να πατάξουν την εκτεταμένη διαφθορά στον χώρο του φαρμάκου, κανένας δεν θα είχε ασχοληθεί με τη προώθηση των γενόσημων ΚΑΤΑΡΓΗΜΕΝΩΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΜΕΙΞΗΣ ΤΟΥΣ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΑ “ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΑ ΚΟΙΝΑ” ΠΑΡΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΚΟΠΟΥΛΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ, ΣΑΝ ΔΡΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΙΣ ΑΜΑΡΤΩΛΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΟ:  Kentri.gr – Η Σκοπούλη και το «αμαρτωλό κύκλωμα φαρμάκων»

Απάντηση