Ούτε ένα, ούτε δύο… 5 από τα 55 διάσημα b.UFO’s της διαστρικής σιών, πάνοπλα και καβαλισμένα και αιμοβόρα και αγριωπά κι’ ετοιμοπόλεμα, ξεκουράζονται στον πισινό εξαερισμό του νάνου και σκοτεινού πλανήτη ΠΛΟΥΤωνα, ενόψει της τελικής ληστρικής επίθεσης παράνομου ΠΛΟΥΤισμού, μέχρι και στις 12-12-2012 και ουχί μόνον!!!

Για τους αδαείς και για όσους δεν διαβάζουν ληξιαρχεία και λησταρχεία, για πρώτη φορά τους αποκαλύπτω το επτασφράγιστο μυστικό μου, ότι εκάστη 12-12 εγώ επετειάζω ένεκα Βούλας μου, οπότε είναι προφανές, ότι οι διαστραμένοι της διαβολικής και της εξαποδώ σιών, έχουν απότερο και σκοτεινό σκοπό, να απαγάγουν τη Βούλα, για να μου ασκήσουν εκβιασμό  και να μη συνεορτάσω τα 36 του γάμου.

Όλες οι προφητείες καφέ και ζαχαροκάλαμου το έχουν γραμμένο στο φλυτζάνι και στον κατακάθι τον Τζέφρι. Τέτοια διαστρική επίθεση μπούφων, μόνο στη σημαδεμένη ημερομηνία 12-12-12 μπορεί να γίνει και θα έχει ποσοστά επιτυχίας, εφόσον όσοι παντρευτήκαμε τη συγκεκριμένοι μέρα παρελθόντων ετών, καταπιαστούν από τους εισβολείς κοιμισμένοι ένεκα μέθης. Ευτυχώς που η ευφειία μου δεν αποδέχεται ελλείμματα και αυξάνει άνευ δημόσιων χρεών, οπότε έχω τον χρόνο της προετοιμασίας μου και μετά των συγγεννημένων στις 12-12, θα στήσουμε ενέδρα μεταξύ σελήνης και Άρεως Θεσσαλονίκης και ορκιζόμαστε να τους κάψουμε όλους μαζί, στα κούτσουρα του δαλαμάγκα, να γλυτώσουμε τουλάχιστον από τα τέλη θερμομόνωσης που επέβαλαν οι ληστές από σήμερα.

6 Trackbacks / Pingbacks

Απάντηση