=== Από αυτές εδώ τις διαχωριστικές γραμμές μου, έχω πει δεκάδες φορές, ότι οι γερμανόφωνοι ευρωφονιάδες ληστές, προστατευόμενης εθνοτικής προέλευσης, και οι εδώ ηγετίσκοι υπάλληλοί τους, μας πάνε με χίλια για έξοδο από το ΕΥΡΩ και καρφί δεν τους καίγεται, αν το νέο νόμισμα το πούμε δραχμή ή δολάριο ή μπουρμπούτσαλο!!!

  === Αυτό το ξέρουν όλοι οι ηγέτες και ηγετίσκοι κομμάτων και αποκομμάτων του Ελλαδιστάν.

  === Επομένως, όποιος αλήτης, έμμεσα ή άμεσα, μερικώς ή ολικώς και με οποιονδήποτε τρόπο παίζει με την επαναφορά δραχμής ή με καθιέρωση του όποιου μπουρμπούτσαλου σαν νέου νομίσματος, ΜΕ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, σαφώς και γνωρίζει πολύ καλά, ότι παιζει συνειδητά, το παιχνίδι των ακατονόμαστης εθνικότητας, σιωνιστών αλητών τραπεζιτών των Βρυξελλών. Ένας τέτοιος πεντόβολος παίχτης, γνωρίζει εκ προοιμίου, ότι εκτός ΕΥΡΩ και εντός ΕΕ, θα μας ξεσκίζουν οι πάντες τα κωλοβάρδουλα και όπου βγει με ατέρμωνες υποτιμήσεις.

  === Τις δραχμικές ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ θέσεις ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ τις ξέρουμε, με τα κατά περιόδους ξεφουρνίσματα των ενδόψυχων των υπουργών τους, οι οποίοι μετά συμπληρώνουν, ότι για την επάνοδο της δραχμής θα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ που είναι φανερά δραχμόφιλος. Την θέλουν τη δραχμή (ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ) αλλά δεν θέλουν να χρεωθούν τη κατάντια και τη παγκόσμια ξεφτίλα.

  === ΝΑΙ, σε όλη τη διπλή προεκλογική περίοδο, η δραχμή, προβαλόταν σαν “εθνική ανάγκη, το εθνικό νόμισμα” από τα πλέον επίσημα χείλη σε όλα τα ηγετικά επίπεδα του ΣΥΡΙΖΑ, εντός και εκτός Ελλάδας. Τα πολυκαθίκια, που σπυράκια βγάζουν με τις λέξεις ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ και άλλα ομόηχα, όταν θέλουν να κοροϊδέψουν τους ΕΛΛΗΝΕΣ και τις ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, τότε κοτσάρουν δίπλα σε κάθε προδοσία τους την επιτακτική ΕΘΝΙΚΗ ανάγκη, του ΕΘΝΙΚΟΥ νομίσματος, για να πλασάρουν την…. αντεθνική οικονομική πολιτική τους.

  === Βεβαίως και η ονομασία, αυτή καθ’ εαυτή, ενός νομίσματος δεν είναι ούτε φετιχ, ούτε ταμπού. Έλα που όμως το νόμισμα συνταυτίζεται με τη χρηστή ή μη διαχείρισή του. ΚΑΙ ΕΔΩ είναι το παράδοξο. Αντί να ασχολούνται οι ανακαλύψαντες τον νομισματικό εθνικισμό, με τη χρηστή διαχείριση του όποιου νομίσματος, οι αληταράδες όλων των κομμάτων, που οι άλλοι Ευρωπαίοι συνάδελφοί τους, τους φτύνουν κατάμουτρα και τους αποκαλούν ΚΛΕΦΤΕΣ, ξεχνούν τη διαφθορά, τη φοροδιαφυγή, την εισφοροδιαφυγή, τις μίζες και τις πάσης φύσεως κλοπές δημόσιου χρήματος, και καταφεύγουν σε λύση εκ νέου αλλαγής νομίσματος, για να κουκουλώσουν όλα τα οικονομικά εγκλήματά τους κατά του ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ, και μιλούν ξεδιάντροπα για “Εθνική ανάγκη” και εθνικό …νόμισμα!!! ενώ γνωρίζουν ότι δεν έχουμε εδώ και πολλά χρόνια Τράπεζα της ΕΛΛΑΔΑΣ!!!!

  === ‘Οπως ξαναβλέπουμε στο βίντεο, ο πεντόβολος Τσίπρας, επιβεβαιώνει τις ανεύθυνες και ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ προεκλογικές συμπεριφορές των συνηγετίσκων του στον ΣΥΡΙΖΑ, στη κατεύθυνση εξόδου από το ΕΥΡΩ αλλά ταυτόχρονα με ηλίθια παραμονή σε μια ΕΕ που μας ξεσκίζει από παντού. Ο ηγετίσκος ΧΟΥΝΤΗΣ, Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δεν ήταν εκτός προεκλογικού παιχνιδιού. Δεκάδες οι δηλώσεις, ίσως και ο ίδιος να είχε μιλήσει  υποστηρικτικά. Εν πάσει περιπτώσει, ούτε τυφλός είναι, ούτε κουφός. ΗΞΕΡΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ εξόδου από το ΕΥΡΩ με παραμονή στην ΕΕ και με ένα συνεχώς υποτιμούμενο νόμισμα δραχμομπουρμπούτσαλο και όπως θέλεις πέστο. Δεν έχει απολύτως καμία σημασία. Η διαχείρισή του μετράει.

  === Αυτός ο ΧΟΥΝΤΗΣ, κατέθεσε ΑΠΟ ….ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ Ευρωβουλευτή Παπανικολάου, ερώτηση προς τον γνωστό Όλι Ρεν, για να τους πει το… “φοβερό μυστικό” που σαν νεοπάρθενοι, τάχα δεν γνώριζαν, καθόσον αφορά την χρηματοοικονομική πολιτική της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (Ε.Τ.Επ.) προς τις Ελληνικές Δημόσιες επιχειρήσεις, και  συγκεκριμένα, ήθελαν να μάθουν (λες και δεν ήξεραν), αν εξαναγκάζεται η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ), να αποδέχεται όρους, που θα εξασφαλίζουν την ΕΤΕπ, από το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ και της υπαγωγής των δανείων στο «βρετανικό δίκαιο» σε περίπτωση νομικών διαφορών. Όροι, όμως, που δεν περιλαμβάνονταν σε καμία προηγούμενη δανειακή σύμβαση της ΕΤΕπ με τη ΔΕΗ ή με άλλη ελληνική επιχείρηση.

  === Ο Ν. Χουντής του ΣΥΡΙΖΑ, ρωτούσε τον Επίτροπο Ρεν, αν…. «Μπορεί να διαψεύσει κατηγορηματικά ότι η ΕΤΕπ ζήτησε και εξετάζει να περιληφθούν νέες ρήτρες, που δεν υπάρχουν σε προηγούμενες συμβάσεις και οι οποίες αφορούν στο νόμισμα αποπληρωμής και στην επιλογή του βρετανικού δικαίου ως βάσης επίλυσης τυχών νομικών διαφορών;»

  === Γελοία ερώτηση, γιατί ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 ΜΗΝΕΣ, ότι όλες οι ευρωπαϊκές τράπεζες, έλαβαν μέτρα για να προστατέψουν τα συμφέροντά τους, από χρεοκόπους σαν αυτούς που μας κυβερνούν.

 === Ο Όλι Ρεν στην απάντησή του, επιβεβαίωσε αυτά που ήξεραν οι “έξυπνοι” Χουντής και Παπανικολάου και χαρακτήρισε θεμιτά, τα μέτρα που λαμβάνει η ΕΤΕπ για να προστατέψει τα συμφέροντά της και συμπλήρωσε: «Σύμφωνα με το καταστατικό της, η ΕΤΕπ πρέπει να εφαρμόζει τις καλύτερες τυποποιημένες ρήτρες τραπεζικής πρακτικής, για όλες τις χρηματοδοτούμενες συμβάσεις των οποίων η υλοποίηση γίνεται υπό την ευθύνη της ΕΤΕπ»

 === Εγώ λέω, να μη στεναχωριέται ο Χουντής και σε κάθε περίπτωση, ας περάσει από τα γραφεία της Κουμουνδούρου, τόσο για να ενημερώνεται εδώ, για όσα έπρεπε να γνωρίζει από καιρό ΕΚΕΙ, όσο και να μάθει επιτέλους, ότι κατά τον ΣΥΡΙΖΑ, το νόμισμα δεν είναι φετίχ, ιδίως όταν πρέπει να αλλάξει για να συγκαλυφθούν οικονομικά ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.

Απάντηση