=== Την Κυριακή  το βράδυ, 8-7-2012, μετά τη ψήφιση των προγραμματικών δηλώσεων της συγκυβέρνησης των δοσίλογων στη Βουλή, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, κατέθεσαν πρόταση νόμου, για την κατάργηση του ανθελληνικού νόμου του σιωνιστή σαΡαγκούσσι για τη λαθρομετανάστευση και ενημερώνουν από το ιστολόγιό τους:

  === «Με τις υπογραφές του συνόλου της κ.ο. των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ο αρμόδιος για τον Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης του υπουργείου Εσωτερικών βουλευτής Β΄ Πειραιώς Γιάννης Κουράκος κατέθεσε, αμέσως μετά τη παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς τη κυβέρνηση, πρόταση νόμου με την οποία προβλέπεται η κατάργηση του νόμου Ραγκούση.
  === Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί προεκλογική δέσμευση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και του προέδρου του Κινήματος Πάνου Καμμένου.
  === Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ό,τι λέμε το εννοούμε και το αποδεικνύουμε.» ΣΧΕΤΙΚΟ : http://aneksartitoi-ellines.blogspot.gr/2012/07/blog-post_8742.html

  === Την επομένη, 9-7-2012 οι χρυσαυγίτες, καταθέτουν στις 9.00′ το πρωϊ δική τους πρόταση νόμου για το ίδιο θέμα!!! Για να δείξουν ότι δεν είναι ποντικαραίοι και ότι δεν κλέβουν ιδέες με πολιτικό ριφιφί, σήμερα, 2 μέρες μετά, καταθέτουν επικουρικά και σχετική ερώτηση, για να μάθουν πόσοι λαθρομετανάστες οφελήθηκαν από τον νόμο σαΡαγκούσσι.

  === Αυτά τα επισημαίνω, για να καταλάβουν μερικοί, ότι πραγματικόν υπαρκτό αντίπαλο και στόχο, οι χρυσαυγίτες θεωρούν τον Καμμένο και τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και όχι τη κυβέρνηση των δοσίλογων, ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ, ξεκίνησαν ήδη, να καλύπτουν και να παίζουν τον βρόμικο ρόλο που έπαιζε πριν απ’ αυτούς, ο προκάτοχος της ναζιστικής σκυτάλης, Καρατζαφέρης!!!…

Απάντηση